Dimpl Duo fra Fat Brain Toys anmeldelse

Alder: Anbefales fra 12 mdr | Materiale: Stærkt ABS plast og 100 BPA-fri silikone | Mål: L:21,5 x B:19 x H:4,5 cm | Antal: 1 stk.

"Dimpl Duo er produceret i en fantastisk kvalitet, hvor alt går op i en højere enhed. Den hårde “skal” der omkranser de blød og kraftige silikone knapper - gør oplevelsen af Dimpl Duo fantastisk. Dimpl Duo kan med hjælp fra den hårde og modstandsdygtige “skal” - sagtens holde til at blive behandlet lidt voldsomt - da små børn ikke altid tænker på at være forsigtige i deres bevægelser eller gøren - med deres legetøj. Vi erfarede os hurtigt at Malina elsker at bruge lang tid, i selskab med hendes Dimpl Duo. Malina kan både være dybt koncentreret i sin jagt på knapper hun kan poppe - og omvendt - kan hun have en sjov leg med store smil og grin..."

En anmeldelse af Dimpl Duo fra Fat Brain Toys

Vi er forældre til vores datter, Malina, som lige er fyldt 1 år. Malina er meget nysgerrig og elsker at udforske nye ting. Vi var derfor ekstra spændte på at introducere hende for Dimpl Duo fra amerikanske Fat Brain Toys

Vi har tidligere stiftet bekendtskab med et lille udvalg af produkter fra Fat Brain Toys. Vi har været ekstremt positive over deres forskellige slags legetøj - som er henvendt til de helt små. Vi var spændte på at se om Malinas interesse var lige så stor for Dimpl Duo, som vi kunne forestille os. Det smarte design, de mange farver, og de forskellige former - håbede vi ville vække hendes interesse, og ikke mindst hendes nysgerrighed!

Det praktiske om Dimpl Duo fra Fat Brain Toys

Dimpl Duo fra Fat Brain Toys er anbefalet fra + 12 måneder, og er produceret i plast og 100% BPA-fri silikone.

Dimpl Duo måler; 21,5 centimeter i længden, 19 centimeter i bredden og 4,5 centimeter i højden.

Dimpl Duo består af en hård ramme af ABS plast, og 6 store knapper der er produceret i 100% BPA-fri silikone. De 6 knapper har forskellige farver og former.

De farver og former vi introduceres til, er følgende;

● cirkel
● trekant
● firkant
● rektangel
● oval
● diamant

.. I farverne; rød, orange, gul, grøn, blå, og lilla.

Der står (på engelsk) hvilken farve knappen har på den ene side, og hvilken form knappen har på den anden side. Det gør at legetøjet kan bruges i forskellige sammenhænge, og både er spændende og lærerig. Der er herudover også skrevet med blindskrift (braille), så blinde børn og børn med et stærkt nedsat syn - kan få stor glæde af Dimpl Duo.

Dimpl Duo kommer i en æske, som er meget iøjnefaldende. På bagsiden af æsken beskrives det, hvilke egenskaber og færdigheder barnet kan opnå, ved at lege med legetøjet.

Vores oplevelse med Dimpl Duo fra Fat Brain Toys

Malina var meget interesseret i Dimpl Duo ved første øjekast, og satte sig med det samme foran den. Vi ville lade Malina undersøge Dimpl Duo præcis som hun havde lyst til, og med det samme begyndte hun at trykke på de forskellige knapper.

De første minutter gik med blide tryk på knapperne, hvilket resulterede i at knapperne ikke “poppede”. Det tog herefter ikke lang tid for Malina, at finde ud af hvor hårdt man skulle trykke på knapperne, før de poppede. Malina sad nu med 6 knapper der var poppede, og ikke kunne trykkes ind mere.

Malina kiggede en smule fortvivlet på os, og vi besluttede os for at vise hende at man kunne vende Dimpl Duo om. Det resulterede i at knapperne endnu en gang var klar til at poppes, og Malina derfor kunne starte forfra igen. Malina stor smilede og var endnu en gang klar til at poppe alle knapperne på Dimpl Duo.

Malina skal trykke lidt hårdt på knapperne før de popper, og kan derfor ikke “bare” røre dem. Det giver lidt ekstra til legen, at der skal bruges lidt tid og kræfter på at poppe knapperne. De 6 knapper udfordrer hende både finmotorisk og fra tanke til handling.

Malina lagde hurtigt mærke til at den ene side af knapperne havde forskellige former, og hun begyndte forsigtigt at køre sine fingre over formene på knapperne. De forskellige former er placeret midt på knappen, og er meget tydelige. Malina fik meget sjov ud af at sidde og vende Dimpl Duo, hver gang hun havde poppet den ene side med knapper.

Vi glæder os til Malina bliver en smule størrer, og vi kan få glæde af Dimpl Duo - når vi skal øve farver og former.

Dimpl Duo fra Fat Brain Toys vækker nysgerrigheden

Vi kunne hurtigt mærke på Malina, at hun var meget interesseret i Dimpl Duo-legetøjet fra Fat Brain Toys. Det er hun stadig, og hun finder tilbage til legen med den - flere gange om dagen. De små poppende lyde som der kommer når hun trykker knapperne ind, er med til at øge nysgerrigheden endnu mere.

Malinas storebror har også været meget interesseret i, hvad det var hans lillesøster legede så meget med. Vi kunne mærke at han viste interesse for legetøjet, og vi tænkte derfor det kunne være sjovt at finde ud af, hvad legetøjet kunne tilfører ham. Malinas storebror er 3 år, og hurtigt begyndte han at trykke løs på de 6 forskellige knapper.

Vi havde ikke leget med den i lang tid, før vi begyndte små sjove lege. Vi snakkede om de forskellige farver, og prøvede at finde ting i stuen, der havde de samme farver som knapperne. Vi snakkede ikke kun om farverne, vi øvede os også i at udtale dem. Vi viste storebror de forskellige former der var på knapperne, og begyndte at øve udtalelsen af dem.

Vi havde gode snakke om de forskellige former, og hvordan man kunne se forskel på en firkant og en rektangel. Vi ledte efter ting på storebrors værelse der var runde, ovale og trekantede. Legen med Dimpl Duo blev pludselig en helt anden, end den vi havde med Malina. Dimpl Duo er anbefalet fra 1 - 4 år, og det var derfor utroligt spændende at se deres forskellige lege - med det samme stykke legetøj. Deres lege var vidt forskellige, og begge lege bød på læring, sjov og store smil.

Vores vurdering af Dimpl Duo fra Fat Brain Toys

Malina har været meget interesseret i Dimpl Duo lige fra begyndelsen, og det er hun bestemt stadig. Vi skal absolut ikke gemme Dimpl Duo-legetøjet fra Fat Brain Toys for langt væk, før vi har en meget utilfreds pige herhjemme.

Dimpl Duo er produceret i en fantastisk kvalitet, hvor alt går op i en højere enhed. Den hårde “skal” der omkranser de blød og kraftige silikone knapper - gør oplevelsen af Dimpl Duo fantastisk. Dimpl Duo kan med hjælp fra den hårde og modstandsdygtige “skal” - sagtens holde til at blive behandlet lidt voldsomt - da små børn ikke altid tænker på at være forsigtige i deres bevægelser eller gøren - med deres legetøj.

Vi erfarede os hurtigt at Malina elsker at bruge lang tid, i selskab med hendes Dimpl Duo. Malina kan både være dybt koncentreret i sin jagt på knapper hun kan poppe - og omvendt - kan hun have en sjov leg med store smil og grin.

- Camilla Jakobsen

Læs også anmeldelsen af MiniSpinny Snurretop

Læs også anmeldelsen af InnyBin Puttekasse

Læs også anmeldelsen af Sensory Rollers Sansebolde

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjFat brain toys

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen