DAY foldekasser anmeldelse
Produktet er desværre udgået af Legebyen's sortiment.
Vi har dog mange andre spændende varer på Legebyen.dk!

Materiale: PP-Plast | Størrelse: 2 varianter | Farver: 5/8 forskellige

"Du kan bruge dem til opbevaring af børnenes legetøj, tøjet i skufferne eller skabene, til sko, til legetøj fra sandkassen (da de godt kan holde til at stå udenfor), i bagagerummet i bilen, i garagen, til makeup, til DVD film eller PlayStation spil, som opbevaring til puslesager, eller noget helt andet - det er kun fantasien der sætter grænser..."

En anmeldelse af DAY foldbare kasser

Vi er en familie på tre, som består af Mor Carina på 32 år og Marcus på 15 år og Villads på 6 måneder.

Vi har været så heldige at få lov til at teste og anmelde de foldbare kasser fra DAY. Det har jeg længe været spændt på, eftersom jeg har undret mig over, hvorfor de kasser er så populære alle steder.

Ungerne synes selvfølgelig ikke at kasserne er særlig spændende, men jeg er blevet KÆMPE fan!!!! Disse smarte opbevaringskasser er perfekte til opbevaring af alt muligt! Virkelig ALT muligt!

Kasserne kan købes i rigtig mange forskellige flotte farver og størrelser, så den passer til lige det du har brug for at opbevare. Desuden kan kassen foldes sammen så den fylder mindst muligt, når den ikke er i brug. En virkelig god og uundværlig opbevarings-kasse, som holder rigtig længe.

Opbevaringskasserne er fremstillet i hårdt og slidstærkt plast, som nemt kan rengøres under bruseren. De er virkelig smarte og praktiske og passer perfekt ind i ethvert værelse, fordi de fås i så mange forskellige varianter og farver. De er super praktiske, fordi de både kan stables ovenpå hinanden og stadig stå stabilt og foldes sammen efter brug.

Du kan eksempelvis bruge DAY kasserne til opbevaring af børnenes legetøj, tøjet i skufferne eller skabene, til sko, til forskelligt legetøj fra sandkassen (da de godt kan holde til at stå udenfor), i bagagerummet i bilen, i garagen, til makeup, til DVD film eller PlayStation spil, som opbevaring til puslesager eller noget helt andet - det er kun fantasien der sætter grænser.

Kasserne kan bruges til SÅ mange ting, og hvem kan ikke bruge en kasse til opbevaring? - bare find den farve der passer til din familie, jeres hjem og indretning. De smarte foldbare kasser er simpelthen skabt til at løse hverdagens opbevaringsproblemer.

Der medfølger endda et praktisk skrivemærkat, så man kan skrive hvad der er i hver enkel kasse.

Min mening om DAY foldekasserne

Jeg var lidt skeptisk i starten, for jeg har set de kasser så mange steder, i mange forskellige hjem og på forskellige sociale medier. Jeg kunne overhovedet ikke forstå, hvorfor en kasse kunne være så populær. Men nu ved jeg hvorfor...

Vi har testet DAY kasser i størrelserne small og large. Jeg elsker simpelthen disse kasser nu, og jeg er uden tvivl nødt til at købe flere af dem.

Jeg forstår 100% godt, hvorfor de kasser er så populære, om end det er fra HAY eller DAY mærket! Men hvorfor vælge et dyrt mærke, når man kan få et billigere mærke, som er i super god og flot kvalitet og sikkert ligeså godt som det dyre mærke?

Hos Legebyen.dk kan man købe kasserne i flere forskellige størrelser og i flere forskellige farver. De sælges bl.a. i 10 stk. pakker eller 6 stk. pakker - men selvfølgelig også enkeltvis. Se hele udvalget her!

DAY foldekasser findes i følgende farver:

  • Antle Rose, som er en sart rosa farve, den er rigtig fin og den vil fx. være rigtig sød på et pigeværelse.
  • Castor Grey, som er en mørk grå.Den er mere alsidig og kan passe ind i de fleste indretninger.
  • Desert Sage, som er en mint grøn. Den er uden tvivl min favorit, fordi den er super fin, og den passer til vores grønne vægge i stuen og på børneværelset. Vi har bl.a. en mint grøn kasse med babylegetøj i stuen.
  • Dill Green, som er en mørkegrøn. Den mørke farve vil være pæn på de fleste drengeværelser, og der kan være mange biler eller togskinner i.
  • Moonlit Blue, som er en meget mørk blå. Den er meget mørk og den vil derfor også kunne passe ind de fleste steder. Vi har den inde på min lille søns værelse med BiOBUDDi klodser i.
  • Ochre Red, som er en fin rød farve. Den ville være fin på et pigeværelse fx. med dukker i.
  • Ombre Blue, som er en lys blå. Den er også rigtig fin og den har vi derfor også i to forskellige størrelser på børneværelserne. Jeg har valgt en Ombre Blue til puslesager ved puslebordet, og det er også den farve min store søn har valgt til at have PlayStation spil i.
  • Tapestry Blue, er en petroleum farvet kasse, den er også rigtig flot.

Brug DAY foldekasserne hvor du vil

Kasserne kan anvendes lige der hvor man ønsker det, og man kan fint kombinere de forskellige farver.

Jeg tror de fleste børnefamilier synes, at de har rigtig mange ting der roder i alle rum og de fleste har også oplevet, at ting falder ud af skabe når de åbnes.

Det problem er nemt løst. Day foldbare kasser er i mange forskellige flotte farver, og de kan derfor også nemt bruges steder hvor de er synlige.

Jeg bruger Day foldbare opbevarings kasser i næsten alle rum nu. Jeg har en lille blå kasse på puslebordet med bleer, zinksalve og vådservietter.

Marcus har to små blå kasser med spil til PlayStation og Nintendo Switch, man skulle tro kasserne er lavet til PlayStation spil. De passer helt perfekt deri. Det samme gør DVD film.

Vi har to store kasser, en lys grøn og en grå nede i stuen med legetøj til Villads og jeg har en lille blå kasse i køkkenet med diverse babymad på glas.

Villads har flere store kasser med legetøj inde på sit værelse. Nogle gange står de i rumdeleren, andre gange står de rundt omkring på gulvet, så det er nemt at komme til legetøjet og skal man bruge gulvpladsen til en leg, så stabler vi kasserne.

Med andre ord, vi bruger kasserne til ALT muligt forskelligt.

Jeg vil også gerne have et par kasser til ting i mit skur, så slipper jeg for løst værktøj som ligger rundt omkring, og som man måske ikke lige har kunnet få plads til i den almindelige værktøjskasse, så kunne jeg også godt tænke mig en kasse til brug til eksempelvis myregift og gødning, som jeg kan sætte på en hylde hvor børnene ikke kan nå det.

Jeg kunne også godt bruge en kasse ude på badeværelset til makeup og makeup pensler og nogle kasser til strømper og undertøj.

Med andre ord, vil vi 100% anbefale disse fantastiske foldbare opbevaringskasser fra DAY. De er uden tvivl pengene værd!

- Carina Lund

Se udvalg og farver på Legebyen.dk
Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjDay

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen