Fiskedag spilanmeldelse

Alder: Anbefales fra 5 år | Spillere: For 2 - 4 spillere | Spilletid: Ca. 10 min | Mærke: LOGIS / Amo-Toys | Antal: 1 spil i æske

"Fiskedag børnespillet fra LOGIS har virkelig været et sjovt bekendtskab, som vi finder frem flere gange om ugen. Mateo elsker at kaste sin fiskesnøre i fiskedammen, og navigere sig rundt mellem brikkerne som han skal fange. Fiskesnørerne er virkelig gode, og passer godt til børnehænder. Vi oplevede ikke på et tidspunkt at Mateo havde problemer med at holde ordentligt på fiskesnøren. De forskellige brikker er farverige og sjove, og så er de i en perfekt størrelse - lige til at fange! Vi er virkelig positivt overraskede over Fiskedag børnespillet fra LOGIS. Vi kan ikke få armene ned over hvor underholdende spillet er, og hvor meget spillet fremmer koncentrationen og de finmotoriske færdigheder hos vores søn"

En spilanmeldelse af Fiskedag

Det ser ud til at blive en dejlig fisketursdag! Vælg din lykke-fiskesnøre, tag ned til dammen og fang så mange fisk som du kan! Men du skal passe på, for der er strenge regler for fiskeriet: Du må kun fange det du skal, for at kunne få fat i den lille gule rapand. Grib snøren! Parat! Sæt i gang! Fisk!

.. Sådan starter indledningen i børnespillet, Fiskedag fra LOGIS.

Vi elsker at snakke om alt det der er under havets overflade sammen med vores søn, Mateo. Flere gange på vores gåture ved vandet, han han altid haft en masse spørgsmål til fiskerne på bredden.

Mateo er 3 ½ år gammel og bliver hurtigt fascineret når fiskekrogene kastes i vandet, men det bliver dog hurtigt kedeligt at stå og vente på at der sker noget. Vi syntes derfor det kunne være sjovt at introducere et spil med netop fisk for ham, hvor han selv har mulighed for at prøve kræfter med “fiskeri”.

Det praktiske omkring Fiskedag børnespillet fra LOGIS

Fiskedag børnespillet er anbefalet fra + 5 år, og er for 2 - 4 deltagere. Vi har i gennemsnit brugt omkring 10 minutter på hvert spil, og vi har spillet omkring 45 minutter af gangen.

Dette får du med i spillet:

● 32 fiskekort
● 4 fiskesnører
● 4 støvler (1 blå, 1 orange, 1 grøn, 1 lilla)
● 4 fisk (1 blå, 1 orange, 1 grøn, 1 lilla)
● 4 frøer (1 blå, 1 orange, 1 grøn, 1 lilla)
● 1 gul and
● 1 fiskedam
● 1 spillevejledning

Der er i alt 3 forskellige slags fiskekort. Fiskekortene viser hvad der skal fanges i fiskedammen, og er i en solid og slidstærk kvalitet.

De 4 fiskesnører er i farverne; blå, orange, grøn og lilla. Fiskesnørerne består af et lille “håndtag” og for enden af snøren er der en ring. Det er ringen deltagerne skal fange de forskellige elementer med som er i fiskedammen.

De forskellige støvler, frøer, fisk og and er alle produceret i træ, og så har de en super god vægt. De er hverken for tunge eller for lette - og det gør balancen i spillet virkelig god.

Fiskedammen er produceret i plastik, og er en rigtig god detalje i spillet. Fiskedammen passer perfekt ned i spilæsken, og når spillet ikke er i brug kan alle delene placeres under fiskedammen. Fiskedammen er fint illustreret med både sten, sommerfugle, og vandplanter.

Spillevejledningen der følger med til spillet er god og enkel. Der er en beskrivelse af spillets regler, opsætningen af hele spillet, og en guide til hvordan man bruger fiskesnørerne rigtigt.

Fiskedag børnespillet fra LOGIS kommer i en normal størrelse spilæske, og er prydet med en sød illustration af tre søde dyr der sidder og fisker på forsiden af spilæsken. På bagsiden af spilæsken får vi en introduktion til spillet og dets regler.

Sådan spiller man Fiskedag børnespillet fra LOGIS

Den yngste spiller starter med at vende ét fiskekort, og lægger det på bordet med forsiden opad. Fiskeriet kan nu begynde, og alle deltagerne begynder at fiske. Runden slutter når én deltager fanger den gule and.

Alle deltagere skal forsøge at fange så mange brikker som overhovedet muligt. Det er vigtigt at alle deltagerne følger reglerne på fiskekortene, som der er 3 forskellige slags af.

● Fisk efter brikkerne med farven eller formen, som er vist på kortet.
● Fisk ikke efter brikkerne med farven eller formen, som er vist på kortet.
● Fisk efter brikkerne med farven og formen, som er vist på kortet.

Hver runde slutter når den gule and fanges, og vinderen af runden - er den med flest korrekt fangede brikker. Har man fanget en eller flere forkerte brikker, kan man ikke vinde runden. Deltageren der først får samlet 5 fiskekort til sig har vundet spillet.

Det er vigtigt at alle deltagere følger reglerne. Deltagerne må derfor ikke forhindrer andre spillere i at fiske, og deltagerne må ikke fiske efter den gule and, før deltageren har fanget mindst én anden brik.

Vores oplevelse med Fiskedag børnespillet fra LOGIS

Vi blev positivt overraskede da vi åbnede spilæsken, og fandt ud af at vi (næsten) kunne starte spillet med det samme. Fiskedag børnespillet kræver ikke den store forberedelse, og var meget lige-til at gå i gang med. Det er et kæmpe plus, især når spillet er henvendt til mindre børn!

Vi delte de forskellige fiskesnører imellem os alle, og Mateo startede med at vende ét fiskekort. Fiskekortet viste hvilke brikker vi gerne måtte fange, og hvilke brikker vi skulle undgå. Vi startede alle med at kaste vores snører i fiskedammen, og så begyndte adrenalinen så småt at melde sin ankomst.

Mateo fangede den første brik, og lige efter fangede far den anden brik. Vi lagde hurtigt mærke til at Mateo var rigtig koncentreret, og prøvede at få et godt kast på sin fiskesnøre. Vi kiggede lidt på hinandens metoder med fiskesnørerne, og der gik ikke lang tid før man følte sig komfortable med fiskesnørerne i hånden. Den første runde vandt Mateo, og han fik derfor tildelt det første fiskekort.

Vi spillede en masse runder, og stillingen var lige imellem os alle sammen. Vi snakkede med Mateo om de forskellige farver vi stødte på i spillet, og så snakkede vi også om dyrene. Vi kunne godt mærke på Mateo at han blev en smule distraheret, og han blev også nødt til at sige at han lige skulle koncentrere sig. Det kunne vi virkelig godt forstå, for spillet byder virkelig på sjove udfordringer og spænding!

Mateo blev vinderen af det første spil, og vi begyndte hurtigt på spil nummer to!

Vores vurdering af Fiskedag børnespillet fra LOGIS

Fiskedag børnespillet fra LOGIS har virkelig været et sjovt bekendtskab, som vi finder frem flere gange om ugen. Mateo elsker at kaste sin fiskesnøre i fiskedammen, og navigere sig rundt mellem brikkerne som han skal fange.

Fiskesnørerne er virkelig gode, og passer godt til børnehænder. Vi oplevede ikke på et tidspunkt at Mateo havde problemer med at holde ordentligt på fiskesnøren. De forskellige brikker er farverige og sjove, og så er de i en perfekt størrelse - lige til at fange!

Vi er virkelig positivt overraskede over Fiskedag børnespillet fra LOGIS. Vi kan ikke få armene ned over hvor underholdende spillet er, og hvor meget spillet fremmer koncentrationen og de finmotoriske færdigheder hos vores søn.

- Camilla Jakobsen

Læs også spilanmeldelsen af børnespillet Brumbassen

Læs også spilanmeldelsen af Safariskolen

Læs også spilanmeldelsen af Ruff´s hundehus

 

Amo-toysAnmeldelse af spil

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Ugens produkt

Aquaplay - Polar vandkanal til vandleg - Fra 3 år. - Billede 1Aquaplay - Polar vandkanal til vandleg - Fra 3 år. - Billede 1
Se varen