DAY opbevaringskasser anmeldelse
Produktet er desværre udgået af Legebyen's sortiment.
Vi har dog mange andre spændende varer på Legebyen.dk!

Materiale: PP-Plast | Størrelse: 2 varianter | Farver: Diverse forskellige

"Jeg er KÆMPE fan. Jeg elsker dem. De er så flotte, praktiske, stilrene og rummer den plads man har behov for. Ja - det er kun fantasien der sætter grænser for opbevaring ved brug af DAY foldekasserne. De kan bruges overalt. I køkkenet, i køleskabet, på badeværelset, på børneværelserne, i skuret til mandens værktøj, i bilen/ i bagagerummet, i stuen - ja, alle steder man gerne vil have orden og stilrent design..."

DAY opbevaringskasser i hård og slidstærk plast

Jeg har været så heldig at få lov til at kigge nærmere på de fantastiske og praktiske Day opbevaringskasser fra Legebyen.dk.

Når jeg skal have nyt, uanset om det er legetøj eller praktiske ting til hjemmet, så vægter jeg kvalitet og funktionalitet allerhøjst, dernæst kommer stilen - den er selvfølgelig også ekstremt vigtig, for hvem vil ikke gerne have at tingene er flotte?

Day foldbare opbevaringskasser er nemme at arbejde med.

De er super nemme at ‘’samle’’, siderne skal blot klikkes op og i hak, og så har du en flot, stilren og praktisk opbevaringskasse - og når sådanne opbevaringskasser skal stå fremme, så gør det absolut ingenting at de er flotte, stilrene og klassisk i design.

Bestemt et flot design man godt kan tillade sig at vise frem, også selvom det måske roder en smule i kasserne, dog er det gode ved DAY opbevaringskasser, at de gør det utrolig nemt at holde orden i både skuffer og skabe.

Det er nemt at organisere makeup'en i skuffen, krydderier i køkkenskabet eller andre småting i skuffer eller skabe - det kan også være børnenes legetøj eller Playstation spil!

Og hvem vil ikke gerne have orden i sine ting? For mig giver det i hvert fald ro, at jeg ved at foldekasserne holder orden og styr i mine ting ;-)

Praktisk om DAY opbevaringskasser

Disse smukke og elegante opbevarings-foldekasser fra Day fås i mange flotte farver - hele 10 farver, og dermed er der helt sikkert en farve der passer til hver anledning!

Tikl samtlige kasser medfølger to små brune skrivemærkater, som der kan skrives på. Der er plads til at sætte det på i begge ender at kasserne. Man kan fx. skrive ‘’Krydderier’’, ‘’Lasses kurv’’ eller hvad man nu lige bruger kassen til.

Day foldekasser kan også holde til at stå udendørs, netop fordi de er fremstillet i slidstærk og hård plast - så de kan også sagtens bruges i fx børnenes legehus, på terrassen eller til opbevarings af sandkasselegetøj.

DAY opbevaringskasser findes i flere farver

Alle DAY kasserne kan fås i to størrelser

(Large), som måler: L: 33 x B: 24,5 x H:15 cm

(Small), som måler: L: 25 x B: 16,5 x H:10 cm

Hos Legebyen.dk kan Day foldekasserne købes både i enkelt styks, eller i pakker á 10 stk af small modellen - eller i pakker á 6 stk af large modellen - Se hele udvalget lige her!

DAY foldekasserne er super nemme at rengøre, man kan enten bruge en fugtig klud, eller tage dem ind under vandhane eller bruser. De er netop lavet i hård plast, for at de kan klare den slags.

Kasserne er også stabile, så det er ikke sådan at de bliver slatne efter brug i en periode - de kan sagtens holde til tungere ting og at blive flyttet rundt på.

Muligheder med DAY opbevaringskasser

Opbevaring mulighederne er mange - de er faktisk uendelige. Med Day foldekasser er det også nemt at stable dem, for man kan kombinere kasserne som man ønsker.

Der kan eksempelvis stå to af de små kasser ovenpå en af de store, og det gør det nemt at opbevare og stable. Har man tidspunkter, hvor man ikke lige skal bruge folde-opbevaringskasserne, så er det nemt at klappe dem sammen, så de ingenting fylder og blot kan lægges væk indtil de endnu engang skal i brug.

Jeg bruger mine opbevaringskasser til blandt andet opbevaring af mine drenges fodboldtøj og vintertilbehør i skabene.

Den STORE DAY foldekasse passer perfekt ind i vores skabe og rummer en masse plads til alt det børnene nu engang skulle få brug for af tilbehør. De har nu fået en hylde hver, og nu er det dejlig nemt for dem at finde deres eget fodboldtøj og handsker, huer mm.

Jeg bruger også både DAY foldekasserne i stor og lille udgave, i min dagpleje. Her til opbevaring af tegneredskaber, kreative ting, dyr og farvesortering.

Jeg behøver ikke at stå og lede i kasserne efter den ting vi skal have frem, for skrivemærkatet gør det nemt og overskueligt hurtigt at spotte den rette kasse til dagens aktivitet! Og det er simpelthen så super nemt blot at tage en kasse frem på bordet når vi skal i gang med aktiviteterne, samtidig gør det det også nemt og overskueligt for børnene, at tingene er delt op i kasser og de nemt kan komme til det forskellige legetøj når det er delt ind i kategorier.

Jeg har også valgt at bruge en kasse til krydderier i køkkenskabet. Jeg var så træt af at krydderierne altid væltede rundt i skabet og så var paprikaen altid helt inde bagved når man skulle bruge den.

Nu er det dejlig nemt blot at hive kassen ud på bordet og så er der let adgang til alle krydderier! Og min kære mand som oftest står i køkkenet synes også det er skønt og nemt at komme til. Vores bageting og nødder er også kommet i en foldekasse. Så er man endelig fri for at der ligger nødder og kerner i hele skabet eller skuffen, for nu er det samlet og står stabilt.

Vores skuffer på badeværelset - og specielt nogle dele af min makeup væltede altid rundt når skufferne blev åbnet og lukket, og cremer og voks væltede også. Her har jeg også brugt Day foldekasser. Det er skønt at det nu ligger hvor det bliver lagt, og at ‘’tårnet’’ at makeup ikke vælter hver gang skuffen åbnes eller lukkes.

En af de allerbedste og mest praktiske ting jeg synes vi har fået styr på, det er vores køleskab! Som en familie med 2 børn i børnehave og skole, samt jeg er dagplejer - så kræver det altid et fyldt køleskab med massere af lækre udvalg! Og vi kan hurtigt blive enige om, at udvalget virker altid lækre hvis det fremstår præsentabelt.

Her kommer de smarte DAY opbevaringskasser også ind i billedet - jeg bruger en STOR til opbevaring af diverse pålæg, den passer perfekt ind i vores køleskab og rummer masser af plads.

Det er nemt når der skal ordnes madpakker eller frokost - så skal kassen blot hives ud af køleskabet og så er det nemt og hurtigt at få et overblik over pålægget.

Så har jeg også brugt en lille kasse i køleskabet, til opbevaring af diverse snacks der skal være på køl - før lå de og fyldte i den øverste bakke i køleskabsdøren, men nu er de samlet og også nemme at komme til og få overblikket over.

Det er genialt! Og det gør simpelthen også, at det er hurtigere og nemmere at gå i gang med madpakken eller frokosten!

Vores ældste dreng har også været så heldig at få en foldekasse med på værelset. (Jeg kunne sagtens have taget alle i brug selv) men tænkte han manglede praktisk opbevaring til hans Nintendo Switch spil, de lå altid og flød på bordet.

Nu er det samlet og nemme at komme til. Så bliver der nok heller ikke så mange spil væk ;-)

Ja - det er kun fantasien der sætter grænserne for opbevaring af Day foldekasser. De kan bruges overalt. I køkkenet, i køleskabet, på badeværelset, børneværelserne, i skuret til mandens værktøj, i bilen/ i bagagerummet, i stuen - ja, alle steder man gerne vil have orden og stilrent design.

Alt i alt om foldekasserne fra DAY

Jeg vidste ikke at jeg manglede foldekasserne fra DAY før jeg prøvede dem, men jeg må da helt ærlig indrømme, at jeg i hvert fald ikke har bestilt min sidste pakke med Day foldekasser.

Jeg har så mange flere steder jeg åbenbart har brug for kasserne.

Det giver så meget mere orden i skuffer og skabe. Jeg er KÆMPE fan. Jeg elsker dem. De er så flotte, praktiske, stilrene og rummer den plads man har behov for.

En virkelig god og uundværlig opbevaringskasse, som løser hverdagens problemer og gør det nemt at holde orden, så tingene ikke vælter ud af skabene når man åbner.

Jeg må have flere, både ind og ude. Jeg skal nemlig også bruge nogle til opbevaring af strømper og undertøj, til mandens værktøj og til rengøringsmidler, så de kan komme i en kasse på øverst hylde, så de er nemme at komme til, i stedet for at hylden roder.

Jeg har måske syntes at det var lidt overdreven med kasser i alle rum, skuffer og skabe, men må alligevel blankt indrømme at jeg forstår folk nu.

De er uundværlige. Og de gør at hverdagen er nemmere at gå til.

Jeg vil i den grad gerne anbefale DAY foldekasser til folk der mangler en smart løsning til opbevaring. De er så fantastiske! Og I kan se dem lige her...

- Sarah Grønbæk

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjDay

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen