Indkøbsvogn anmeldelse

Alder: Anbefales fra 3 år | Mål: H:60 x B:31 x L:37 cm | Materiale: Pap & Metal

"Wauw! Det kom nærmest som et udbrud, da vi pakker indkøbsvognen ud. Inger lyser helt op, og genkalder formentligt den glæde hun finder ved at være på indkøb med sine forældre i supermarkedet..."

Indkøbsvognen fra Tanner

Indkøbsvognen eller “Der Kleine Kaufmann” er fra mærket Tanner. Den er lavet i stål, hvilket jeg er sikker på gør den mere “ægte” for vores datter, Inger. Derudover ses den med rød plast ved håndtag, samlinger, hjul og rødt stof ved babysædet.

Taget Ingers alder i betragtning styrer hun ikke altid udenom tingene, og derfor har vognen allerede været kørt ind i diverse møbler, hvilket den synes at modstå fint. Kvaliteten virker altså til at være rigtig god.

Indkøbsvognen har drejbare hjul, hvilket gør det meget let at køre med den. Inger har som oftest en stor oppakning af både varer og dukker med sig, og hun formår uden problemer at køre vognen med en hånd.

Vores oplevelse med indkøbsvognen

Udover at indkøb er en meget spændende attraktion for Inger, er dukker og babyer noget der optager hende meget. Det er derfor et stort plus, at indkøbsvognen har det udslåelige babysæde, som på en rigtig indkøbsvogn.

Ingen indkøbstur uden yndlings-dukken Lise. Ydermere skal det nævnes, at Inger selv kan sætte sin dukke ned i babysædet. Noget der betyder meget for en pige i en alder af to år, hvor man gerne på egen hånd vil udføre opgaverne. En god succesoplevelse.

Vognen har også, som på mange rigtige indkøbsvogne, en nedre etage, som kan bruges til større genstande. Her har Inger indtil nu placeret sin rygsæk, så hun har lidt mad og skiftetøj med til dukken. Man ved jo aldrig om en indkøbstur trækker ud.

Indholdet i kassen

Indkøbsvognen leveres i en forholdsvis stor papkasse-størrelse, fordi at vognen så at sige er samlet fra starten. Det eneste der skulle gøres var at påsætte stellet til babysædet, og sikrer vognens stabilitet ved at fastgøre to former for plastikstropper.

Noget der tog omkring 30 sekunder og ingen værktøj krævede. Et stort plus, når der står et trippende barn ved siden af, og ikke kan vente med at komme igang med at bruge det nye stykke legetøj.

Udover indkøbsvognen medfølger også forskellige varer. Alt sammen med billede af rigtige varer, som man kan købe i supermarkedet.

Ens for varerne er, at de alle er af pap. De medfølger “ufoldet”, og derfor gik der et par minutter med at folde, så det blev til ene af mini versioner, af rigtige varer. Der er ikke noget legetøjmads indeni selve papæskerne.

Inger er endnu for lille til selv at skulle folde kasserne, hvorfor jeg gjorde det. Jeg foldede dog kun 1/3 af kasserne. Der var nemlig 3 stk .med af hvert “produktet”. Det synes jeg er meget fornemt.

Med ekstra legemad

Der er altså tænkt over, at når varerne er lavet i pap, vil de med tiden blive slidt og måske gå i stykker , og så kan man finde nye frem. Da vi så kun har foldet “første sæt”, har vi altså to spritnye sæt, så der bliver ved at være “friske” varer på hylderne :-).

Da mærket Tanner er tysk, er det også tyske varer. Mærker som Dove, Mentos og Corny er blot nogle af mærkerne på varerne, og er alle genkendelige varer på hylderne i de danske supermarkedet, ligesom hundemad Pedigree og kattemad fra Whiskas medfølger og er to store brands indenfor dyremad i Danmark.

Inger fandt stor fornøjelse i at studere de varer der medfulgte, inden de én efter én blev lagt ned i vognen. Hun benyttede dog også gerne vognens kapacitet til meget andet legetøjsmad og service, som hun havde på værelset i forvejen.

Indkøbsvognen rummer egentlig meget, og derfor har vi også gentagende gange fået et godt grin over, hvor meget legetøj Inger har fået puttet ned i vognen, og kørt afsted med.

Inger har i samme forbindelse været så heldig at blive introduceret for VIGAs købmandsbutik/teater. På den måde er indkøbsvognen rigtig kommet til sin ret, da varerne er blevet købt i købmandsbutikken.

En stor anbefaling herfra. Der er stort set ikke blevet leget med andet herhjemme siden hun blev præsenteret for indkøbsvognen.

- Anders Østergaard

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjTanner

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen