EduShape Byg-Selv-Biler anmeldelse
Produktet er desværre udgået af Legebyen's sortiment.
Vi har dog mange andre spændende varer på Legebyen.dk!

Alder: Anbefales fra 3 år | Materiale: Plast | Mærke: EduShape

"De fire køretøjer, lever op til mine krav og forventninger, for selvom min lille søn på 1 år har været med i legen og har kørt nogle af bilerne ud over sofabordet, så er der ikke noget der er gået i stykker. Jeg vil derfor sagtens kunne anbefale disse sjove biler til både private hjem, men også til diverse institutioner. Bilerne kan nemt kombineres i en leg med andet legetøj. Under hver skruemaskine kan man se, at der er mulighed for at lave håndtaget længere, ved at sætte Dublo eller BiOBUDDi klodser fast under skruemaskinen. Der er mange forskellige sjove muligheder. Lad børnene slippe fantasien løs og fordybe sig i legen med EduShapes seje byg selv biler..."

En anmeldelse af EduShape Byg-Selv-Biler

Wow, se lige de super fede biler fra EduShape.

Vi har denne gang været så heldige, at få lov til at se nærmere på fire forskellige byg selv biler, men udover at det er byg selv biler, så er det også fjernstyrede biler.

Hvis I er forældre til en nysgerrig lille mekaniker, så vil en eller flere af disse biler blive et kæmpe hit hjemme hos jer!

De flotte byg selv biler, henvender sig til børn fra 3 år og opefter, da der er mindre dele, når bilerne bliver skilt ad.

Selve bilerne

Når man modtager bilerne, så er de allerede samlet. Der medfølger en ligekærvet skruetrækker i plastik og en plastik skruemaskine til hver bil, i samme farve som bilen.

Barnet, kan selv vælge om han/hun vil skrue skruerne ud med håndkraft eller ved at sætte skruetrækkeren fast på skruemaskinen og trykke på knappen. Så klares arbejdet nemt og ubesværet.

De mange skruer, er nemme at løsne og pille af og de mange dele på bilerne kan derefter nemt afmonteres.

Når bilen skal samles igen, så er der ingen vejledning, men det er heller ikke nødvendigt, de er nemme at samle og man kan mere eller mindre ikke gøre noget forkert.

Hvis man afmonterer den hvide front på skruemaskinen og sætter den fast nedenunder bilen og trykker på tænd, så kan bilerne bruges som fjernstyrede biler. For at få bilen til at køre, så bruger man håndtaget fra skruemaskinen. Bilerne kan køre frem og/eller tilbage.

De fire byg selv biler, har rigtig mange sjove og spændende funktioner, der er nemlig også lyde i bilerne, når man trykker på bilens kofanger, så vil lyden blive aktiveret.

For at få hele oplevelsen, så kræver bilerne batterier.

Hvert sæt skal bruge 4 x AA batterier + 3 x LR44.

De fire biler, består af et forskelligt antal dele, men fælles for dem alle er, at de kan skilles ad i mange dele.

Man kan bl.a. afmontere kofanger, hjul, tag, kran/stige osv osv. alt kan pilles af og bygges op igen.

EduShapes byg selv biler, kan købes i fire forskellige modeller, de fire biler er følgende:

Kranbil

Kranbilen består af 31 dele.

Kranbilen er gul, med grå skruer, gråt tag på førerhuset, grå kofanger og sorte/gule hjul.

En kranbil er et transportmiddel, som mest bruges til entreprenørkørsel. Det kan være opgaver hvor kranbilen skal løfte affald, diverse byggematerialer, jord, grus osv. De fleste har nok set en kranbil på byggepladserne rundt omkring.

Den gule kranbil er spændende at skille ad, det er muligt at skrue kranen helt af, så det ikke længere ligner en kranbil, men blot en helt almindelig lastbil.

De fleste små drenge synes, at kranbiler er seje og de vil hurtigt blive interesseret i at undersøge bilen nærmere og skille den af og derefter samle igen.

Brandbil

Brandbilen består af 33 dele.

Brandbilen har mange detaljer, som er med til at gøre legen mere realistisk og spændende for børnene. Bilen er selvfølgelig rød med en rød stige. Kurven for enden af stigen er hvid, hjulene sorte/røde, kofangeren er grå, taget på førerhuset er gråt med blik ovenpå.

I legen kan børnene rette stigen op i luften, så man kan komme op i højden, for at slukke brande.

Barnet kan ved hjælp af fjernbetjeningen, køre bilen hurtigt hen for at slukke en brand eller for at redde en kat ned fra et højt træ.

Politibil

Politibilen er blå og hvid, med blik på taget, så den kan advare andre, når den skal hurtigt afsted for at fange tyve.

Hjulene er sorte/blå og kofangeren og de mange skruer er grå.

Politibilen er uden tvivl den af bilerne, som er mest simpel. Den er utrolig let og hurtig at skrue fra hinanden og også at samle igen.

Hvis man er i tvivl om, hvilken bil man skal købe, så tror jeg at politibilen er det mest sikre valg. Langt de fleste børn synes, at politibiler er seje og de drømmer om selv at blive politimænd, når de bliver voksne.

Renovationsbil/miljøbil

Denne bil består af 27 dele.

Renovationsbilen/miljøbilen er grøn, med hvidt lad, sorte/grønne hjul, grå kofanger og gråt tag på førerhuset.

Den grønne bil kan selvfølgelig tippe ladet, så alt affaldet kan hældes af bilen.

Renovationsbiler bliver også kaldt skraldebiler, de kører rundt og tømmer vores skraldespande og containere osv. derefter køres alt affaldet ned til forbrændingsanlægget eller til lossepladsen.

STEM mærket

De fire byg selv fjernstyrede biler er virkelig sjove og lærerige.

Når børnene leger sammen eller alene med bilerne, vil de bl.a. styrke og stimulere finmotorikken, logisk tænkning, problemløsning, overblik, koncentration, hånd-øje-koordination, rollelege, samarbejde eller/og selvstændighed.

Hver bil har så mange forskellige lege- og læringsmuligheder, at firmaet har givet dem et STEM mærke.

S står for Science (videnskab).

T står for Technology (teknologi).

E står for Engineering (konstruktion).

M står for Math (matematik)

Det er virkeligt godt for alle børn at få mulighed for at udforske, eksperimentere og opfinde med noget spændende og lærerigt STEM-legetøj.

Hvorfor er STEM-legetøj så godt?

Det er det bl.a. fordi, at det er med til at fremme kritisk og kreativ tænkning hos børnene. Det er sundt at undre sig over ting og stille spørgsmål.

Firmaet bag Byg-Selv-Biler

Firmaet bag disse kreative og spændende biler er EduShape.

De er et familie foretagne, med hovedkontor i Israel og datterselskab i New York.

De udviklede deres første serie af legetøjsprodukter tilbage i 1983, for at kunne tilbyde børnehavepædagogerne nogle redskaber til kreativ leg, som på samme tid kunne udvikle og give læring til de små.

Bygget på den fantastiske strategi om at se verden med børnenes øjne, udvikler EduShape fortsat spændende og sjove produkter, der stimulerer fantasien og kreativiteten hos de mange børn.

Alle EduShapes mange produkter opfylder eller overstiger CE- og ASTM-sikkerhedsstandarder for legetøj, derfor kan man trygt lade børnene lege med de forskellige produkter.

Vores oplevelse med bilerne

Min kusines søn på 4 år, har været med til at lege med de seje biler.

Han var med det samme interesseret i at prøve at skrue skruerne ud og skille bilerne ad.

Det tog lige lidt tid at finde ud af hvordan man bruger en skruetrækker, men så gik det ellers hurtigt med at få skilt bilerne ad, men også med at få dem samlet igen.

Vi havde nogle problemer med at finde ud af, hvordan man kunne få bilerne til at fungere som fjernstyrede biler. Men efter noget tid, så lykkes det at finde ud af at vi blot skulle dele skruemaskinen i to. Den ene halvdel (den hvide) skulle monteres under bilen og den anden styrer man med.

Nu hvor jeg ved hvordan, så er det nemt og lynhurtigt at lave bilen om til en fjernstyrede bil.

Jeg er ret vild med at bilerne har flere funktioner, så legen henvender sig til flere forskellige børn, men det er også et plus at legen på den måde aldrig bliver kedelig. Bilerne indbyder til mange timers leg, hvor børnene vil få brugt deres fantasi og kreativitet.

Vores vurdering

Kvaliteten er god og de holder til at blive leget med, men da bilerne er lavet af hårdt plastik, så er der selvfølgelig en risiko for at ødelægge dem ved meget voldsom leg.

De fire køretøjer, lever op til mine krav og forventninger, for selvom min lille søn på 1 år har været med i legen og har kørt nogle af bilerne ud over sofabordet, så er der ikke noget der er gået i stykker.

Jeg vil derfor sagtens kunne anbefale disse sjove biler til både private hjem, men også til diverse institutioner.

Bilerne kan nemt kombineres i en leg med andet legetøj. Under hver skruemaskine kan man se, at der er mulighed for at lave håndtaget længere, ved at sætte Dublo eller BiOBUDDi klodser fast under skruemaskinen.

Der er mange forskellige sjove muligheder.

Lad børnene slippe fantasien løs og fordybe sig i legen med EduShapes seje byg selv biler.

- Carina Lund

Læs også anmeldelsen af EduShapes Små Bløde Byggeklodser

Læs også anmeldelsen af EduShape Store Bløde Byggeklodser

Læs også anmeldelsen af EduShape Balanceæsker

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjEdushape

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen