Fisher-Price Skolebus anmeldelse

Alder: Anbefales fra 1 - 5 år | Materiale: Plast | Mål: L:30 x B:12 x H:15 cm | Sprog: Dansk | Mærke: Fisher-Price | Serie: Little People

"Vi er meget glade for produkterne fra Little People, og denne skolebus er ikke en undtagelse. Den er meget populær herhjemme og den vil hel sikkert blive brugt rigtig meget de næste par år. Da figurerne er nemme at holde ved, for selv de mindste børn og bussen også er nem at håndtere, så kan vi helt sikkert godt anbefale den til andre forældre og børn. Jeg er sikker på at den vil være et hit hos de fleste børn, både alene eller i kombination med andre produkter fra Little People..."

En anmeldelse af Fisher-Price - Little People skolebus

Fisher-Price er et amerikansk selskab, der producerer legetøj til børn og spædbørn i hele verden. De har hovedkontor i New York og selskabet har siden år 1993 være 100% ejet af den amerikanske koncern Mattel.

Virksomheden blev grundlagt i 1930 af Herman Fisher, Irving Price og Helen Schelle. Fisher-Price har produceret det populære legetøj Little People siden år 1960.

Den Gule Fisher-Price Skolebus

Vi har været så heldige, at få lov til at teste og anmelde Fisher-Price, Little People skolebus.

Jeg kan huske, at jeg også selv legede med legetøj fra Fisher-Price Little People, dengang jeg var barn, og min store dreng Marcus, som nu er 15 år, havde også stor glæde af Little People legetøjet, da han var lille. Det er derfor en meget stor ære, at få lov til at teste og anmelde lige netop dette legetøj.

Little People Skolebussen egner sig bedst til børn fra ca. 1 år - 5 år.

Bussen skal bruge 3 x AA batterier, for at få hele oplevelsen med. (Batterierne følger med.)

Sættet indeholder:

Den fine gule skolebus.

To figurer, buschaufføren Emily og eleven Eddie.

Skolebussen er 15 cm høj, 12 cm bred og 30 cm lang.

Foran på bussen er der to glade øjne og en glad mund, over forruden sidder opdagelsesknappen, som aktiverer diverse sange og sætninger.

Den gule bus har fire sorte hjul.

Sidedøren kan åbnes, så børn og voksne kan stige på og af bussen.

Ud over chaufførens sæde, så er der plads til tre passagere.

Den første udfulgt

Med den flotte gule skolebus, kan børnene glæde sig til deres første udflugt med klassen. Sæt gang i legen ved at trykke på opdagelsesknappen, så stopskilter slår sig ud, døren åbner og sange og sætninger starter.

Når man sætter buschaufføren Emily på førersædet så aktiveres der flere sange og sætninger, - selvfølgelig på dansk.

Buschaufføren Emily er hver morgen klar til at byde lille Eddie velkommen i bussen og hun ønsker ham en rigtig god dag i skolen.

Eddie bor langt væk fra skolen, så han skal med skolebussen hver morgen.

Buschaufføren Emily og lille Eddie har derfor kendt hinanden i flere år.

Første gang Eddie skulle med skolebussen alene, uden mor og far, var han meget nervøs. Dengang var han kun 6 år og skulle starte i 0.klasse.

Emily er en sød og rar buschauffør, hun er meget opmærksom på at Eddie skal have en god start på dagen.

Eddie sætter sig altid på det første sæde, lige bagved Emily, så de kan tale sammen imens de kører og tit skruer Emily op for radioen, så de sammen kan synge med på de forskellige sange.

Eddie er den eneste elev, der kører med bussen om morgenen.

Eddie bliver hver morgen hentet langt ude på landet. Han bor nemlig på en bondegård, sammen med sin familie og deres mange dyr.

Eddie er meget glad for at gå i skole, men han er ked af, at han bor så langt væk fra skolen.

Han kan ikke selv cykle i skole, som de andre klassekammerater kan.

Ikke nok med det, så kan hans venner ikke bare lige gå over og spørge om Eddie kan lege.

Inddrag flere produkter fra Little People serien

Ved at kombinerer flere produkter fra Little People, vil Eddie kunne opleve noget mere og der vil være flere der kan køre sammen med Eddie i den gule bus.

Man kan vælge at inddrage Fisher-Price Little People bondegård, som I min historie er der, hvor Eddie bor sammen med sin familie.

Man kan også lege, at skolebussen kører på udflugt til en bondegård, for at lære børnene om livet på en gård.

Det kan også være for at lære børnene om de forskellige dyr og maskiner.

Man kan også vælge at Little People flyvemaskine skal være en del af legen.

Så kan man lege, at buschaufføren Emily skal køre lille Eddie ud i lufthavnen, fordi Eddie skal ud og flyve.

Måske skal Eddie flyve helt alene for første gang, fordi han skal til København og besøge sin moster og sin fætter.

De skal nemlig en tur i Tivoli og Eddie vil rigtig gerne se den lille havfrue, så han kan fortælle om det til hele klassen, når han kommer hjem igen.

Eddie behøver ikke at være nervøs for at flyve, for heldigvis er piloten Kurt rigtig sød og han skal nok sørge for, at Eddie får en god flyvetur.

Hvis Eddie er rigtig heldig, så kan han måske få lov til at se cockpittet.

Styrker og stimulerer

Ved at lege med Emily, Eddie og skolebussen, så vil jeres lille guldklump kunne styrke sin motorik, når han/hun sætter figurerne på deres sæder for at køre afsted med bussen.

Fantasien og evnen til rollelege, vil blive styrket når barnet finder på en god leg og leger sammen med søskende eller vennerne.

Nysgerrigheden, opmærksomhed og fordybelsen vil blive styrket, når jeres barn undersøger de mange ting som bussen kan og når der trykkes på de forskellige knapper, for at høre de forskellige sange og sætninger, som jeres barn lynhurtigt vil lære udenad.

Når I leger med skolebussen sammen med jeres barn, så kan I snakke om hvad farverne hedder og I kan fortælle jeres barn lidt om trafiksikkerhed. Det kan I bl.a. gøre, ved at lege med Eddie og fortælle/vise hvor vigtigt det er, at Eddie ser sig til begge sider, inden han går over vejen.

Vores vurdering af Fisher-Price Skolebussen

Skolebussen er meget holdbar, den kan sagtens holde til at blive leget rigtig meget med, den er derfor oplagt at have i vuggestuer og børnehaver.

Villads, som er min mindste søn, er glad for skolebussen og han har leget med den både indenfor og udenfor.

Den kan sagtens holde til at komme med ud i haven, så længe man husker at tage den med ind igen.

Vi er meget glade for produkterne fra Little People, og denne skolebus er ikke en undtagelse. Den er meget populær herhjemme og den vil hel sikkert blive brugt rigtig meget de næste par år.

Da figurerne er nemme at holde ved for selv de mindste børn og bussen også er nem at håndtere, så kan vi helt sikkert godt anbefale denne til andre børn og forældre.

Jeg er sikker på at den vil være et hit hos de fleste børn, både alene eller i kombination med andre produkter fra Little People serien.

- Carina Lund

Læs også anmeldelsen af Fisher-Price Little People Flyvemaskinen

Læs også anmeldelsen af Fisher-Price Little People Bondegården

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjFisher-price

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen