Builder Bay Legebord anmeldelse
Produktet er desværre udgået af Legebyen's sortiment.
Vi har dog mange andre spændende varer på Legebyen.dk!

Alder: Anbefales fra 2 år | Materiale: Plast | Mål: 111,5 x 127,5 x 25 cm | Mærke: Little Tikes

"Legebordet fra Little Tikes er meget populært herhjemme, både hos Villads og jeg. Villads nyder, at kunne lege med vand og sand og især den store gravemaskine er et hit. Villads har ingen problemer med at håndtere den store gravemaskine, han kan nemt styre den og løfte rundt med sandet. Han hygger sig, når han graver og det er tydeligt at se, hvor stolt og glad han er. Jeg er meget glad for, at Little Tikes har tænkt på, at børn helst skal lege i skyggen. Det at der følger en parasol med i sættet og at den kan monteres, uden at skulle sættes ned i jorden/græsset er virkelig dejligt. Parasollen er stor og kan justeres i højden, så den kan give skygge over hele bordet. På den måde kan Villads lege så længe han har lyst til..."

En anmeldelse af Builder Bay Legebord fra Little Tikes

Er du på udkig efter nye legeaktiviteter til haven, som både kan fange dit barns opmærksomhed og interesse, men på samme tid bidrage til en positiv udvikling.?

Så er Builders Bay legebord fra Little Tikes lige det du står og mangler.

Min yngste søn Villads på halvandet år, elsker at lege udenfor i den friske luft. Det gælder ikke kun om sommeren eller i tørvejr, - nej det gælder hele året rundt, i al slags vejr.

Vi har derfor meget forskelligt udendørs legetøj, men det nyeste i vores have er det store sjove legebord fra Little Tikes.

Information om Builders Bay legebord fra Little Tikes.

Mærke: Little Tikes

Materiale: Plast, som uden problemer kan holde til at stå udenfor året rundt.

Mål: 111,5 x 127,5 x 25 cm

Alder: Fra 2 år. Little Tikes anbefaler legebordet til børn fra 2 år. Men jeg er ikke helt enig. Min lille søn på halvandet år elsker legebordet og højden er perfekt til ham.

Tilbehør: To køretøjer, den ene med anhænger efter sig, en båd, som med den lille kran kan løftes op på ladet af det ene køretøj, en bro, en spinner, en lille kran og en stor gravemaskine.

Derudover medfølger der to låg, så du kan vælge at sætte låg på den ene halvdel eller begge halvdele af bordet om natten evt. eller hvis der kun skal leges med den ene halvdel ad gangen.

Bordet er ligesom delt op, hvor den ene halvdel kan bruges til vand, hvor båden kan sejle rundt og den anden halvdel er til sand.

Ikke nok med det så medfølger der også en orange parasol som sikre, at børnene kan lege i skygge, på de tidspunkter hvor solens stråler er skarpest.

Simpelt samlearbejde.

Da vi modtog sættet, ankom det i en kæmpe papkasse. Jeg pakkede alle delene ud, så det var nemt at få et overblik. Sættet består af selve “bordpladen” som er opdelt i to. En halvdel til vand, hvor der endda er en bundprop i, så det er nemt at tømme bordet for vand. Den anden halvdel er til sand.

Udover bordpladen, så består sættet af fire orange ben, en orange parasol, de to låg til bordet, tilbehørs delene og otte skruer. Det var derfor intet problem at samle legebordet, det tog ikke meget mere end fem minutter at samle.

I den ene side af bordet (vand siden) kan der være ca 9 liter vand. På denne halvdel af bordet er der monteret en spinner, som Villads synes er sjov at dreje på. Derudover er der en lille kran, som kan løfte skibet op af vandet.

En lille bro forbinder de to halvdele, så bilerne kan køre fra den ene side til den anden. Den anden side af bordet (sand siden) er der plads til ca 20 kilo sand. (Medfølger ikke)

På denne halvdel af bordet er der lavet en bakke, hvor bilerne kan køre ned i sandet eller op fra sandet. Denne halvdel har en store gravemaskine, så Villads kan grave huller og flytte sandet.

Imellem de to halvdele er der lavet et hul til parasollen, på den måde kan parasollen stå stabilt og sikkert, endda selvom legebordet er placeret på et hårdt underlag. De to medfølgende låg kan ved hjælp af elastikker monteres, så de sidder godt fast og derfor ikke flyver af, hvis det blæser.

Jeg synes det er godt tænkt af Little Tikes, at dele bordet op i to områder og endda lave et låg til hvert område. På den måde kan du nemt lukke delen med vand, hvis ikke barnet skal lege med vandet mere dén dag. Når låget, eller lågene er monteret, så betyder det bestemt ikke at legen er slut. Lågene giver blot ekstra legeflader, som bilerne kan køre rundt på. Den store gravemaskine er placeret så den ikke bliver dækket af lågen, den kan derfor stadig være en del af legen, hvor den eventuelt kan flytte bilerne.

Perfekt aktivitet til et eller flere børns fantasifulde leg.

Little Tikes Builders Bay legebord er så fint og velovervejet et legebord med mange legemuligheder, både for et eller flere børn. Bordets størrelse og mange aktiviteter gør, at flere børn sagtens kan stå rundt om bordet og lege. Dette legebord er derfor oplagt til brug i dagplejer og vuggestuer. Der hvor Villads går i vuggestue har de også Builders Bay legebordet og det er meget populært blandt børnene, som ofte samles omkring bordet.

Legen med sand, vand og tilbehøret styrker eksempelvis de finmotoriske færdigheder, koordination, fantasien, kreativiteten, rollelege, muskel- ledsansen, den visuelle sans og den taktile sans. Idet Villads leger med legebordet udenfor i haven, så stimuleres mere eller mindre alle sanserne, da duften af græsset og blomsterne, fuglenes pippen, lyden af børn der leger og meget mere også er med til at stimulere sanserne.

Det detaljeret legebord, indbyder til mange timers leg i den friske luft og hvis flere børn leger sammen rundt om bordet, vil de også styrke deres kommunikation, empati, turtagning og sociale kompetencer.

Legebordet fra Little Tikes er meget populært herhjemme, både hos Villads og jeg. Villads nyder, at kunne lege med vand og sand og især den store gravemaskine er et hit.

Villads har ingen problemer med at håndtere den store gravemaskine, han kan nemt styre den og løfte rundt med sandet. Han hygger sig, når han graver og det er tydeligt at se, hvor stolt og glad han er.

Jeg er meget glad for, at Little Tikes har tænkt på, at børn helst skal lege i skyggen. Det at der følger en parasol med i sættet og at den kan monteres, uden at skulle sættes ned i jorden/græsset er virkelig dejligt. Parasollen er stor og kan justeres i højden, så den kan give skygge over hele bordet. På den måde kan Villads lege så længe han har lyst til.

Herhjemme skaber Builders Bay legebord utrolig meget glæde og bidrager til timevis af lærerig leg med både vand og sand.

Jeg kan derfor sagtens anbefale dette legebord fra Little Tikes til andre, både institutioner og private.

- Carina Lund

Læs også anmeldelsen af Little Tikes 2-i-1 Lemonade & Isvogn

Læs også anmeldelsen af Volvo EW160 Gravemaskine

Læs også anmeldelsen af Little Tikes lastbil

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjLittle tikes

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen