BRIO gåbil anmeldelse
Produktet er desværre udgået af Legebyen's sortiment.
Vi har dog mange andre spændende varer på Legebyen.dk!

Alder: Anbefales fra 1 år | Mål: L:67 x B:26 x H:34 cm | Materiale: Plast og FSC-certificeret træ | Antal: 1 stk

"Hvis I også er forældre eller bedsteforældre til et barn, som elsker fart over feltet, så vil denne røde gåbil helt sikkert også være vildt populær hjemme hos jer. Efter at have kigget nærmere på den seje gåbil fra BRIO og efter at have set og hørt, hvor glad Villads er for den, så er min mening ret simpel. Det er en fantastisk gåbil. Lækkert og behageligt design. God kvalitet og holdbarhed. Let for børn at skubbe og styre. Med andre ord, de varmeste anbefalinger herfra..."

En anmeldelse af BRIO gåbil

Dyt, dyt, dyyyyt!!!!

Nu kan din lille guldklump også få muligheden for at suse afsted på denne seje og flotte røde gåbil fra BRIO.

Alle kender BRIO

BRIO er en stor svensk legetøjsproducent, som er mest kendt for de mange forskellige slags tog og togbaner af træ, men BRIO laver meget andet end tog og tilbehør til togene.

Vi har nok alle sammen haft fornøjelsen af at lege med legetøj fra BRIO, da vi var børn. Jeg husker ihvertfald, at jeg legede med flere forskellige ting fra BRIO, da jeg var helt lille.

BRIO producerer bl.a. også legetøjsbiler, dukkevogne, hammerbræt, spil, gåvogne, gåbiler og meget meget mere.

Deres legetøj er produceret i så god og holdbar en kvalitet, at det kan gå i arv fra generation til generation og stadig se ud som nyt.

Vores familie har haft fornøjelsen af at se nærmere på den flotte røde gåbil, eller rettere, Villads har haft den store fornøjelse af at se nærmere på den røde racerbil. Den er virkelig et hit!

Jeg kan godt lide at anmelde legetøj, for på den måde selv at lære om kvalitet og indhold af forskelligt legetøj, men på samme tid også for at kunne hjælpe og guide andre forældre igennem junglen af legetøj.

Det kan nemlig virke helt uoverskueligt at købe og udvælge legetøj til sin lille guldklump!

Jeg er utrolig god til at se muligheder, fremfor begrænsninger og på den måde også få mest muligt ud af legetøjet.

Selve gåbilen

Den flotte røde gåbil fra BRIO henvender sig til både drenge og piger, fra 1 år og opefter.

Bilen er CE mærket og lavet af hårdt plast og FSC-certificeret træ, med et stort hvidt og sort 1 tal på siden.

Rattet er hvidt og udstyret med et båt horn, så barnet let kan advare folk om at de skal springe til siden, for ikke at blive kørt ned.

Racerbilen har fire hvide gummihjul, så det er let at køre på gulvet indenfor uden at bilen glider eller laver mærker på gulvet. Den seje bil kan selvfølgelig også bruges udenfor på terrassen.

Vi modtog den flotte bil allerede dagen efter den blev bestilt. Der er nemlig lynhurtig service hos Legebyen, så man slipper derfor for at vente i flere dage på at modtage det man har bestilt.

Gåbilen ankom i en stor kasse med et billede af bilen på siden.

Jeg håbede og krydsede fingre for, at den allerede var samlet, så jeg ikke behøvede at kæmpe mig igennem en samlevejledning med et utålmodigt lille barn på sidelinjen.

Da jeg åbnede kassen, blev jeg heldigvis meget overrasket og lettet! Bilen var nemlig samlet og derfor med det samme klar til brug. :)

Bilen er lavet af plast og den er derfor meget holdbar både overfor buler og selvfølgelig også vind og vejr. Det er tydeligt at se og mærke på den, at den er i god kvalitet og lækkert design.

Skulle den røde racer blive beskidt efter en tur udenfor, så er den heldigvis nem at rengøre med en fugtig klud.

Brug fantasien og kreativiteten

Det er utrolig vigtigt for børns udvikling og trivsel, at I som forældre give dem fysiske udfordringer både indenfor og udenfor.

På den måde hjælper og støtter I jeres kæreste eje i en god og positiv udvikling.

Lad derfor barnet udforske legetøjet og bruge fantasien og kreativiteten og på den måde selv finde på en god og lærerig leg.

Den flotte røde racerbil fra BRIO er ergonomisk lavet, så barnet sidder godt og let kan styre den og på samme tid skubbe sig afsted på nye eventyr.

En racerbil som denne er perfekt til at styrke barnets afstandsbedømmelse, koncentration og rumlig forståelse. Dette kan bl.a. være når barnet suser afsted rundt i stuen og forhåbentlig fint og elegant styrer forbi og udenom diverse møbler og andre udfordringer som han/hun møder på sin vej.

Rigtig mange børn, især drenge interesserer sig for biler og især racerbiler, det er derfor også oplagt at inddrage bilen i andre læringssammenhæng.

Med de mindre børn kan man øve farverne rød og hvid. Man kan også lære sit lille barn, at et rat hedder et rat og et hjul hedder et hjul osv.

Ved de lidt større børn fra 2,5 år, kan man fortælle en godnat historie, som måske handler om det lille barn, som kører på eventyr på sin seje røde racerbil.

Man kan også styrke finmotorikken, ved at lade barnet prøve at tegne racerbilen, på et stykke papir og farvelægge den efterfølgende.

Udvikler og styrker mange færdigheder

Ved at køre på en gåbil som denne, så vil jeres guldklump også udvikle og styrke sin grovmotorik, balance, kropsbevidsthed, muskelstyrke og kondition.

Med andre ord, en gåbil som denne vil gøre en kæmpe forskel for jeres guldklumps udvikling og I vil bestemt ikke fortryde sådan et køb.

Vores vurdering

Villads elsker fart og vilde lege, så han er selvfølgelig helt vild med den røde racerbil. Allerede da han så den store kasse med billedet af bilen på, var han meget interesseret og kunne næsten ikke vente på at jeg fik den pakket ud.

Det er fantastisk at se Villads’ kæmpe smil og hører hans glade latter, når han suser igennem stuen. Selvom Villads ikke kan gå helt stabilt endnu, så han kan godt køre på den røde gåbil og han elsker det. Det lille båt horn på rettet er også et hit. Villads er meget interesseret i at dytte og man kan se, at han undrer sig lidt over, hvordan det mon kan sige sådan.

De første gange Villads kørte på bilen, var det ude på græsset, så den ikke kørte så hurtigt. Han skulle lige blive tryg og lære hvordan han skulle holde fast og styre. Men nu kan han både køre inde og ude.

Racerbilen har ikke kun været et stort hit hos Villads, men også hos min lille niece Simone som er 2,5 år.

Hun viste interesse for bilen lige med det samme da hun så den.

Hun kan køre rimelig hurtigt på racerbilen, så man skal godt nok være vågen for ikke at blive påkørt.

Bilens røde farve gør, at den lynhurtigt fanger interessen og nysgerrigheden hos både drenge og piger.

Hvis I også er forældre eller bedsteforældre til et barn, som elsker fart over feltet, så vil denne røde gåbil helt sikkert også være vildt populær hjemme hos jer.

Efter at have kigget nærmere på den seje gåbil fra BRIO og efter at have set og hørt, hvor glad Villads er for den, så er min mening ret simpel.

  • Det er en fantastisk gåbil.
  • Lækkert og behageligt design.
  • God kvalitet og holdbarhed.
  • Let for børn at skubbe og styre.

Med andre ord, de varmeste anbefalinger herfra!

- Carina Lund

Læs også anmeldelsen af Plantoys Budcykel

Læs også anmeldelsen af BRIO Fjernstyret Racebil

Læs også anmeldelsen af Little Tikes Cozy Truck

Anmeldelse af legetøjBrioCategory_anmeldelse af legetøj

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen