Dream Hearts Dukker anmeldelse

Alder: Anbefales fra 3 år | Materiale: Plast | Mål: H:45 cm | Serie: Dream Hearts | Antal: 1 stk

"De fleste børn er født nysgerrige og med en fantastisk fantasi, dette gælder bestemt også for mine søde niecer. De er lynhurtige til, at finde på sjove rollelege og det er i rollelegene pigerne leger bedst sammen, endda uden at skændes. Der er et hav af gode udviklingsmuligheder og læringsmuligheder ved at lege med dukker. En dukke kan eksempelvis medvirke til, at udvikle kognitive færdigheder, fantasien, kreativitet, nysgerrighed, sociale kompetencer, empati, udtale og sprogforståelse og ikke mindst evnen til, at lege rollelege, både alene og sammen med andre..."


En anmeldelse af Dream Hearts Dukker

Mine to skønne niecer Simone på 3 år og Dicte på 6 år har haft fornøjelsen af, at se nærmere på de store Dream Hearts dukker.

Det har været en sjov og positiv oplevelse og dukkerne motiverede straks pigerne til timevis af rollelege.

Kort beskrivelse af de nye Dream Hearts dukker.

Denne serie af dukker, henvender sig til børn fra 3 år og opefter, men eftersom dukkerne ikke indeholder små dele, så kan yngre søskende godt være en del af legen, hvis det foregår under opsyn.

Dukkerne måler 45 cm og er derfor nogle rimelig store dukker. Dukkerne fra Dream Hearts er alle hunkøn, men med forskellige hudfarver, hårfarver, øjenfarver og tøjstil. Det bør derfor være muligt at finde en dukke, som passer til de fleste børns ønsker.

De store flotte dukker, kan købes i seks forskellige udgaver.

Man kan vælge mellem tre forskellige europæiske dukker, hvor to af dem har langt lyst hår og den tredje har langt mørkebrunt hår. Derudover kan dukkerne købes som en asiatisk pige eller en latinamerikansk pige, begge med langt hår og til sidst en sød afrikansk pige med kort krøllet hår.

Ved modtagelsen af en af de store dukker fra Dream Hearts, vil du se at de ankommer i hver sin fine gaveæske, som gør dem perfekte til at forære som en gave til et heldigt lille barn.

Rolleleg & fantasi

Langt de fleste børn nyder, at lege rollelege og at lege ud fra fantasien. Når børn lærer nye færdigheder, så sker dette ofte gennem leg og gode oplevelser.

Jeg oplever ofte, at når mine niecer leger, om det er med legekøkken, dukker eller noget helt andet, så udspiller legen sig ofte ud fra scenarier de kender fra deres hverdag og de anvender typisk talemåder, som de har hørt fra os voksne.

Det er i situationer som børnenes leg, hvor man rigtig kan se, hvor meget de bemærker og det er ofte imponerende, hvor gode de er til, at imitere og genskabe forskellige situationer.

De fleste børn er født nysgerrige og med en fantastisk fantasi, dette gælder bestemt også for mine søde niecer. De er lynhurtige til, at finde på sjove rollelege og det er i rollelegene pigerne leger bedst sammen, endda uden at skændes.

Gode udviklingsmuligheder

Der er et hav af gode udviklingsmuligheder og læringsmuligheder ved at lege med dukker.

En dukke kan eksempelvis medvirke til, at udvikle kognitive færdigheder, fantasien, kreativitet, nysgerrighed, sociale kompetencer, empati, udtale og sprogforståelse og ikke mindst evnen til, at lege rollelege, både alene og sammen med andre.

De store dukker kan bruges i mange forskellige lege, det viste Dicte og Simone tydeligt. Dukkerne blev inviteret med til, at sidde ved bordet og dette gør blot spisesituationerne hyggeligere.

De store Dream Hearts dukker er også rigtig gode til, at holde på hemmeligheder og de er gode at kramme og snakke til, hvis der er noget børnene er kede af eller noget som de ikke vil snakke med os voksne om.

Pigerne har også haft deres dukker med på ture. Dukkerne har eksempelvis siddet bagpå cyklerne, mens Dicte og Simone har cyklet rundt udenfor med deres venner og andre gange har de gået tur med dukkerne i en dukkevogn.

Dukkerne har også flere gange været med på picnic i skoven. De store dukker bliver virkelig leget med på mange måder og mon ikke, at de finder på endnu flere sjove legeideer.

Mix & Match af tøj

De store dukker i denne serie har samme størrelse, hvilket betyder, at de kan bytte tøj eller sko uden problemer.

Kroppen er blød, men arme og ben er hårde. Dicte og Simone havde fået lidt ekstra tøj med til dukkerne, så de havde mulighed for, at ændre deres tøjstil eller matche de forskellige sæt tøj på kryds og tværs.

Dicte på 6 år kunne uden problemer selv skifte tøjet på dukkerne. Hun behøvede ikke hjælp, men Simone på 3 år derimod, havde brug for lidt hjælp, når hun skulle give dukkerne noget andet tøj på. Hun kunne nemt tage tøjet af dukkerne, men var ofte lidt udfordret når noget nyt tøj skulle sættes på.

Hos Legebyen.dk kan man købe flere forskellige sæt tøj fra samme mærke til dukkerne, men dukkerne kan også uden problemer passe alt deres andet dukketøj i størrelse 42-46 cm. På den måde er det nemt at udvide dukkernes garderober, hvis man ønsker dette.

Høj kvalitet

De store dukker fra Dream Hearts er fremstillet af firmaet Lotus Onda og sælges endnu ikke ret mange steder i Danmark, på trods af at dukkerne er i en utrolig høj kvalitet, som virkelig holder til masser af leg, omsorg og hygge.

På trods af at de store dukker har en blød krop, så er dukkerne stadig fleksible og på samme tid meget stabile.

Arme og ben kan bevæges frem og tilbage og hovedet kan drejes fra side til side. Dukkernes opbygning er velovervejet og det er ikke noget problem, at få de store dukker til at sidde ned eller endda at stå op.

Kvaliteten er der intet negativt at sige om, den er rigtig god og dukkerne er holdbare og klar til leg.

Personligt kan jeg rigtig godt lide, at dukkerne er så forskellige, da jeg synes det er utrolig vigtigt, at børn lærer om forskelligheder, ingen er ens, hverken udseende eller væremåde, men alle er fantastiske på hver deres måde.

Vores vurdering

Dicte og Simone er begge utrolig glade for deres flotte og store Dream Hearts dukker. Dukkerne ligger kun stille, når pigerne er afsted i skole og børnehave, så snart de kommer hjem er legen med dukkerne straks i gang.

Selv efter flere uger og massevis af tøjskift og nye frisurer, så er dukkerne stadig et stort hit hos pigerne.

Efter at have set, hvor stor glæde dukkerne skaber hos begge mine søde niecer og set hvor stor legeværdien er, så kan jeg sagtens stå inde for, at anbefale disse dukker til andre. Dukkerne er ikke kun velegnede til private hjem, men bestemt også til institutionsbrug.

Hvis du er på udkig efter en ny dukke, så vil en af de nye store Dream Hearts dukker bestemt være et rigtig godt bud på en flot og holdbar dukke, som tåler masser af sjov leg.

- Carina Lund

Læs også anmeldelsen af Bumbleberry Girls dukker

Læs også anmeldelsen af Rubens Barn Dukker

Læs også anmeldelsen af Dantoy Prinsesselegetøj

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjDream hearts

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen