Green Bean ATV-scooter anmeldelse

Alder: Anbefales fra 2 år | Materiale: Fremstillet af 100% genbrugt svanemærket plast | Certifikat: Svanemærket | Siddehøjde: 29 cm | Max lasteevne: 50 kg | Farver: Limited Edition - ikke 2 stk. er ens...

"Børn er af natur meget nysgerrige og fantasifulde og de vil derfor ikke have svært ved at inddrage den seje ATV i en spændende leg. Efter at have undersøgt denne ATV grundigt og set Felix køre afsted på eventyr, så er jeg virkelig positiv over Dantoys flotte nyhed. Den er uden tvivl pengene værd og den vil være den helt perfekte julegave eller fødselsdagsgave, til enhver lille fartbølle..."

ATV-scooteren fra Dantoy

Vi har haft den store fornøjelse af at teste og anmelde Dantoys nyhed, nemlig den seje GREEN BEAN ATV-scooter, som henvender sig til alle nysgerrige og fartglade drenge og piger fra 2 år og opefter.

De fleste af os kender til Dantoys klassiske røde løbescooter/skubber.

Scooteren har været et stort hit i over 50 år, hvor børn har haft stor glæde af at drøne afsted i fuld fart, både inde og ude. Mange af os har også selv stiftet bekendtskab med Dantoys scootere, da vi var børn.

Legebyen.dk sælger flere forskellige modeller af Dantoys populære scootere og nu er der kommet en fantastisk nyhed, som vil passe perfekt ind i de fleste børnefamilier og institutioner.

Den flotte ATV-scooter

Den flotte ATV-scooter er en del af Dantoys GREEN BEAN serie, som er en flot og velovervejet serie af bæredygtigt legetøj. Serien blev udviklet i 2020 og den er derfor helt ny.

Produkterne i denne nye og spændende legetøjsserie er fremstillet af 100% genanvendte og svanemærkede materialer.

GREEN BEAN serien består af nogle særligt udvalgte populære, velkendte og klassiske Dantoy produkter, som NU bliver fremstillet af 100% svanemærket genbrugsplast. På den måde er produkterne de samme velkendte og sjove ting, men nu med et nyt og spændende touch og udseende, som med sikkerhed vil fange børnenes opmærksomhed.

Fokus på De 17 Verdensmål

Hos Dantoy ønsker de at fokusere på og arbejde med verdensmålene for bæredygtig udvikling, som FN har opstillet. Det er en kontinuerlig proces. De vil gerne hele tiden bevæge sig i den rigtige retning og forbedre indflydelsen på miljøet på en positiv måde.

Genbrug af de overskydende materialer fra Dantoys egen interne produktion, er endnu et skridt i den rigtige retning. Alle de mange plast-rester fra produktionen, bliver derfor blandet sammen og omsmeltet. På den måde bliver det lavet om til nyt legetøj, i nye spændende farvenuancer.

Hvert eneste produkt i GREEN BEAN serien er derfor helt unikt og limited edition. Produkternes form og funktion er selvfølgelig den samme, men da det er produceret af “affaldsplast” så vil farverne aldrig være helt ens, da det afhænger af hvilke restprodukter, der er tilgængelige lige netop den dag.

Farverne i denne serie er flotte, rolige og afdæmpede naturfarver, som primært er grønne, grå, gule og brune.

ATV-scooter specifikationer

Mærke: Dantoy

Serie: GREEN BEAN

Materiale: 100% genanvendt svanemærket plast.

Mål: L:63 x H:40 x B:30 cm.

- Siddehøjde: 29 cm

Farver: Assorterede farver i grønne, brun, gule og grå nuancer.

Max belastning: 50 kg.

Certifikater: Svanemærket og CE-mærket

Alder: Anbefales fra 2 år.

Rengøring: ATV’en må vaskes i opvaskemaskinen ved max 65 grader, men da den fylder rimelig meget deri, så vil jeg nok anbefale at man vælger at rengøre den med en fugtig klud.

Den flotte Green Bean ATV-scooter

Den flotte ATV-scooter, har fire sorte hjul med lyse hjulkapsler, som gør at den er meget stabil og børnene kan derfor suse sikkert afsted med fuld fart.

Resten af farverne kan som sagt variere, men de vil helt sikkert være i fine rolige og flotte naturlige farver.

Når børnene kører afsted på opdagelse på den seje ATV-scooter, så vil de samtidig styrke deres grovmotorik, kondition og muskelstyrke.

De vil nemlig bruge deres benmuskler rigtig meget, for at skubbe sig afsted og på samme tid skal barnet styre rattet, for ikke at køre nogen ned.

Ikke nok med det, så vil børnene også styrke deres kropsbevidsthed, balance, afstandsbedømmelse og koordination, ved at køre afsted og undgå at kollidere med de forskellige udfordringer, som de kan møde på deres vej.

Nysgerrig og fantasifuld

Børn er af natur meget nysgerrige og fantasifulde og de vil derfor ikke have svært ved at inddrage den seje ATV i en leg.

Måske er det en leg hvor de leger, at de er soldater og skal på øvelse i et ujævnt terræn og de skal derfor køre dertil på den seje ATV, som næsten kan gå i ét med de naturskønne omgivelser.

Det kan også være at børnene leger, at de har en stor bondegård med en masse dyr. Her kan de køre ud på marken på ATV’en, når de skal have køerne eller fårene ind i stalden.

Lad børnene bruge deres fantasi og kreativitet. De kan hel sikkert sagtens selv finde på en spændende og lærerig leg.

Ved at lade flere børn lege sammen med denne ATV, om det så er i institutionen eller hjemme i privaten, så vil børnene udvikle deres sociale kompetencer, empati og turtagning. Det er nogle utrolig vigtige egenskaber at kunne mestre og noget som børnene vil få brug for igennem hele livet.

Vores vurdering af ATV-scooteren

I vil hurtigt opdage, at denne scooter kan blive barnets nye yndlingslegetøj. Og heldigvis kan ATV-scooteren bruges både indenfor og udenfor. Der er derfor masser af muligheder for at køre afsted og opleve verden.

ATV’en kan nemt tages med i sommerhus eller på besøg hos familie. Den nemme og hurtige rengøring er intet problem og scooteren kan derfor hurtigt blive ren, hvis den er blevet mudret til, når jeres fartglade barn vil have sin nye ATV med på tur.

For bedst muligt at kunne teste dette køretøj, så har jeg indhentet assistance hos min kusines lille søn Felix.

Felix bliver 4 år om få uger og som så mange andre drenge, så er han altid klar på fart og nye eventyr. Han stod derfor klar med det samme, til at køre afsted på eventyr, på den flotte ATV.

ATV-scooteren har en fin størrelse, han sidder rigtig godt og stabilt derpå. Afstanden fra sæde til jorden er fin og han har heller ikke problemer med at kunne nå rattet. Sædehøjden er som skrevet tidligere 29 cm.

Når jeg skal anmelde legetøj, så går jeg meget op i kvalitet, funktionalitet, læring og muligheder. Legetøj skal kunne tåle den lidt hårdere leg, da børn skal have lov til at være børn.

Felix fik derfor frie tøjler til at suse afsted. Først gik turen ned ad vores lille lukkede villavej og derefter op og ned ad bakker, hen over fodboldbanen og videre ud på stien.

Heldigvis laver Dantoy kun legetøj som er i en fantastisk kvalitet, som derfor uden problemer kan holde til at blive brugt. GREEN BEAN ATV-scooteren er ingen undtagelse og lever op til alle mine høje forventninger.

Der er en masse timers kreativ leg og nye oplevelser i den og børnene vil med det samme blive interesseret i det flotte design, med de fire hjul og de naturskønne farver.

Svanemærkede genbrugsmaterialer

Det at denne ATV er lavet af svanemærkede genbrugsmaterialer og selvfølgelig også kan genanvendes efter brug, er jo bare endnu et plus. Dog ser jeg ingen grund til at skulle kassere sådan en scooter, kvaliteten er så god, at den sagtens kan gå i arv til den næste generation.

Vi må jo passe på og respektere miljøet, på den måde vil vi også skabe en bedre og renere fremtid for vores børn, børnebørn og oldebørn.

Efter at have undersøgt denne ATV grundigt og set Felix køre afsted på eventyr, så er jeg virkelig positiv over Dantoys flotte Green Bean nyhed.

Den er uden tvivl pengene værd og den vil være den helt perfekte julegave eller fødselsdagsgave, til enhver lille fartbølle

Jeg kan helt sikkert stå inde for at anbefale den seje ATV-scooter til andre forældre. Rigtig god fornøjelse og husk at se jer for...

- Carina Lund

Læs også anmeldelsen af Dantoys klassiske skubbe-scooter

Læs mere om Green Bean konceptet hos Dantoy.dk

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjDantoy

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen