Gonge Floor Surfer anmeldelse

Alder: Anbefales fra 2 - 10 år | Materiale: Plast, PU og EVA skum | Mål: L:56 x B:37 x H:14 cm | Max. belastning: 100 kg | Farve: Grøn

"Herhjemme kan vi ikke få armene ned over floorsurferen fra Gonge. Vi er virkelig begejstrede og glade for floorsurferen. Der er virkelig tænkt over materialerne, og kvaliteten er helt i top. Mateo skal både koordinere sin balance og bremseafstand hver gang, han bruger sin floorsurfer. Det styrker ham så utrolig meget motorisk og i hans holdningsmuskler. Ergonomisk har floorsurferen overrasket os og bekræftet os i, at dette er et helt fantastisk og sikkert produkt til vores energifyldte dreng..."

En anmeldelse af Floor Surfer rullebrættet fra Gonge

Det var med kæmpe stor begejstring, at vi fik Floor Surfer rullebrættet fra Gonge ind ad døren. Vi har længe kigget rigtig interesseret på Gonges produkter. Vi havde fra start af på fornemmelsen, at floorsurferen ville blive en kæmpe succes.

Vi har godt med plads herhjemme og en meget energisk dreng på 2 år. Dette forestiller vi os er fantastiske omstændigheder for en god test af Gonges Floor-Surfer rullebræt!

.. Man må sige, at vi fik grint meget, styrket motorikken og balancen enormt meget. Vi var super underholdte hele vejen igennem.

Det praktiske

Den anbefalede alder er fra 2 - 10 år, hvilket er en imponerende bred målgruppe, som man sjældent ser med denne type legetøj. Her får man virkelig en floorsurfer, der kan følge barnet i mange år frem.

Floorsurferen har en længde på hele 57 centimeter, en bredde på 37 centimeter og en højde på 14 centimeter.

Den maksimale belasting på floor surferen er på 100 kilo ( så mor og far kan også tage en tur, juhu! )

Der er både anvendt plast, EVA-skum og PU til floorsurfer rullebrættet.

Ergonomien er vigtig

Floorsurfer rullebrættet fra Gonge er udviklet i samarbejde med ( nu kommer der et langt ord ) børnefysioterapeuter. Dette samarbejde giver super god mening, da det er en floorsurfer, der kan bruges i mange år.

Derfor har man ved hjælp af det ergonomiske design, udviklet produktet
til at understøtte barnet i mange positioner. Når barnet sidder på floorsurferen understøttes halebenet.

Barnets brystben styrkes når barnet ligger ned. Det er virkelig dejligt, at der er tænkt så ergonomisk over tingene. At alle barnets holdningsmuskler også styrkes ved brug af floor-surferen, er bare endnu et stort plus i vores bog!

Mateos brug af Floor Surferen

Floorsurfer rullebrættet fra Gonge er lige til at pakke ud. Floorsurferen er samlet på forhånd, og den kommer i en ret simpel emballage. Floorsurferen er pakket tæt ind i plast, og er derfor på ingen måde vanskelig at pakke ud.

Denne simple indpakning var helt perfekt, da Mateo godt nok var spændt, da han så pakken! Den grønne farve fangede hurtig hans øjne, og nu skulle han se hvad far sad med. Vi satte hurtigt floorsurferen på gulvet og lod Mateo kigge på den. Han fandt meget hurtigt ud af, at den kunne køre rundt. Forsigtigt fik han sat sig på floorsurferen, og han begyndte roligt at skubbe sig fremad med benene.

Mateo fik hurtigt mere mod, og nu kom der virkelig gang i hans ben. Han fik skubbet sig så meget frem, at han mistede balancen og faldt bagud. Her er floorsurferen rigtig god, da den sørger for at Mateo ikke kan tippe bagover. Det var lidt sjovt syntes han. Hurtigt fangede Mateo at balancen er en vigtig del i brugen af floorsurfer rullebrættet fra Gonge.

Mateo kørte siddene rundt i huset med floorsurferen. Vi introducerede ham nu for, at man også kunne ligge på floorsurferen. Mateo var godt nok lidt skeptisk i starten, men fandt det hurtigt rigtig underholdende. Han startede med at ligge på maven og snurre rundt.

Han grinte og skreg, da han blev ved med at snurre rundt. Vi blev helt rundtossede bare af at se på Mateo dreje så mange gange rundt om sig selv. Han havde det så sjovt! Det var ligeså underholdende for os som forældre. Hvor er det dejligt at høre det uskyldige grin der kommer helt nede fra Mateos mave.

Da Mateo var færdig med at lege tornado, var han klar til at udforske floorsurferen endnu mere. Han lagde sig igen på maven og begyndte at skubbe sig frem med armene. Nu kørte han hen ad gulvet i fuld fart. Vi begyndte hurtigt en fangeleg. Mateo skulle fange mor og far. Da Mateo havde fanget far, var det fars tur til at fange Mateo.

Vi var lidt bange for at Mateo skulle brage ind i vægge, køkkenskabe og radiatorer på sin floorsurfer, men allerede nu kunne vi mærke på Mateo, at han kunne koordinere sin balance og bremselængde. Det var fantastisk, og hold da op hvor Mateo gav den gas!

Far blev forpustet og måtte til sidst overgive sig og lade sig fange. Mateo stoppede ikke af egen fri vilje, for sjovt er det at stryge afsted på sin floorsurfer.

Fra vild til rolig leg

Vi brugte meget tid på at skubbe Mateo frem og tilbage. Mor sad i den ene ende af stuen - far i den anden ende. Vi begyndte at skubbe Mateo på floorsurferen, og det virkede meget beroligende på ham. Vi blev noget overraskede, men greb hurtig chancen.

Vi kunne nu kredse lidt omkring balance og afslapning. Mateo begyndte at hvile så meget i sig selv, at han nu ville ligge ned. Det fik han selvfølgelig lov til. Pludselig gik vi fra vild leg til en helt beroligende tilstand. Det var virkelig overraskende og dejligt, at floorsurferen både kan give vild leg og rolige stunder.

Vi har også brug for rolige stunder herhjemme i en hektisk hverdag. Det hjalp floorsurferen med til.

Et kvalitetsprodukt

Man må virkelig sige , at Gonge har tænkt over produktet. Alt ved floorsurferen er så gennemført. Som forældre kan vi både se og mærke, at der virkelig er tænkt og kælet for alle detaljer og materialer.

Èt af mange eksempler kunne være, at floorsurferen er en smule mere
hævet i den ene ende. Det er den fordi, at der så er mere bevægelsesfrihed for barnets arme.

Det er super beroligende og dejligt, at man trygt kan læne sig tilbage, mens Mateo suser afsted på floorsurferen. Og samtidig kunne mærke den super kvalitet, når man selv er aktiv i legen på gulvet.

Gulvet er også en vigtig ting at få med, da det hverken får mærker eller ridser fra hjulene på floorsurferen. Det er en dejlig og vigtig detalje. Der er nemlig ikke noget værre end at skulle vaske sorte mærker af gulvet. Det er møg svært og tidskrævende! Hjulene kører som de skal og er fuldstændig lydløse. De er også kapslet ind, så der er minimal chance for, at barnet får sine fingre i klemme.

Vores vurdering af Floor Surferen

Herhjemme kan vi ikke få armene ned over floorsurferen fra Gonge. Vi er virkelig begejstrede og glade for floorsurferen. Der er virkelig tænkt over materialerne, og kvaliteten er helt i top.

Mateo skal både koordinere sin balance og bremseafstand hver gang, han bruger sin floorsurfer. Det styrker ham så utrolig meget motorisk og i hans holdningsmuskler.

Ergonomisk har floorsurferen overrasket os og bekræftet os i, at dette er et helt fantastisk og sikkert produkt til vores energifyldte dreng.

- Camilla Jakobsen

Læs meget mere om det populære motoriklegetøj fra Gonge

Læs også anmeldelsen af Gonge Floor Surfer Nordic

https://youtu.be/-MbmzpWo6qY
Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjGonge

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen