Hape Aktivitetskasse anmeldelse

Alder: Anbefales fra 12 mdr. | Materiale: Bæredygtigt træ | Mål: 35 x 35 x 50 cm.

"Villads elsker denne fine aktivitetskasse! Han er endnu ikke fyldt et år, men med kassens mange funktioner og flotte farver, så er min nysgerrige søn meget optaget og interesseret i kassen. Han leger selvfølgelig ikke med den alene, men sammen med mig..."

Lidt mere om mærket Hape

Hape blev grundlagt i Tyskland i 1986, og er i dag en af verdens største producenter indenfor bæredygtigt trælegetøj. Legetøjet har et kreativt design, og er miljøvenlig.

Derudover overholder produkterne de internationale standarder for sikkerhed og kvalitet. Alle Hape's produkter er fremstillet af bæredygtige og naturlige materialer, som f.eks. bambus og med stor ansvarsfølelse både socialt og økologisk.

Hapes mission er at skabe legetøj, der inspirerer børn til at lege, lære og udforske verden - samtidig stræber Hape efter en ansvarlig forretningspraksis, så de efterlader verden i en bedre stand, end da de modtog den.

Af samme årsag bruger de netop mange ressourcer på at være på forkant med udviklingen indenfor bæredygtige og vedvarende materialer.

Hos Legebyen.dk finder du et stort udvalg af trælegetøj fra Hape. Uanset om du er på jagt efter et flot dukkehus, møbler dertil, et legekøkken, kuglebaner eller noget helt andet, i stil med denne aktivitetskasse.

Hape er kendt for god kvalitet og et meget solidt håndværk, som kan tåle at blive leget med i mange timer og mange år!

Vores test af aktivitetskassen fra Hape

Vores lille familie har testet den store aktivitetskasse fra Hape og det har været en rigtig sjov, hyggelig og lærerig oplevelse!

"Denne aktivitetskasse har virkelig overrasket mig positivt!"

Aktivitetskassen henvender sig mest til børn fra 1 år og opefter, men yngre børn kan også få glæde af den, de skal dog lege sammen med en voksen.

Den store aktivitetskasse indbyder til mange timers leg, da den har hele fem forskellige sider, med forskellige opgaver og aktiviteter.

På toppen af aktivitetskassen

Toppen af aktivitetskassen består af tre forskellige kuglebaner.

En rød bane, hvor kugler der ligner en larve skal skubbes igennem en bane. der bl.a. går igennem et træ.

En gul bane, hvor det er fire fisk, en gul, rød, blå og en lilla fisk, der skal igennem banen.

Til sidst en blå kuglebane som går igennem munden på en frø. Her er det 4 forskellige farvede kugler med ansigter, der skal skubbes igennem banen.

Side 1 på aktivitetskassen

På denne side finder man et gult og orange labyrinthjul, hvor der er seks kugler med ansigter i forskellige farver.

Der er et gult håndtag på hjulet, så børn nemt kan dreje det rundt og derfor få de små ansigter til at vælte rundt inde i hjulet.

Der er desuden fire store røde pile på denne side, så man er ikke i tvivl om hvilken vej hjulet skal drejes.

Side 2 på aktivitetskassen

På den tredje side finder man en labyrint hvor man kan flytte seks dyr rundt i labyrinten, og så skal man se om man kan få dyrene hen på den farve, som matcher dyret.

Der er en gul ko og en blå ko. Et lilla får og et grønt får. En rød hund og en orange hund. Dyrene er malet med glade og tilfredse ansigter, i fine klare farver.

Side 3 på aktivitetskassen

På denne side er der en kuglebane, hvor tre store kugler kan lægges ovenpå nogle huller i toppen af aktivitetskassen. Med den medfølgende hammer kan de hamres igennem hullerne. Kuglerne vil derefter rulle ned af fire rækker før de er igennem banen.

Disse kugler er malet med flotte farver, som glade ansigter, der hel sikkert vil skabe stor glæde.

Side 4 på aktivitetskassen

På denne side finder man en “puttevæg”. Den lærer dit lille barn om former, da figurerne skal passe med formen på væggen for at kunne komme igennem hullet.

Klodserne har søde glade ansigter i forskellige farver, en gul, lilla, orange, grøn og en blå.

I midten af denne væg/side sidder der en rød klods, når brikkerne er kommet igennem de korrekte huller, så trækker man i den røde klods og så falder brikkerne ud af et hul nederst på siden af kassen, så din lille guldklump kan prøve igen.

Styrker og stimulerer

Denne store aktivitetskasse fra Hape styrker og stimulerer mange forskellige områder hos dit lille barn. Eksempelvis følgende:

Følesansen bliver stimuleret ved, at din guldklump rører ved de mange forskellige områder.

Hånd-øje-koordination & form- og farvegenkendelse, ved at dit barn bl.a. skal tage nogle brikker/klodser og komme igennem de passende huller og ved at dit barn skal hjælpe kugler igennem de forskellige kuglebaner.

Finmotorikken vil uden tvivl også blive stimuleret og styrket ved denne flotte aktivitetskasse.

Fordybelse, koncentration, logisk tænkning og problemløsning er også nogle af de mange ting der bliver styrket hos det lille barn.

Da denne aktivitetskasse er så stor, så indbyder den også til at flere børn kan lege med den på samme tid, børnene vil derfor også styrke deres sociale kompetencer og træne turtagning.

Til vuggestue, dagplejer og private hjem

Den store aktivitetskasse fra Hape, vil passe rigtig godt ind i vuggestuer, hos enhver dagplejer, og selvfølgelig også i det private hjem.

Vi har i hvert fald haft stor glæde af at teste denne aktivitetskasse i vores lille familie. Den er i virkelig god og holdbar kvalitet. Den har så mange forskellige flotte farver og masser af glade ansigter.

Med de mange forskellige opgaver/udfordringer på de fem sider, så sikre den rigtig mange timer sjov, kreativ og lærerig leg.

Den store aktivitetskasse vil hjælpe dit nysgerrige barn med at fortsætte den gode og positive udvikling. Jeres familie vil derfor elske denne aktivitetskasse fra Hape.

Hvis kassen eller nogle af de løse dele har brug for rengøring, så klares dette nemt med en fugtig klud.

Når dit lille barn ser nysgerrigt på forskellige genstande, så viser det, at han eller hun er begyndt at undre sig over sine omgivelser, det er fordi barnets sind udvikler sig.

Når dit lille barn samler ting op, så er det et tegn på, at barnet er ved at finpudse sin finmotorik og udvikle musklerne i fingrene.

Når de små og store børn lærer at gå og kravle, skyldes det ofte, at de bevæger sig mod noget, de genkender, det kan f.eks. være et stykke legetøj.

Vores vurdering af Hape aktivitetskassen

Villads elsker denne fine aktivitetskasse! Han er endnu ikke fyldt et år, men med kassens mange funktioner og flotte farver, så er min nysgerrige søn meget optaget og interesseret i kassen.

"Han leger selvfølgelig ikke med den alene, men sammen med mig."

Den store interesse som kassen allerede har hos Villads, viser tydeligt at det er en kasse han får meget glæde af i meget lang tid.

Selvom kassen er lidt dyr når man ser prisen, så er den ikke så dyr, hvis man tænker på hvor mange forskellige aktiviteter den har. Det at kassen er så stor og så solid er selvfølgelig også en kæmpe fordel.

Vi kan 100% anbefale denne store aktivitetskasse fra Hape, den er uden tvivl pengene værd!

- Carina Lund

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjHape

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen