Bubble Jungle spilanmeldelse
Spillet er desværre udgået af Legebyen.dk's sortiment.
Vi har dog mange andre spændende børnespil ;-) Klik her!
Alder: Anbefales fra 5 år | Spilletid: Ca. 10 min. | Spillere: For 2 - 4 deltagere

"Bubble Jungle er et simpelt spil, som er et sikkert hit hos de mindste. Børnene øver overblik og hånd/øje-koordination – men vigtigst af alt har de det rigtig sjovt..."

Fuld fart på elefanterne

*Nomineret til Årets Børnespil i 2018 af Legebranchen LEG

Fire forslugne elefanter og en stor æske farverige kugler. Det er bestanddelene i det hektiske spil Bubble Jungle.

Spillet går ud på at fange de farvede kugler med elefantens snabel. Hver spiller får en af de fire elefanter. De er designet til at du kan trykke snablen ned over en kugle og fange den, uden at kuglen falder ud igen. På den måde kan du samle op til 11 kugler på én gang.

Regler der er til at forstå

Spillet er helt enkelt. Så det egner sig perfekt til, at børn kan spille det på egen hånd.

Så snart I åbner æsken og tager de fire elefanter ud, er I klar til at spille. I har en bunke opgavekort, som I vender ét ad gangen, og der er flere forskellige typer opgaver. Det kan for eksempel gælde om at samle alle kugler i din egen farve eller at samle en bestemt kombination af farver, som er vist på kortet.

Den første spiller, der løser opgaven på kortet, får kortet og vinder den runde. Så tømmer I kuglerne ud af elefanternes snabler ved at trykke på en knap, og så er I klar til næste opgave.

I fortsætter med at løse opgaver, indtil en af jer har fået 10 kort. Den første spiller, der opnår det, vinder hele spillet. Men I kan selvfølgelig altid vælge at spille til flere eller færre kort. Hvis I løber tør for kort, kan I bare skrive jeres point ned og blande kortene i en ny bunke.

Udfordrende men lærerigt

Mindre børn er målgruppen, men det er som regel også dem, der er langsomst til at samle kuglerne. Det kræver nemlig en del præcision og en lille smule fingerstyrke at klikke kuglen op i elefantens snabel. Og samtidig er det også en udfordring at afkode kortene hurtigt for at se, hvor mange af hver farve, man skal samle.

Sværhedsgraden er dog ikke et problem, for den slags er mindre vigtigt, så længe børnene har det sjovt med at lege med spillet. Og det er det har de helt sikkert.

Samtidig får de både øvet deres overblik og hånd/øje-koordination. Som forælder tager man det bare stille og roligt, når man spiller med. Og hvis børnene spiller mod hinanden, passer niveauet fint.

Man kan være fra to til fire spillere, og jo flere I er, jo mere kaotisk og hæsblæsende bliver spillet.

Godt design rækker langt

Spillet er smart designet på flere måder. De farverige elefanter er solide og sjove. Det er svært for børnene at holde fingrene fra dem og komme i gang med at spille. De er nemme at holde og håndtere for de små børn, som helt klart er målgruppen.

Den nuttede design bærer en stor del af æren for, at Bubble Jungle appellerer så godt til mindre børn. Stærke farver og glade elefanter er svære at modstå.

En sidste smart idé er, at man bruger selve æsken til at fange kuglerne i. Her er det en kæmpe fordel, at bunden er blød og forstærket, så den både dæmper lyden og holder i det lange løb. Hvis man bare havde hældt kuglerne i en almindelig papæske for at fange dem der, ville larmen nok have været svær at tolerere, selv for de mest overbærende forældre.

Perfekt til dem der vil have action

Bubble Jungle er et lynhurtigt spil på alle måder. Man skal tænke hurtigt for at vinde, og hele spillet kan spilles på ti minutter – med mindre I tager omgang mere selvfølgelig. Og når man bruger æsken som spilleplade, er man også i gang på nul komma fem. Det er bare med at tage låget af og så er startskuddet gået.

Det enkle og hurtige er styrken ved Bubble Jungle. Det er det perfekte spil, hvis man lige har 10 til 20 minutter tilovers til et hyggeligt spil.

Det egner sig især rigtigt godt børn (og voksne), der bare vil have gang i konkurrencen, uden at bruge alt for meget tid på opsætning og regellæsning. Og det er også et godt supplement, hvis I lige har spillet et lidt tungere spil, og bare vil have et hurtigt grin.

God spillelyst.

- Søren Vinggaard Hellerung

Anmeldelse af spilCategory_anmeldelse af spilDanspil

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen