BuddyPhones Explore anmeldelse
Produktet er desværre udgået af Legebyen's sortiment.
Vi har dog mange andre spændende varer på Legebyen.dk!

Alder: Fra 3-8 år | Lydstyrke: Max. 85 decibel | Farver: Rød & Blå | Model: Explore Foldable

"Lydstyrken er 85 db, som er den anbefalede max lydstyrke for børn ifølge verdenssundhedsorganisationen (WHO). Det giver en vis ro som forældre at vide, at man ikke behøver tjekke lydstyrken hele tiden, men at der bliver passet godt på hørelsen..."

Om BuddyPhones Explore Foldable

De nye BuddyPhones Explore Foldable høretelefoner har en indbygget volume begrænsning, der holder lyden på max 85 decibel, som er det niveau WHO (World Health Organization anbefaler til børn. Det er det perfekte valg af høretelefon til din lille eventyrer. Den er foldbar! Den er holdbar! Og så kan lyden deles med de bedste venner, via det medfølgende "BuddyKabel" som deler lyden. BuddyPhones leveres med en rejsepose til opbevaring og masser af flotte stickers, så du kan lave dit eget unikke design.

Høretelefoner er et "must-have"

Vi må jo konstatere, at tiden for høretelefoner er over os. Både vi og børnene kigger meget på ipad og mobil. Det har altid været sådan hjemme hos os, at hvis man vil høre noget på en enhed i samme rum, som os andre, så skal man tage høretelefoner på.

Det kan være svært at føre en samtale som voksne, mens børnene hver især lytter til musik på telefonen eller ser youtube på deres tablet. Så høretelefoner herhjemme er et ”must-have”.

Explore skiller sig ud fra mængden

På mange måder er BuddyPhones, som mange andre høretelefoner, men de har alligevel nogle features der gør, at de skiller sig ud fra mængden.

Den første fordel er, at man kan dele en lydoplevelse. Det kan være, når man sidder i bilen, og kigger på samme film, på en iPad. Eller hvis man hører noget godt musik, som man gerne vil dele med en anden.

Vi har jævnligt stået i en situation, hvor vi har taget vores in-ear høretelefoner, som har fulgt med vores mobiltelefoner, og måtte dele dem, så man fik en enkelt høretelefon i hvert sit øre. Det er ikke nødvendigt her.

Selve høretelefonerne er det man kalder on-ear. Altså puder der sættes ”udenpå” øret. Det gør, at man ikke får ondt inde i øret, som man kan gøre med in-ear høretelefoner efter noget tid.

Selve puderne er bløde at have på, og de er allergi-venlige. De er ikke så store, så de passer helt klart bedst til børn, men kan også sagtens bruges af voksne. Vi havde i hvert fald ingen problemer med at bruge dem sammen med vores datter. Men det er tydeligt at se, at de selvfølgelig er udarbejdet til børn.

De kan ændres i størrelsen, så de passer både til små hoveder og lidt større hoveder. Jeg vil gætte på at jeg har et rimeligt ”gennemsnitligt hovedomfang” som voksen, og de kunne fint tilpasses til mig i længden.

En lydstyrke på 85 dB

Lydstyrken er 85 dB, som er den anbefalede maximum lydstyrke for børn ifølge verdenssundhedsorganisationen (WHO). Det giver en vis ro som forældre at vide, at man ikke behøver tjekke lydstyrken hele tiden, men at der bliver passet godt på hørelsen.

Til gengæld så må jeg indrømme, at min hørelse (som 38 årig) nok har taget skade, da jeg har svært ved at høre musikken. Særligt hvis der er nogen der taler, eller der på anden måde er støj omkring mig. Min datter er dog vant til at høre lyden meget lavt i sine høretelefoner, og for hende fungerer det okay med lydstyrken.

På kablet sidder der også en mikrofon, så man kan bruge høretelefonerne til fx Skype, Facetime eller bare et almindeligt telefonopkald til sine venner og familie.

Nu var jeg ikke så begejstret for lydstyrken i forhold til at lytte til musik, eller se en film eksempelvis, men til opkald er de helt perfekte.

Det virker som om lydstyrken på talen bliver højere ved opkald, så det går meget klart og tydeligt igennem. Mikrofonen fungerer også ganske fint, så personen i den anden ende tydeligt kan høre, hvad man siger.

Tilbehør til BuddyPhones Explore

Der medfølger en lille pose, som man kan transportere hovedtelefonerne i, da de kan klappes sammen og derved ikke fylder så meget. Vi har mange ting proppet ind i børneværelset, så generelt er alt der kan klappes sammen og fylde mindre, en stor fordel herhjemme.

Derudover medfølger der også forskellige klistermærker, så barnet selv kan dekorere sine BuddyPhones.

Der er nogle klistermærker, som er klar til at blive sat på, og så er der lavet nogle, som man selv kan tegne på, og derved lave sit HELT eget design, som ingen andre har.

Ligeledes er der også navneklistermærker, som altid er en god ide, med ting som børnene tager med sig udenfor hjemmet også.

Kablet er fladt og ”blødt”, virker lidt som en form for silikone-kabel. Dette gør bl.a. at kablet ikke så nemt bliver viklet sammen, som man indimellem oplever med andre kabler. Derudover skulle det give en bedre sikkerhed i forhold til kvælnings-risiko.

Alt det tekniske om BuddyPhones Explore

  • DRIVER UNIT: 30mm Neodyminum
  • IMPEDANCE: 32oHM
  • SENSITIVITY: 85 +/-3dB @1mW 1kHz
  • FREQUENCY RANGE: 20-20kHz
  • CORD: 0.8m (Kids Size)
  • PLUG: Gold Pated 3.5mm
  • WEIGHT: 109g.
  • DIMENSION: 170x150mm (Unfolded) 110x150mm (Folded)
  • ACCESSORIES: Travel Bag & Stickers.

"BuddyPhones YES!!!"

Med disse BuddyPhones Explore Foldable, kan man koble op til 4 forskellige høretelefoner sammen. Det gør det altså muligt for op til 4 venner, at se på den samme film, eller høre det samme musiknummer, på et sted, hvor man ikke vil forstyrre andre.

Det kunne jo være smart, når man sidder med familien i et fly på vej på ferie, i et venteværelse, eller i bussen med venner og veninder, på vej til/fra skole. Det kræver dog, at alle 4 personer, har et sæt BuddyPhones høretelefoner hver.

Da vores yngste datter så høretelefonerne i kassen, udbrød hun med det samme "BuddyPhones Yes!!!" - Så ingen tvivl om at de er populære hos de unge mennesker nu til dags...

- Joan Frederiksen

Læs også anmeldelsen af BuddyPhones Wave høretelefoner

Mere BuddyPhones information?

Se meget mere information om BuddyPhones og beskyttelse af børnenes hørelse på disse links:

OnAndOff.com - Beskyt Din Hørelse (engelsk artikel)

BuddyPhones.com - Beskyt Din Hørelse (engelsk artikel)

Klik! og køb på Legebyen.dk
BlogindlægBuddyphonesCategory_blogindlæg

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen