Den Glade Arkitekt Bondegårdssæt anmeldelse

Alder: Anbefales fra 2 år | Materiale: Fremstillet af FSC-certificeret træ | Mål: Største brik måler 33,5 x 15 cm | Mærke: The Freckled Frog | Antal: 1 sæt med 26 dele i miljøvenlig pap-æske

"Hele sættet er virkelig ideelt at investere i, til de mindste der bare ikke kan få nok af bondegårdsleg. De store køretøjer i sættet gør at legen på bondegården bliver endnu mere realistisk, og de 4 figurer er med til at hele familien kan være med omkring legen. Vi elsker at finde bondegårdssættet frem på stuegulvet, hvor der er massere og plads, så vi kan udfolde os og bygge bondegården lige som vi har lyst..."

En anmeldelse af Den Glade Arkitekt Bondegårdssæt

De lange blikke vores 3-årige søn, Mateo, sender ud af bilruden, når vi kører forbi en bondegård, er ikke til at tage fejl af. De store traktorer og de mange spændende dyr, er virkelig noget der fanger hans interesse og opmærksomhed. Vi har flere gang snakket om bondegårdsdyrene og de store flotte traktorer når vi har passeret en eller flere bondegårde,
og Mateos fascination er stor - og spørgsmålene er mange.

Vi blev derfor overraskede da vi fandt ud af at Freckled Frog, havde udviklet et bondegårdssæt til de mindste. Vi har tidligere stiftet bekendtskab med Freckled Frog, og dengang var vi bestemt ikke skuffede. Vi havde et håb om at den høje kvalitet og den sjove og lærende tilgang til legen som vi tidligere havde oplevet med deres sæt, også ville være at
finde i det interessante bondegårdssæt.

Lad legen begynde!

Det praktiske om Den Glade Arkitekt Bondegårdssæt fra Freckled Frog

Bondegårdssættet er anbefalet fra + 2 år, og er produceret i FSC-certificeret træ. Bondegårdssættet består af ialt 26 dele, og grafikken på de forskellige klodser er ekstrem slidstærk.

I sættet stifter barnet bekendtskab med en masse af de ting, som barnet ville møde på en rigtig bondegård. Heriblandt en masse forskellige bondegårdsdyr.

Bondegårdsdyrene vi møder i sættet er:

● 2 grise
● 2 får
● 2 køer
● 1 hund

Der er selvfølgelig også sørget for mad til de mange bondegårdsdyr i form af 2 høballer, og indhegningen skal der selvfølgelig også være styr på. Indhegningen består af fleksibelt træ, som både kan bøjes og sættes lige. Der er altså rig mulighed for at lave den bedste indhegning til sine dyr, der følger 2 indhegninger med i bondegårdssættet.

De forskellige bondegårdsdyr variere i størrelsen, og man er ikke i tvivl om hvilke bondegårdsdyr der er på de forskellige klodser.

Der er selvfølgelig også nogle der skal passe de mange bondegårdsdyr og den daglige drift på bondegården.

For at bondegården skal kunne køre rundt, bliver vi også introduceret for

● 1 bondemand og 1 bondekone
● 1 dreng og 1 pige
● 1 traktor
● 1 lastbil med ladet fyldt af halm

Bondemanden har en høtyv i hånden, og bondekonen går med favnen fuld af majskolber fra marken. Pigen står med en kanin i favnen og drengen står med den ene hånd i lommen.

Den store traktor der følger med til bondegårdssættet er farverig, og er udstyret med de velkendte og meget store hjul. Den store lastbil er også farverig, og så er ladet fyldt helt op med halm.

For at skabe den rigtige stemning, følger der også følgende bondegårds kulisser med til sættet:

● 1 lade
● 1 hus
● 1 kornsilo
● 1 mølle
● 5 stativer

Laden er stor og rød, og på loftet ligger hønen og kigger ud af det åbne vindue. Huset har en stor dør, åbne skodder og en fin skorsten på taget. Den store kornsilo fylder en del, og er et fantastisk element til bondegården - sammen med den store mølle - som kan snurre rundt!

De 5 stativer gør det muligt at placere bondegårds kulisserne ved siden af hinanden, eller sprede dem ud på stuegulvet.

Den Glade Arkitekt Bondegårdssæt kommer i en mellemstor kasse, og er fyldt med inspiration på kassens seks sider. Der er billeder af indholdet i kassen, og så er der tips og gode ideer til hvordan man kan sætte en rigtig bondegård op med det perfekte landskab.

Vores oplevelse med Den Glade Arkitekt Bondegårdssæt fra Freckled Frog

Da vi introducerede Mateo for æsken med bondegårdssættet, åbnede han den lige med det samme. De forskellige dele er pakket forsvarligt ind hver for sig, og han gik straks i gang med at pakke alle delene ud. Det tog ikke lang tid, og nu var vi klar til at se nærmere på Freckled Frogs bud på det perfekte bondegårdssæt.

Mateo begyndte at kigge på de forskellige klodser, som virkelig er flot illustreret. Vi lagde mærke til at klodserne var ekstremt børnevenlige i deres udtryk. Håndteringen af klodserne er god, og alle kanterne er afrundede - hvilket betyder at vi hverken støder på splinter eller skarpe kanter - dejligt!

Vi lod Mateo bygge sin bondegård, og stille og roligt begyndte bondegården virkelig at tage form. Den store mølle blev sat i det første stativ, og herefter blev både laden, huset og kornsiloen sat op. Mateo begyndte på indhegningen til sine bondegårdsdyr, og så blev vi som forældre inviteret med i legen.

Mateo greb fat om bondemanden, og satte ham ovenpå den store traktor. Mateo fortalte at han lige skulle over til alle hans bondegårdsdyr, og se om de manglede noget. De mange bondegårdsdyr manglede ikke noget, og så begyndte legen rigtigt.

I vores leg kunne vi mærke at Mateo virkelig var glad for de forskellige kulisser, og møllen blev der især drejet rigtig meget på! Vi lagde også mærke til hvor godt klodserne ligger i Mateos hænder under hele legen, og at de mange muligheder som sættet byder på virkelig er en vigtig faktor. Inden vi fik set os om havde vi allerede leget med sættet i næsten to timer, og så skulle aftensmaden laves. Mateo blev siddende og legede videre med bondegårdssættet. Da vi endelig skulle spise måtte vi forsikre Mateo om, at vi rigtig gerne ville lege videre efter aftensmaden. Det gjorde vi selvfølgelig til stor glæde for Mateo.

Det perfekte sæt til bondegårdsleg

Hele sættet er virkelig ideelt at investere i, til de mindste der bare ikke kan få nok af bondegårdsleg. De store køretøjer i sættet gør at legen på bondegården bliver endnu mere realistisk, og de 4 figurer er med til at hele familien kan være med omkring legen. Vi elsker at finde bondegårdssættet frem på stuegulvet, hvor der er massere og plads, så vi kan udfolde os og bygge bondegården lige som vi har lyst.

De mange søde bondegårdsdyr gør legen sjov og uforudsigelig. Kan grisene lige pludselig finde på at springe over indhegningen og ud på marken - eller kommer hunden måske til at gemme sig i laden? Der er altid noget at lave på bondegården, og man skal kunne have mange bolde i luften på én gang.

De forskellige elementer som laden, huset, møllen og kornsiloen er alle helt perfekte. Det giver et friskt pust til legen, og så er det et kæmpe plus at lastbilen og de forskellige figurer kan komme igennem de forskellige døre og åbninger.

Bondegårdssættet fra Freckled Frog, er helt ideel at lege med flere børn sammen. De forskellige figurer, dyr, og landbrugsmaskiner gør at der kan være mange børn med i legen. Der er rig mulighed for at lave bondegården så stor som overhovedet muligt, og det gør at der også kan være rigeligt med plads på gulvet at boltre sig på.

Vores vurdering af Den Glade Arkitekt Bondegårdssæt fra Freckled Frog

Vores forventninger til bondegårdssættet er virkelig blevet indfriet, og vi har brugt rigtig mange timer på legen med vores helt egen bondegård. De sjove lege der hurtigt opstår, og Mateos fantasi der udvikler sig i takt med legen er et kæmpe plus.

De forskellige elementer er alle produceret i FSC-certificeret træ, og det er vi rigtig glade for. Vi kan rigtig godt lide at træet er bæredygtigt, og kvaliteten af de forskellige klodser er rigtig god. Klodserne har en perfekt størrelse og tykkelse som gør, at de ikke går i stykker - og så ligger de også helt perfekt i små børnehænder.

I vores leg med bondegårdssættet har vores søn også haft en masse spørgsmål. Vi har derfor både svaret på hvor halm kommer fra, hvordan fremstillingen af mælk foregår, og hvorfor det er vigtigt at vedligeholde sin traktor. Bondegårdssættet fra Freckled Frog har sørget for gode lege, interessante spørgsmål, og ikke mindst en fantastisk rolleleg.

- Camilla Jakobsen

Læs også anmeldelsen af Den Glade Arkitekt Dinosaursæt

Læs også anmeldelsen af Min farvede regnbue verden

Læs også anmeldelsen af “Mine følelser træklodser” fra Freckled Frog

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjFreckled frog

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen