H2O-GO Vandglidebane anmeldelse
Produktet er desværre udgået af Legebyen's sortiment.
Vi har dog mange andre spændende varer på Legebyen.dk!

Alder: Anbefales fra 3 år | Mål: Længde = 549 cm | Materiale: Vinyl | CE-godkendt

"Ligeledes havde drengene en fest med både at løbe hen mod banen og glide ned ad rampen, men også bare at bruge den som en lille rutchebane og se hvem der kom længst..."

Test af H2O-GO vandglidebanen

Vi har testet en vandglidebane fra H2O-GO, som forbindes med haveslangen i haven, så man kan glide flere meter i et væld af vand og sprinklere.

Selve glidebanen er små 5 meter lang, og den har indbyggede sprinklere hele vejen fra rampen til enden. Den består af en lille rampe, så man kan få godt med fart på, når man skal glide, og i enden af banen er en oppustet ring, så man lander forholdsvis blødt.

Glidebanens rampe skal først fyldes med vand 2 steder og derefter med luft. Vandet er med til at give noget tyngde, så rampen bliver liggende ved brug og ved lidt blæst.

Det er en lille smule bøvlet at fylde den med vand, og vi havde lidt vandsjaskeri i carporten, inden det lykkedes at få nok vand i, men vi er helt sikker på det går nemmere næste gang, nu hvor vi er inde i systemet og har håndelaget.

Vi brugte forsigtigt en kompressor til at fylde luft i, men det kan også nemt klares med en pumpe eller med munden, hvis man har tålmodighed.

Når rampen er fyldt med vand og luft kan banen lægges ud i haven, der hvor man ønsker det, og den sættes så fast med 2 plasticsøm/pløkker så rampen ikke flytter sig ved vild leg.

Herefter kan haveslangen tilsluttes, og det går virkelig nemt. Der skal være godt tryk på vandet, hvis sprinklerne skal sprøjte meget. Ved vores den ene vandhane var der ikke helt tryk nok på, så sprinklerne var meget små, men banen kunne sagtens bruges alligevel, og vores yngste på 4 havde rigelig udfordring og sjov i de små strint, mens den ældste på 6 synes det var en fest, da vi fik lidt mere tryk på.

Hos os var der ikke lige så flotte buer som på pakken, men det gjorde ikke glæden mindre.

Fordele og ulemper

Fordelen ved glidebanen kontra vores badebassin er klart, at den nemt kan findes frem på solrige dage, hvor det ikke er varmt nok til badebassin eller hvor vejrudsigten blot lover en enkelt dag med varme.

Ulempen er, at vandet forbliver koldt, fordi det ikke bliver varmet op af solen, når det hele tiden er frisk vand som kommer fra hanen. Man skal selvfølgelig også overveje vandmængden, men vi har brugt meget at flytte banen rundt på græsplænen, så den blev vandet samtidig.

Ligeledes havde drengene en fest med både at løbe hen mod banen og glide ned ad rampen, men også bare at bruge den som en lille rutchebane og se hvem der kom længst. Den egner sig kun på græs, da den ellers er alt for hård at glide på, og at man også har stor risiko for at lave hul i plasticdugen, hvis der er for mange småsten eller ru overflade.

Vi har allerede nu, selvom vi ikke har været hjemme ret mange varme dage kunne bruge vandglidebanen flere gange, og det er virkelig det kolde gys og et godt samt forholdsvis billigt alternativ til havens vandspreder, eller en kæmpe pool.

Den fylder en del at opbevare, hvis man ikke vil lukke alt vand og luft ud hver gang, men vi har valgt kun at pakke den helt sammen, når vi ikke skal bruge den i længere tid, så vi har fundet et sted til den i haven at opbevare den med vand og luft og vi har endnu ikke oplevet at den er blæst væk.

Alt i alt en virkelig sjov sommerleg, som vi bestemt glæder os til at bruge endnu mere i sommerens løb.

- Nina Bay Jensen

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjH2o-go

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen