BRIO Flipperspil anmeldelse

Alder: Anbefales fra 6 år | Mål: 52 x 40 x 11 cm | Materiale: Metal, plast og FSC-certificeret træ | Spillere: For præcis 1 spiller | Spilletid: Ca. 15 - 20 min.

"Jeg kender især BRIO for deres kvalitets legetøj til mindre børn. Igennem mit erhverv, om pædagog i en vuggestue oplever jeg, at ungerne elsker det og det er sindssyg holdbart. Jeg havde på forhånd ret store forventninger, til flipper spillet fra BRIO. Alle forventninger er blevet indfriet, BRIO laver bare fantastisk legetøj og spil, som aldrig går af mode..."

En anmeldelse af BRIOs Flipperspil

For en uge siden, modtaget vi BRIOs flipperspil, som vi har testet for Legebyen.dk. Ungerne var meget spændte, især Agnes på 4 år, som elsker at spille.

For mig selv, var der også en hel del nostalgi og tanker som fløj tilbage til professor Olsens spilleland i Scala, hvor jeg elskede at komme som barn.

Ungerne rev pakken med spillet op, inde i lå flipperspillet, som er udført i et rigtig nydeligt design. Sammen med spillet, medfølger 4 metalkugler. De gælder om, at få så mange point som muligt, med de 4 kugler. Kuglerne falder i hullerne i spillet og ned i point-rammen efter hvor svære hullet er at ramme. Point-skalaen består af, 10, 20, 50 og 100 point.

Så skal der spilles pinball.

Det var super nemt at gå til, der var ingen komplicerede regler, det var blot og gå i gang. Og det må man sandelig sige, at vi gjorde. Vi spillede mod hinanden, mange gange og det er super lærerigt, at lære både at vinde og tabe. Desuden har vi, lagt mærke til hvordan Agnes er blevet god til at genkende tallene fra Point-skalaen.

Selv Lucas på 14 år, kom den ene aften luskede ind i stuen, tog spillet med sig under armen, ind i hans ildelugtende teenagergrotte.

Vi har flere gange i løbet af ugen, haft gæster og spillet har været til kæmpe glæde for store og små. Spillet er med stor stolthed blevet vist frem for både kusiner, fætre og lege kammeraterne fra vejen.

Selv om, spillet anbefales fra 6 år, har det været nemt at gå til, et spil med 4 kugler tager Ca. 5 min. Selv om Agnes blot er 4 år, har det været nemt for hende, at spille og ikke mindst have tålmodighed, til at vente på tur.

Spillet er et spil, man kan gå til og fra uden at være afhængige af, andre medspiller. Vi har tit set ungerne, bruge spillet som en low-arousal aktivitet, efter en lang dag i børnehaven eller skolen. Jeg må indrømme, at jeg også selv finder det meget afslappende, at lade alle tankerne flyve og bare koncentrere sig om spillet.

Selv om spillet i sig selv er ret stort, er det nemt at have med sig, fordi der er så få dele til. Vi har, haft det med i haven en del gange, og nydt de lune sommeraftener der.

Selv om Agnes den forleden dag, fik en masse legetøj af en legekammerat, har spillet ikke mistet hendes interesse.

Jeg kender især BRIO for deres kvalitets legetøj til mindre børn. Igennem mit erhverv, om pædagog i en vuggestue oplever jeg, at ungerne elsker det og det er sindssyg holdbart. Jeg havde på forhånd ret store forventninger, til flipper spillet fra BRIO. Alle forventninger er blevet indfriet, BRIO laver bare fantastisk legetøj og spil, som aldrig går af mode.

Anmeldelse er skrevet af Tine Rasmussen og hendes familie, bestående af Østen, Lucas og Agnes, har hjulpet med at teste spillet og tage flotte billeder.

BRIO flipperspillet leveres i flot papæske
Anmeldelse af spilBrioCategory_anmeldelse af spil

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen