ByAstrup Frisørsæt anmeldelse

Alder: Anbefales fra 3 år |Farver: Natur/Hvid/Bronze | Materialer: Fremstillet af FSC-certificeret træ.

"Frisørsættet fra byAstrup er den bedste tilføjelse og har givet endnu mere lyst til at LEGE! Som sine jævnaldrende er Signe meget optaget af rollelege, hvor hun i sin leg inddrager mange og forskellige dele fra sin hverdag: For eksempel at være frisør, hvor man skal have sat hår.."

Et lækkert frisørsæt fra byAstrup til rolleleg

Der er altså ikke noget bedre end at skulle skrive en anmeldelse af noget, som man helt ned i maven holder af og virkelig varmt kan stå inde for. Jeg har simpelthen ikke gode ord nok for, hvor vild jeg er med produkterne fra byAstrup.

Nu er endnu en pakke kommet til: Den smukkeste frisør-æske! Jeg er mor til Signe på knap 4 år. Hun var reet lang tid om at få hår på hovedet, men nu elsker jeg, at jeg hver morgen kan sætte hendes hår inden børnehave.

Som sine jævnaldrende er Signe meget optaget af rollelege, hvor hun i sin leg inddrager mange og forskellige dele fra sin hverdag: For eksempel at være frisør, hvor man skal have sat hår.

Hvis jeg ikke var det i forvejen, bliver jeg gennem denne leg gjort meget opmærksom på, hvad jeg selv gør, siger, antyder, når jeg sætter Signes hår. Hun kopierer det hele på imponerende vis i sin leg.

Frisørsættet fra byAstrup er den bedste tilføjelse og har givet endnu mere lyst til at LEGE!

Den gode oplevelse

For mig begynder den gode oplevelse allerede ved indpakningen.

En enkel, stilren, hvid kasse med guldskrift, der får produktet til at fremstå eksklusivt og som noget særligt.

Oplevelsen af at have tilegnet sig noget specielt fortsætter.

Når låget tages af, er indholdet først dækket af indpakningspapir.

Øverst ligger en hilsen. Ikke bare en lille lap, men en hilsen trykt på kraftigt kvalitetspapir med sort og guld skrift.

Den udtrykker en tak for at have købt produktet fra byAstrup, og at man er yderst velkommen til altid at kontakte firmaet, fordi de vægter kundeservice højt.

Hilsenen er personliggjort ved at være underskrevet af ejeren Anette Astrup Pedersen.

Indtil nu simpelthen den smukkeste og mest gennemførte oplevelse jeg har haft som forbruger.

Og oplevelsen fortsætter, når der pakkes op til selve trævarerne i æsken, der ligger fint og overskueligt placeret, så man med det samme kan se det hele:

Indhold i æsken

1: Et hvidt håndspejl med et lille håndtag bagpå til de små børnehænder. Spejlet måler 16 cm. i diameter. Det er lavet i akrylplast, så det er så sikkert som muligt for de små. Der er beskyttelsesfilm på, som naturligvis fjernes, inden det tages i brug.

Vedlagt er en stofpose med lukning, som vi bruger til at beskytte spejlet med, men som naturligvis også kan bruges som opbevaring af de øvrige produkter.

2: En føntørrer med bløde former, som ligger rigtig godt i hånden. Det filter, en føntørrer har bagpå, er malet på. Knappen til at slukke og tænde med kan trykkes ind.

I hullet til mundstykket er placeret en lille magnet. Det samme er der på de to forskellige mundstykker, der følger med – et til krøller og et smalt til målrettet føn. Begge mundstykker er nemme at sætte på og tage af føntørreren – og falder altså pga. de små magneter ikke selv ud.

3: Et glattejern, som også har lækre, bløde former, som bare ligger virkelig godt i hånden. På den ene side er det træfarvet, og på den anden side er det guldfarvet, som afspejler, at indpakningen danner en rød tråd med indholdet.

Glattejernet kan i den ene ende trykkes sammen om håret, så børn i legen har oplevelsen af at glatte håret. På indersiden består de ”keramiske plader” af sort, blødt stof (en med mere forstand på dét punkt vil kalde det noget andet – der må I lige bære over med mig! ;)), som ikke river i håret – jeg har testet mange gange i frisørstolen!

4: En hårspray i træ med guldbelagt låg, der kan tages af. Denne er 12 cm høj. Knappen på spraydåsen kan trykkes ned, så man har oplevelsen af, man trykker hårlak ud.

5 + 6: En barbermaskine og et barberblad også i træ og guld. Indtil nu har der ikke været tvivl om, at der for Signe har været mest leg i at skulle agere frisør med sin mors lange hår frem for med farens korte hår. Men med disse to dele er legen blevet tilført en helt ny dimension, som gør noget rigtig godt.

Det er ikke kun piger med langt hår, der kan nyde tid i frisørstolen, men også mænd, der kan få trimmet både frisuren på hovedet og skægget.

Signe har en lillebror på 1,5 år. Han er allerede godt i gang med at imitere, og jeg er sikker på, det bliver et hit for ham at kunne bruge både barbermaskinen og barberbladet senere, som han ofte ser sin far gøre.

7: En lille børste til at fjerne hår fra især nakken – og også gerne panden, kinderne, halsen og tøjet, når en 3-årig er frisør :)

Jeg ville være SÅ stolt over at give denne frisøræske i gave – fordi både indpakning og indhold er så vanvittig smukke, stilrene og gennemførte. Jeg synes, det er fantastisk, der er værnet så meget om detaljer – uden at gå ned på kvaliteten – i en æske med legetøj, fordi jeg kan se, at legetøjet ér noget særligt: det indbyder til den rolleleg, som udviklingspsykologer peger på er grundlæggende for vores børns kognitive udvikling.

Allerede da Signe var helt lille, fik jeg kendskab til legetøjsmærket MaMaMeMo under AstrupGroup, og jeg vidste bare, vi måtte eje legemad mm. derfra.

Historien bag byAstrup

Da der i 2018 blev lanceret et nyt brand: byAstrup blev det kærlighed ved første blik. Jeg fik næsten bogstavelig talt ondt i maven over, hvor SMUKKE produkter, de kunne præsentere. Og da ejeren Anette offentliggjorde historien bag det nye mærke, vandt de min fuldstændige medfølelse, sympati og respekt:

Hun og ægtemanden har 4 børn, der på forskellige måder var og er en del af firmaet. I 2013 blev familien ramt af en stor krise: den yngste datter, Marie, på 17 år blev diagnosticeret med akut leukæmi. Herefter fulgte 2 års mareridt med kemobehandlinger samt en hård knoglemarvs transplantation, og der fulgte 7 måneder uafbrudt på intensivafdelingen på Rigshospitalet.

Marie elskede sommerfugle, og stuen blev bl.a. dekoreret med de flotteste
sommerfugle, som Marie selv foldede. Mange af sommerfuglene gav Marie, i kærlighed, til sygeplejersker og familiemedlemmer, og disse foldede sommerfugle har i dag derfor en stor betydning for familien Astrup.

I 2015 måtte Maries krop give op. Hun døde 19 år gammel efter 2 års sygdom. Idéen til byAstrup opstod som følge af et behov for at bearbejde den store sorg over at have mistet den yngste datter, og samtidig videreføre dén omsorg for andre mennesker og sans for kreativitet, som hun stod for.

ByAstrup repræsenterer de tanker og værdier, som Marie stod for: Omsorg for andre, kærlighed til livet og kreativitet med dybe skandinaviske rødder. På denne måde er de to, som står bag brandet – datteren Marie og moren Anette. Det bærende grafiske element i byAstrup-logoet er Maries sommerfugl, og som man ved nærmere studeren kan se, dannes der i A'et i byAstrup et M for Marie. Hvor er det smukt. Og igen: Gennenført!

Familien Astrup ønsker, at ingen i fremtiden skal dø af kræft, og at ingen familier skal opleve dét, som de har oplevet. Ved at købe byAstrup produkter med Maries sommerfugl støtter man en utrolig vigtig sag: byAstrup donerer nemlig hvert år hele Maries løn til BørneCancerFonden med et håb om, at dette bidrag kan være med til at gøre en forskel, og at familiens store ønske en dag vil gå i opfyldelse – en verden uden kræft.

- Elisabeth Kristensen

Læs også anmeldelsen af byAstrup Barbersættet!

Læs også anmeldelsen af byAstrup Sminkebord

Vil du læse mere om - eller støtte - Børne Cancer Fonden, så kan du læse meget mere om organisationen, ved at klikke på logoet herunder...

Anmeldelse af legetøjByastrupCategory_anmeldelse af legetøj

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen