HAPE x Baby Einstein Magic Touch anmeldelse

En anmeldelse af HAPE x Baby Einsteins Magic Touch musikinstrumenter.

"Vi er vilde med de nye smarte og teknologiske instrumenter. De mange forskellige muligheder for kombineret leg og læring er fantastiske. Hvis dit barn spiller på Magic Touch musikinstrumenterne fra Hape + Baby Einstein, så vil du hurtigt opleve, at der kommer både toner frem - og store smil..."

Min yngste søn Villads på 20 måneder, har fået fornøjelsen af at undersøge de unikke og moderne Magic Touch musikinstrumenter fra de to kendte legetøjsbrand HAPE og Baby Einstein.

To populære firma samarbejder

Baby Einstein, blev introduceret til offentligheden i år 1996 og forblev et lille firma, lige indtil den daværende ejer solgte firmaet til Disney.

Mellem november 2001 og september 2013, ejede og drev Disney varemærket Baby Einstein.

Fra den 14. oktober 2013 ejer og driver Kids II, Inc. Baby Einstein-mærket.

Legetøj fra Baby Einstein er designet til at fremme barnets naturlige stimulering, motoriske udvikling samt andre sanselige og nysgerrige elementer.

Langt størstedelen af Baby Einsteins produkter, spiller klassisk musik skrevet af komponister som Johann Sebastian Bach, Ludwig Van Beethoven, Wolfgang Amadeus Mozart og mange andre kendte komponister.

Klassisk musik virker utrolig stimulerende på vores hjerner, det gælder uanset alder, og studier har vist, at babyer og børn kan have særlig glæde af at lytte til klassisk musik, fordi det stimulerer deres sproglige og kreative udvikling.

Hape, som er det andet firma, blev grundlagt i Tyskland i år 1986 og er i dag en af verdens største producenter indenfor bæredygtigt trælegetøj. Legetøjet fra Hape har et kreativt design og er miljøvenlig.

Derudover overholder produkterne selvfølgelig de internationale standarder for sikkerhed og kvalitet.

Alle Hapes produkter er fremstillet af bæredygtige og naturlige materialer, som eksempelvis bambus, og med stor ansvarsfølelse både socialt og økologisk.

Hapes mission er, at skabe legetøj, der inspirerer børn til at lege, lære og udforske verden - samtidig stræber Hape efter en ansvarlig forretningspraksis, så de efterlader verden i en bedre stand, end da de modtog den.

De to populære og ansvarsbevidste firmaer, har i samarbejde lavet en række legetøj til de yngste børn.

To gode og dygtige firmaer, der laver et samarbejde kan selvfølgelig kun betyde en ting, nemlig nogle virkelig gode, velovervejet og holdbare produkter.

Villads er vild med musik

Villads har set nærmere på fem forskellige magic touch instrumenter, fælles for disse instrumenter er, at teknologien er imponerende.

Da vi modtog kasserne med instrumenterne, valgte jeg at åbne en kasse ad gangen, for at Villads kunne få mulighed for, at undersøge hvert instrument ordentligt, inden han blev præsenteret for endnu et.

Villads er meget glad for musik og melodier og det har han altid været.

Han blev derfor et stort smil, da jeg lod ham se nærmere på instrumenterne. Der er allerede prøvebatterier i produkterne, så legen og musikken kunne med det samme starte.

Villads har kendskab til et keyboard fra samme brand og med den samme fascinerende teknologi, han var derfor klar over, hvordan han skulle få musik og lyde i gang.

Villads skal faktisk bare røre ved de forskellige farvede tangenter og farvede områder, som blot er malet på. Han skal altså ikke trykke en dissideret knap ned, men skal blot røre ved området, for at lave en lyd eller starte en melodi.

Hvert instrument har mange smarte funktioner, som strakt åbner forskellige muligheder for, at skabe både komplekse og harmoniske melodier, ved blot at røre ved de farvede områder.

De fem magic touch instrumenter

Magic touch xylofonen:

Dette instrument måler: 33,6 x 13,7 x 5,4 cm. og bruger 3 x AA batterier.

Anbefales til børn fra 12 måneder og opefter.

Magic touch xylofonen har 8 tangenter i hver sin farve.

For at spille på xylofonen, kan Villads blot bruge fingrene, men han kan også vælge at bruge den lille pind, som hænger fast på instrumentet i en lille snor.

Dette instrument kan spille i to lydstyrker alt efter hvor højt man som forældre, har lyst til at barnet spiller.

Den farverige xylofon kan spille mere end 30 forskellige melodier og lyde.

Xylofonen kan lære Villads at spille forskellige melodier. Dette fungerer ved, at tasten som han skal trykke på, lyser op og sådan fortsætter det. På den måde guides han til, at spille en kendt melodi helt fejlfrit.

Denne funktion vil helt sikkert styrke den musikalske interesse og selvfølgelig også styrke selvtilliden og selvværdet, eftersom at Villads nu kan spille melodier korrekt, helt uden hjælp. Det giver en succesoplevelse fra start og ekstra ros fra mor.

Magic touch Ukulele.

Den smarte røde ukulele henvender sig til børn fra 12 måneder og opefter. Den måler: L:43,2 x B:17,1 x D:5 cm. og bruger 3 x AA batterier. Der er prøvebatterier deri ved modtagelsen.

Ukulelen er lavet af FSC-certificeret træ og plast.

Ukulelen er en af Villads’ favoritter, den er nem at sidde med og Villads har en fest, mens han spiller og lytter til de mere end 30 gode melodier.

Villads kan nemt skifte mellem de mange melodier og spille med på sin helt egen måde, mens han styrker og stimulerer de finmotoriske færdigheder, koordination og lærer om årsag/virkning.

Magic touch Guitar.

Den seje guitar, henvender sig til børn fra 12 måneder og den måler: 41,9 x 18 x 4,8 cm.

Guitaren bruger 3 x AA batterier.

Villads er rigtig godt underholdt, når han leger med den seje guitar. Magic touch er virkelig smart og giver utrolig mange muligheder.

Guitaren kan indstilles i volumen og den kan skifte imellem at lyde som en elektrisk guitar, akustisk guitar, bas eller en banjo.

Derudover er der selvfølgelig et utal af melodier og realistiske guitarlyde, når Villads giver den gas og stryger hånden hen over "strengene" på samme måde, som når man spiller på en rigtig guitar.

Villads kan lave sine egne melodier eller spille med på de allerede forindspillede melodier.

Med den lille skydeknap nederst på guitaren kan Villads lave sjove lydeffekter i massevis.

Den seje guitar gør Villads til en lille rockstar, med det flotte look som guitaren har.

De mange lyde, farver og lys er uden tvivl med til at fange opmærksomheden og interessen.

Magic touch Drums

De magiske trommer henvender sig til de små børn fra kun 6 måneder. Trommerne består af fire trommer i hver sin farve, med hver sit søde dyr som motiv. Sættet måler: L:38,1 x B:20,3 x D:4,5 cm. og bruger ligesom tidligere instrumenter også 3 x AA batterier. (Der sidder prøvebatterier i ved modtagelsen).

Dette sæt har et fint lille håndtag, så Villads nemt kan løfte sættet og gå rundt med det.

Ligesom med tidligere tæt, så er dette sæt også fyldt med spændende muligheder. Villads kan selv vælge om han vil have, at trommerne lyder som klassiske trommer, bongo trommer eller elektriske trommer.

Sættet har vundet en Award, hvilket også fortæller lidt om produktet.

De 20 melodier og muligheden for at styrke de motoriske færdigheder, årsag/virkning og koordination i kombination med, at det lille barn stimulerer den visuelle og auditive sans på en sjov og musikalsk måde, viser hvor velovervejet et produkt det er.

Magic Touch Piano

Det lille piano henvender sig til de små børn fra 6 måneder.

Det er lavet i bæredygtigt træ og plast og måler: L:30,5 x B:22,9 x D: 12,7 cm.

Det lille piano bruger 3 x AA batterier, men kan bruges fra det modtages, da der allerede sidder batterier deri.

Det lille piano vil lære de mindste børn om årsag/virkning og introducer børnene for klassisk musik.

Med til sættet følger tre ark med farvekoder på hver side, matchende til tasterne på pianoet, via dem vil de større børn kunne spille rigtige melodier. (I alt seks forskellige melodier).

De mindste børn på 6 måneder, vil ikke kunne få meget ud af de tre ark, men de kan gemmes til at barnet bliver lidt ældre.

Pianoet ser spændende ud, med de mange fine farver og detaljer.

Herhjemme viser Villads dog mindst interesse for dette instrument. Det er som om det ikke rigtig fanger ham endnu.

Vores mening om instrumenterne fra HAPE x Baby Einstein

Vi er vilde med de nye smarte og teknologiske instrumenter. De mange forskellige muligheder for kombineret leg og læring er fantastiske. Hvis dit barn spiller på Magic Touch musikinstrumenterne fra Hape + Baby Einstein, så vil du hurtigt opleve, at der kommer både toner frem - og store smil.

Lad dit lille barn opleve glæden ved at spille musik, med disse fantastiske Magic Touch musikinstrumenter fra Hape + Baby Einstein.

Rigtig god fornøjelse.

- Carina Lund

 

Anmeldelse af legetøjBaby einsteinCategory_anmeldelse af legetøjHape

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen