Everleigh & Me skridsikkert stoleunderlag anmeldelse
Mærket er desværre udgået af Legebyen's sortiment.
Vi har dog mange andre spændende varer på Legebyen.dk!

Alder: Fra nyfødt | Materiale: Vinyl | Mål: Ø105 cm | Mærke: Everleigh & Me | Antal: 1 stk

"Det er helt fantastisk at det skridsikre stoleunderlag står fast, og ikke rykker sig under leg eller spisning. Den gode og lækre kvalitet som det skridsikre stoleunderlag er produceret i, gør det ideelt at bruge stoleunderlaget til et hyggelige legehjørne. Vi er virkelig imponeret over de mange muligheder, hvorpå man kan drage nytte af det skridsikre stoleunderlag fra Everleigh & Me. Vi har både spist lækre bær, lasagne, og tilberedte rødbeder - madvarer vi tit har stået og haft problemer med at få af, fra ting som; plastikbøtter, tøj og gulv. Vi mente at disse madvarer kunne være den perfekte test, for at finde ud af, hvad det skridsikre stoleunderlag virkelig kunne holde til..."


En anmeldelsen af Everleigh & Me skridsikkert underlag

Vi har en rigtig madglad pige, Malina, der er 1 år gammel. Malina elsker at bruge tid omkring spisebordet, både til morgenmad, frokost og til aftensmad. Vi lader Malina spise selv, og hun får lov til at undersøge den mad hun spiser. Det går bestemt ikke stille for sig under måltiderne, og store dele af maden ender oftest på gulvet.

Vi har ikke verdens flotteste gulv, men vi vil rigtig gerne være bedre til at passe på det. Vi fandt derfor hurtigt frem til den smarte løsning, som er et skridsikkert stoleunderlag fra Everleigh & Me.

Hvis det skridsikre stoleunderlag kan hjælpe os med at gøre rengøringen nemmere efter hvert måltid, og samtidig “beskytte” vores gulv - ville vi være meget tilfredse. Vi var derfor spændte på at teste, hvordan det skridsikre stoleunderlag fra Everleigh & Me fungerede herhjemme.

Det praktiske om det skridsikre stoleunderlag fra Everleigh & Me

Det skridsikre stoleunderlag er allerede anbefalet fra barnet begynder at spise selv, og så er stoleunderlaget produceret i vinyl. Det skridsikre stoleunderlag har en diameter på 105 centimeter, og der er derfor rigeligt med plads til barnets højstol.

Det skridsikre stoleunderlag fås i mange forskellige farver, og udvalget på Legebyen.dk er
stort. De forskellige stoleunderlag fås i farverne:

  • camel
  • charcoal
  • clay
  • coffee
  • linen
  • olive
  • rose

- Vi har testet det skridsikre stoleunderlag i farven, clay.

Det store udvalg af farver på stoleunderlaget, gør at de passer ind i enhver boligindretning. Rengøringen af stoleunderlaget er nem, og kan hurtigt klares med en fugtig klud.

.. Hvis man vil undgå at stoleunderlaget får unødige ridser, er det en god ide at sætte filtpuder under barnets højstol.

Vores oplevelse med det skridsikre stoleunderlag fra Everleigh & Me

Da vi modtog det skridsikre stoleunderlag fra Everleigh & Me, var stoleunderlaget pakket godt og forsvarligt ind. Stoleunderlaget er rullet sammen for at det skal fylde mindst muligt, og vi var derfor spændte på hvordan stoleunderlaget ville “folde sig ud”.

Det store skridsikre stoleunderlag foldede sig pænt ud, og der var ikke spor af ujævnheder eller bøjede kanter at tyde. Det var derimod et flot skridsikkert stoleunderlag der nu lå flot på vores stuegulv, og var klar til at blive præsenteret for vores skønne datter.

Inden vi pakkede det skridsikre stoleunderlag ud, havde vi gjort os nogle tanker om hvordan vi ville bruge stoleunderlaget herhjemme. Det skridsikre stoleunderlag kan bruges på flere forskellige måder, og vi ville primært fokusere på at bruge det ved spisetid - og samtidig finde ud af hvordan det ville fungere som en del af et lille legehjørne. Vi var meget spændte på at komme i gang med at teste det skridsikre stoleunderlag, og i morgen var dagen, hvor det skridsikre stoleunderlag rigtig skulle sættes på prøve!

Morgenmad

Den næste morgen stod vi op, og aftenen før havde vi sørget for at det skridsikre stoleunderlag var placeret under Malinas højstol. Til morgenmad skulle vi havde skyr med forskellige bær, da bær oftest er noget af det vi har svært ved at få af gulv og tøj. Malina havde spist en masse morgenmad, og området omkring hendes højstol bar tydeligt præg af
det.

Vi fjernede skyr og bær fra det skridsikre stoleunderlag, og kørte en fugtig klud over hvor maden havde lagt. Resultatet var i den grad godkendt, og stoleunderlaget lignede sig selv.

Frokost

Til frokost skulle vi have leverpostejsmadder med rødbeder og grøntsager. Vi har ofte problemer med rødbeder herhjemme, børnene elsker dem - men de smitter af på alt og alle. Vi var virkelig spændte på hvordan det skridsikre stoleunderlag ville modstå denne “test”, og vi havde forberedt os på, at der nok ville komme lidt misfarvninger.

Efter frokosten fjernede vi rugbrød, leverpostej, rødbeder, agurker og majs fra stoleunderlaget. Vi kørte en fugtig klud over hvor maden havde lagt, og resultatet var endnu en gang godkendt.

Aftensmad

Til aftensmad havde vi valgt at lave børnenes livret, lasagne. Lasagne er en sand klassiker, og er altid et stort hit. Malina spiser lasagne med gaffel, hænder og ske - og det bliver derfor altid noget værre gris herhjemme. Malina elsker dog at “spise selv” og det skal hun selvfølgelig have lov til. Da vi kiggede på det skridsikre stoleunderlag var der spildt en del
lasagne på det, og vi var meget spændte på om lasagnens farve mon var noget der kunne smitte af.

Vi fjernede lasagnen, og kørte en fugtig klud henover stoleunderlaget. Vi blev endnu en gang bekræftet i at det skridsikre stoleunderlag er utroligt nemt at rengøre - og kan holde til lidt af hvert.

De mange muligheder med det skridsikre stoleunderlag fra Everleigh & Me

Det skridsikre stoleunderlag kan bruges i forskellige situationer, og altså ikke kun liggende under barnets højstol under måltiderne. Vi har prøvet at bruge det skridsikre stoleunderlag på forskellige måder, og hvis vi selv skulle sige det - har det været en stor succes!

Vi besluttede os hurtigt for at lægge det skridsikre stoleunderlag ud på gulvet, og så ville vil lave et lille legeområde til vores datter. I legeområdet kunne legen koncentreres om det mindre legetøj som puttekasser, stableklodser og legen med dukker. Vi satte os ned på underlaget sammen med Malina, og hurtigt begyndte hun at lege med sit legetøj. Hele
stoleunderlaget gav en helt anden stemning til rummet, og vi havde på ingen tid skabt en lille “lege oase” i stuen.

Vi forsøgte os også med at tegne og male på stoleunderlaget. * Det er vigtigt at nævne at det skal være vandbaseret tuscher eller vandbaseret farvelade man skal tegne med, for at det kan komme af stoleunderlaget igen.*

Vi kender til problemerne når vi skal sidde ved spisebordet og male, og vores børn har en lille smule for store armbevægelser. Hurtigt er stole og bord smurt ind i maling, og børnene kan ikke rigtig få lov til at udfolde sig så meget som de gerne ville. På gulvet er der dog massere plads - og med stoleunderlagets store omkreds, er der rigeligt med plads til at tegne og male på.

Vi har også brugt stoleunderlaget, når Malinas storebror har været med til at hjælpe med madlavningen i køkkenet. Vi har erfaret at der tit ryger meget mad ned fra skærebrættet og videre ned på gulvet - og her er stoleunderlaget en stor hjælp til at “opsamle” maden og skåne køkkengulvet.

Vores vurdering af det skridsikre stoleunderlag fra Everleigh & Me

Vi har virkelig været overrasket over hvor godt det skridsikre stoleunderlag fra Everleigh & Me fungerer i praksis. Vi bruger det skridsikre stoleunderlag til alle vores måltider, og det fungere bare så godt. Malina er som babyer er flest - undersøgende med vilde armbevægelser - og der ryger derfor nemt mad ud af hænderne på hende, som bliver
opsamlet af det skridsikre stoleunderlag.

Det er helt fantastisk at det skridsikre stoleunderlag står fast, og ikke rykker sig under leg eller spisning. Den gode og lækre kvalitet som det skridsikre stoleunderlag er produceret i, gør det ideelt at bruge stoleunderlaget til et hyggelige legehjørne. Vi er virkelig imponeret over de mange muligheder, hvorpå man kan drage nytte af det skridsikre stoleunderlag fra Everleigh & Me.

Vi har både spist lækre bær, lasagne, og tilberedte rødbeder - madvarer vi tit har stået og haft problemer med at få af, fra ting som; plastikbøtter, tøj og gulv. Vi mente at disse madvarer kunne være den perfekte test, for at finde ud af, hvad det skridsikre stoleunderlag virkelig kunne holde til. Vi kunne næsten ikke tro vores egne øjne - efter maden var fjernet og det skridsikre stoleunderlag var blevet rengjort - var der ikke skyggen af pletter eller misfarvninger tilbage.

Vi kan derfor med ro i maven anbefale det skridsikre stoleunderlag fra Everleigh & Me - hvis du har et sart gulv, vil gøre rengøringen nemmere efter måltidet med dit barn - eller skabe et hyggeligt legehjørne i dit hjem

- Camilla Jakobsen

Læs også anmeldelsen af We Might Be Tiny service

Læs også anmeldelsen af WhisperPhones

Læs også anmeldelsen af Time Timer Ure

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjEverleigh & me

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen