Frugtvenner Sensorisk Legetøj anmeldelse

Alder: Anbefales fra 1 - 3 år | Materiale: 100& BPA-fri førevaregodkendt silikone og plast | Mærke: Fat Brain Toy Co | Antal: 1 sæt med 3 stykker frugt.

"Kvaliteten på alle frugterne er rigtig høj, og vi har endnu ikke kunne se tydelig brugsspor på nogle af frugterne. De stærke magneter i appelsinen, de spændende silikone kerner på vandmelonen, og den søde pære der fylder stuen med klokkeklang - er alle sammen nytænkende og helt vildt sjove. Frugtvenner fra amerikanske Fat Brain Toys - er et godt bud - på det mest underholdende legetøj, vores datter har på legetøjshylden lige nu..."

En anmeldelse af Frugtvenner Sensorisk legetøj fra Fat Brain Toys

Vi elsker at mærke vores datters glæde og nysgerrighed, når vi introducere hende for legetøj hun ikke har set før. Vores datter, Malina, er 1 år gammel - og så elsker hun alt slags frugt. Der er ingen frugt der er for sød, sur, eller bitter til hendes smag. Vi tænkte derfor det kunne være rigtig sjovt at introducere hende for legetøj der ligner frugt, og se hvordan hun ville reagere på det.

Vi har tidligere stiftet bekendtskab med legetøj fra amerikanske Fat Brain Toys, og vi har altid været positivt overraskede. Fat Brain Toys går meget op i det læringsmæssige aspekt i deres legetøj, og så er de helt vilde med farver - og det elsker vi!

Vores valg af legetøj til Malina tænker vi meget over, da vi helst ser at størstedelen af hendes legetøj kan udfordrer og underholde hende på samme tid. Det er samtidig vigtigt for os at kvaliteten af legetøjet er helt i top - da vi af erfaring ved - at legetøj er noget der bliver leget rigtig meget med herhjemme!

Det praktiske om Frugtvenner Sensorisk Legetøj fra Fat Brain Toys

Frugtvenner Sensorisk Legetøj er anbefalet fra + 1 år, og er produceret i plast og BPA-fri fødevaregodkendt silikone.

Frugtvenner Sensorisk Legetøj kommer i en farverig æske, der beskriver lidt om de forskellige funktioner frugterne har. De 3 frugter vi bliver introduceret til i æsken, er:

● 1 vandmelon
● 1 appelsin
● 1 pære

De 3 frugter byder på noget helt forskelligt, og frugterne er derfor med til at motivere de små til at undersøge og lade sig underholde af dem. De søde frugter er alle smilende og meget børnevenlige. Alle frugterne kan håndteres af små børnehænder, og så er delene på frugterne nemme at skille ad og samle igen. Alle frugterne byder på et væld af overraskelser, og de er helt perfekte til de nysgerrige børn!

Frugtvenner Sensorisk Legetøj er fantastisk underholdning for de mindste

De 3 frugtvenner er farverige og byder på noget helt forskelligt.

Appelsinen kan deles op i 4 dele, og hænger sammen i form af magneter. De 4 magneter er stærke, og delene falder derfor ikke nemt fra hinanden. Appelsinen er smilende og byder på et væld af måder hvorpå den kan samles - og så kan den trille super hurtigt hen over gulvet, og skabe store smil!

Vandmelonen kan deles op i 3 dele og kan samles og skilles ad, så mange gange barnet har lyst til det. Vandmelonen kan samtidig vippe, og så er den super realistisk i sit udseende. Vandmelonen er udstyret med kerner som er produceret i silikone, og kernerne er helt perfekte for små nysgerrige fingre! Fingrene kan både glide hen over
kernerne og ind imellem dem. Vandmelonen har altså et væld af muligheder, og er bestemt med til at udfordre barnets nysgerrighed.

Pæren er udstyret med en stilk produceret i silikone, og stilken kan derfor bøjes og drejes. Pæren er samtidig udstyret med en klokke som ringer, hver gang pæren er i bevægelse. Lad barnet tage pæren op i hænderne, ryst løs, og lad den søde melodi af klokker fylde hele stuen. Pæren kan også leges med stående på gulvet, og er helt umulig at vælte - pæren rejser sig op igen og igen.

Det bliver hurtigt en sjov udfordring for barnet at vælte pæren, undersøge den meget interessante stilk, og nyde lyden af klokker der fylder stuen.

De 3 frugtvenner har altså helt forskellige funktioner at byde på, og underholdningen er med garanti sikret!

Vores oplevelse med Frugtvenner Sensorisk Legetøj fra Fat Brain Toys

Vi gjorde vores overvejelser omkring hvilken rækkefølge af frugter og hvordan, vi skulle introducere frugterne for Malina. Vi kom hurtigt frem til at introducere hende for alle frugterne samtidig, og lade hendes opmærksomhed og nysgerrighed drage hende. Malinas nysgerrighed blev i den grad vakt - og hurtigt løb hun hen til de søde frugtvenner.

Malina fik hurtigt øje på den orange appelsin med det store smil. Malina tog appelsinen op i hænderne, og kiggede den dybt ind i øjnene. Få øjeblikke senere var hun i gang med at prøve at spise den, og hun måtte hurtigt konstatere at det ikke var en rigtig appelsin.

Malina begyndte at undersøge appelsinen nærmere, og begyndte at hive de 4 dele fra hinanden - og samle dem igen. Malina fik lang tid til at gå med at kombinere appelsinens 4 dele på forskellige måder, og det skabte store smil. Malina begyndte også at trille appelsinen hen ad gulvet, og hurtigt begyndte far at trille appelsinen tilbage til hende. Det var bestemt en leg Malina synes godt om, og en leg hun havde en masse sjov med.

Den søde smilende pære havde nu fanget Malinas opmærksomhed, og hurtigt greb hun fat i den. Malina tog med det samme pæren op i hænderne, og med det samme begyndte klokkerne i den at ringe. Malina kiggede undrende på pæren, hvor kom lyden fra? Malina begyndte at ryste pæren og lyden af klokkerne blev højere og mere intens.

Malina var meget interesseret i den bløde og behagelige silikone stilk på toppen af pæren, og den blev både undersøgt med fingrene og tænderne. Malina fandt også relativt hurtigt ud af at pæren kunne vippe fra side til side, og det så virkelig sjovt ud! Malina prøvede flere gange at vælte pæren, men det lykkedes ikke - og legen fortsatte!

Den sidste frugt Malina skulle til at undersøge, var den smilende vandmelon. Vandmelonen har et smilende ansigt på sin ene side, og den anden side er er fyldt med kerner af silikone. Den smilende vandmelon kan skilles ad i 3 dele, og det fandt Malina hurtigt ud af. Delene blev hurtigt sat på plads igen - og taget af endnu en gang. Malina fandt det utroligt underholdende at samle vandmelonen, igen og igen.

Vandmelonen kan samtidig vippe fra side til side, og så var Malina flere gange i sin leg, af den overbevisning om at vandmelonen var ægte. Det resulterede i at hun prøvede at “spise” vandmelonen flere gange, og dette resulterede i store grin fra os alle sammen.

Den sidste funktion vandmelonen har, er de mange kerner - der alle er produceret i silikone. Malina kørte sine fingre over og imellem kernerne, og begyndt også at hive i dem. De super bløde silikone kerner skabte virkelig en nysgerrighed omkring vandmelonen, og Malina brugte lang tid på at studere kernerne nøje.

Vores vurdering af Frugtvenner Sensorisk Legetøj fra Fat Brain Toy

Frugtvenner Sensorisk Legetøj byder virkelig på et væld af muligheder, og vi er af den overbevisning at Malina stadig vil finde frugterne interessante når hun bliver ældre. De farverige frugter har vækket Malinas nysgerrighed og trænet hende i vigtige færdigheder som; den visuelle tænkning og hånd-øje koordination.

De forskellige muligheder alle frugterne er udstyret med bliver aldrig ens, og legen kan hele tiden tages nye veje hen. De forskellige overflader gør at Malina hele tiden bliver opmærksom på sin taktile sans, og bliver udfordret i hendes visuelle tænkning.

Kvaliteten på alle frugterne er rigtig høj, og vi har endnu ikke kunne se tydelig brugsspor på nogle af frugterne. De stærke magneter i appelsinen, de spændende silikone kerner på vandmelonen, og den søde pære der fylder stuen med klokkeklang - er alle sammen nytænkende og helt vildt sjove.

Frugtvenner fra amerikanske Fat Brain Toys - er et godt bud - på det mest underholdende legetøj, vores datter har på legetøjshylden lige nu.

- Camilla Jakobsen

Læs også anmeldelsen af PipSquigz Sugekopsæt fra Fat Brain Toys

Læs også anmeldelsen af Tobbles Neo fra Fat Brain Toys

Læs også anmeldelsen af Spoolz Stabletårn fra Fat Brain Toys

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjFat brain toys

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen