Gåbil i metal - brandbil - anmeldelse

Alder: Fra 1 - 3 år | Mål: 76 x 26 x 36 cm | Farve: rød/hvid | Vægt: 5 kg | Mærke: Magni

"Ved at lade barnet lege og hygge sig med den røde retro brandbil, vil barnet styrke fantasien og kreativiteten. Ved at inddrage andre børn i legen, om det så er søskende eller venner, så vil det styrke evnen til at lege rollelege. Når flere børn leger med brandbilen sammen, vil de også hurtigt lære at give plads til hinanden og de vil lære at de skal skiftes til at køre på brandbilen. Selvom børn ikke synes det er sjovt at dele, så er turtagning en utrolig vigtig egenskab at kunne. Ved at jeres lille barn kører rundt på bilen, vil han/hun også styrke sin balance. Selvom brandbilen ikke bare lige kan vælte, så vil barnet stadig skulle bruge sin balance, for at kunne sidde på brandbilen og skubbe sig frem ad på samme tid..."

En anmeldelse af Gåbil i metal - brandbil fra Magni

Vi har fået lov til at kigge lidt nærmere på den flotte røde retro brandbil fra Magni.

Dansk kvalitet når det er bedst

Magni er et dansk brand, som producerer legetøj i meget høj kvalitet til fornuftige priser.

Magni tager udgangspunkt i barnets frie leg, af den grund er legetøjet produceret i spændende farver og gode materialer, der stimulerer barnets forskellige udviklingsområder og sanser.

ALT Magni legetøj og småbørnsartikler er naturligvis 100% fri for skadelige stoffer og kemi, så du kan trygt lade dit lille barn lege med det.

Magni leverer legetøj til forhandlere og institutioner i Danmark, Sverige, Norge og det øvrige Europa.

De flotte produkter fra Magni produceres på deres fabrikker i Kina, hvor der løbende laves kvalitetskontroller, som sikrer kvaliteten og sikkerheden i det produkt der havner hos dit barn.

For at sikre kvaliteten af produkterne, er alle produkter testet.

Alle Magni produkter opfylder følgende:

  • CE-mærkning
  • Test af SGS og Intertek eller tilsvarende
  • EN 7 1,2,3 og danske undtagelser.

Modtagelse af gåbilen

Vi har haft den store glæde af at teste den røde retro brandbil.

Den ankom i en stor papkasse og den bestod af mange dele. Det så lidt uoverskueligt ud, men hvis man bare følger den medfølgende vejledning, så er den let nok at samle. Det kræver dog, at man finder det værktøj frem som står i vejledningen.

Bilen er virkelig flot, i et stilrent og retro design, med mange flotte detaljer. Brandbilen er lavet af metal og den er rød med hvide afmærkninger. Bagpå brandbilen hænger der to små træfarvet stiger og en sort vandslange.

Sædet og det runde rat er sort og oppe foran hænger der en sølvklokke, så den lille brandmand kan ringe med klokken, når han/hun er på vej ud for at slukke en brand.

De fire gummihjul er hvide og sorte. Det at brandbilen har gummihjul gør, at den kan bruges både inde og ude.

Dog har den ikke godt af at stå udenfor om natten eller at blive brugt udenfor i regnvejr. Brandbilen henvender sig til fartglade børn fra 1 år, men Magni anbefaler at børn under 3 år kun leger på brandbilen, hvis de er under opsyn af en voksen.

Ba-bu ba-bu ba-bu.

Nu kan jeres lille barn suse afsted på brandbilen og på samme tid styrke sin fantasi og grovmotorikken.

Jeres barn vil uden tvivl elske at lege med den flotte brandbil og ringe på klokken.

I vil hel sikkert kunne hører ba-bu ba-bu ba-bu igennem hele jeres hjem, når jeres guldklump leger at han/hun skal hurtigt afsted, for at slukke en brand og måske redde liv.

Magni’s gåbil er bygget i så god og holdbar en kvalitet, at den kan gå i arv i flere generationer.

Brandbilen er og bliver et stort hit hos de små nysgerrige børn, som lige har lært at gå og som nu er klar til, at udforske mere af verden, med fart på og vind i håret.

Man skal endelig ikke begrænse børns naturlige glæde ved at lege og bevæge sig. Prøv i stedet at indrette jeres hjem efter beboerne, det er helt okay, at man kan se, at I er en familie med barn/børn.

Styrker fantasien og kreativiteten

Ved at lade barnet lege og hygge sig med den røde retro brandbil, vil barnet styrke fantasien og kreativiteten.

Ved at inddrage andre børn i legen, om det så er søskende eller venner, så vil det styrke evnen til at lege rollelege.

Når flere børn leger med brandbilen sammen, vil de også hurtigt lære at give plads til hinanden og de vil lære at de skal skiftes til at køre på brandbilen. Selvom børn ikke synes det er sjovt at dele, så er turtagning en utrolig vigtig egenskab at kunne.

Ved at jeres lille barn kører rundt på bilen, vil han/hun også styrke sin balance. Selvom brandbilen ikke bare lige kan vælte, så vil barnet stadig skulle bruge sin balance, for at kunne sidde på brandbilen og skubbe sig frem ad på samme tid.

Når barnet suser rundt i stuen, vil den lille styrke sin kropsbevidsthed, koordination og barnet vil bestemt også blive bedre til afstandsbedømmelse, når han/hun skal kører uden om møbler og hvad der ellers er i stuen.

Hvis man leger med den flotte brandbil, sammen med sit barn, så kan man også snakke om brandbilen. Man kan finde på sjove historier, hvor brandbilen også indgår.

Man kan lære sit lille barn, at en stige hedder en stige og at der kommer en hel masse vand ud af en brandslange.

Man kan også snakke om farver.

Hvis den lille brandmand bliver meget interesseret i brandbiler, efter at være introduceret for denne retro brandbil, så kan man altid prøve at kontakte sin lokale brandstation og høre om man må komme og besøge dem, og se en rigtig kæmpe brandbil.

Vores vurdering af gåbilen

Villads er meget interesseret i den flotte brandbil. Han vil gerne op og sidde på den og han vil gerne slå på klokken og dreje på rattet. Villads er stadig lidt for lille til at køre på brandbilen uden hjælp, men med hjælp fra en voksen, kan han godt kører rundt.

Når jeg skubber ham afsted, så vil man kunne høre hans grin på lang afstand, han hygger sig og elsker fart. Når Villads bliver lidt ældre, så vil han helt sikkert få rigtig meget glæde af brandbilen, det er jeg slet ikke i tvivl om.

Med den store interesse den allerede har nu, så bliver den uden tvivl blandt favoritterne. Efter at have set nærmere på retro brandbilen og læst en masse om Magni mærket, så er jeg meget positivt overrasket.

Magni er et rigtig godt mærke og de går virkelig meget op i kvalitet og sikkerhed. Brandbilen er i rigtig god og holdbar kvalitet og den vil bestemt være et hit i en dagpleje eller en vuggestue.

Den vil selvfølgelig også være populær hjemme i privaten. Jeg vil derfor gerne give den røde retro brandbil de varmeste anbefalinger med herfra. Den kan hel sikkert anbefales til alle børnefamilier med fartglade og nysgerrige børn.

- Carina Lund

Læs også anmeldelsen af BRIO gåbil

Læs også anmeldelsen af Little Tikes Cozy Truck

Læs også anmeldelsen af Cozy Coupe Bil & Benzinstander

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjMagni

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen