Bright Starts poppende frø anmeldelse

Alder: Anbefales fra 6 mdr | Materiale: Plast | Mål: D:29,7 x H:35,1 x B:19,3 cm | Antal: 1 stk | Mærke: Bright Starts

"Frøen har virkelig motiveret Malina, til at komme i gang med at kravle - og undersøge de forskellige funktioner frøen byder på. De mange melodier og lyde frøen kan lave, har Malina været ekstremt interesseret i. Der er rig mulighed for at hun kan få lov til at “spille klaver”, og hamre løs på de store knapper - som resultere i store smil og høje grin. De mange farver boldene og knapperne på frøen har, har også skabt en naturlig interesse for Malina. Vi kan se hvordan hun nogle gange stopper op i legen, og forsigtigt lader sine fingre glide hen over knapperne. De seks bolde bliver også nøje undersøgt med både hænder og gummer..."

En anmeldelse af Bright Starts poppende frø

Vi er forældre til vores skønne datter, Malina, på 10 måneder. Malina er en pige der elsker at undersøge ting, og et nysgerrigt sind har hun bestemt. Malina gjorde store øjne, da vi introducerede hende for den Poppende Frø fra Bright Starts, første gang. Vi var meget spændte på at finde ud af, hvilke elementer frøen kunne bringe til vores lege.

Vi har tidligere stiftet bekendtskab med babylegetøj fra Bright Starts, da vores søn (da han var baby) var rigtig begejstret for flere af Bright Starts produkter. Vi husker det som legetøj der byder på en masse farver, glade melodier og sjov stunder.

Det praktiske om den Poppende Frø fra Bright Starts

Frøen anbefales fra + 6 måneder, og er produceret i plast. Frøen er 35,1 centimeter høj, 19,3 centimeter bred, og 29,7 centimeter dyb. Frøen bruger 2 x AA-batterier.

Der følger 6 farverige bolde med, som frøen elsker at spise. De 6 farverige bolde har en perfekt størrelse til de små babyhænder, og er i farverne; rød, orange, gul, grøn, lilla, og blå. Boldene skal placeres i frøens store mund, og kan ved et tryk på den store lillae knap, poppe boldene ud over hele stuen!

Frøen har to forskellige slags indstillinger, nederst på venstre side. Her kan du som forældre bestemme om sproget skal være på; engelsk, fransk eller spansk. Du kan også bestemme om frøen skal fortælle om de forskellige tal og farver - eller om knapperne skal bruges som “klaver” og afspille fine melodier.

Bright Starts Poppende Frø kommer i en æske, der ikke overlader meget til fantasien. På æsken er der et stort billede af frøen, og tekster der informere om hvilke kvaliteter og færdigheder, man kan opnå i sin leg med frøen.

Vores oplevelse med den Poppende Frø fra Bright Starts

Malina gjorde hurtigt store øjne, da vi placerede frøen foran hende. Den store grønne frø er bestemt ikke til at overse, og med dens store venlige øjne - gik Malina hurtigt i gang med at undersøge den. Vi startede med at introducere hende for frøen uden de medfølgende bolde, da vi ville vise hende, hvad de farvede knapper på frøen kunne. Melodierne, og “klaver spillet” blev hurtigt et kæmpe hit, og Malina var slet ikke til at stoppe.

Efter et godt stykke tid, introducerede vi Malina for de seks farvede bolde. Malina havde bestemt ingen problemer med håndteringen af boldene, og nød at kunne sidde med dem i hænderne. Boldene blev grundigt undersøgt, og kastet rundt i hele stuen. Vi viste hende at hvis man trykkede på den store lilla knap på frøen, begyndte boldene at poppe rundt i frøens mund. Der gik ikke lang tid før at boldene poppede ud til alle sider på stuegulvet, og så fik Malina ellers travlt. Malina grinte så meget, at hun knapt nok kunne koncentrere sig om at skulle ud og kravle. Det var virkelig dejligt at se, hvor meget glæde frøen hurtigt fik skabt.

Malina fik kravlet efter boldene, og placerede dem i frøens mund. Hvis hun havde brug for nogle pauser, var der også stor underholdning i de store farvede knapper. De forskellige lyde der kan komme ud af dem - eller klaver spillet - blev flittigt brugt. Malina fandt en god kombination mellem leg med boldene og leg med knapperne. Hun fandt en god balance, og nød virkelig at sidde med frøen.

I frøens mund er der godt med plads, til de seks medfølgende bolde. Malina syntes også det var ekstremt sjovt at bevæge sin hånd ind i frøens mund, når alle boldene poppede derinde. Det gjorde at alle boldene naturligt ramte hendes hånd, til store smil og grin - for det var bare sjovt! Frøens mund består af et lækkert stykke blødt stof, og en tunge der er af plastik. Det er først når boldene rammer tungen, at de bliver poppet rigtig godt afsted. Det gør at Malina hverken kan komme til skade, eller få fingrene i klemme derinde - sikkerhed frem for alt.

Den Poppende Frø fra Bright Starts motivere baby

Frøen har virkelig motiveret Malina, til at komme i gang med at kravle - og undersøge de forskellige funktioner frøen byder på. De mange melodier og lyde frøen kan lave, har Malina været ekstremt interesseret i. Der er rig mulighed for at hun kan få lov til at “spille klaver”, og hamre løs på de store knapper - som resultere i store smil og høje grin.

De mange farver boldene og knapperne på frøen har, har også skabt en naturlig interesse for Malina. Vi kan se hvordan hun nogle gange stopper op i legen, og forsigtigt lader sine fingre glide hen over knapperne. De seks bolde bliver også nøje undersøgt med både hænder og gummer.

Vi kan ikke komme udenom at frøen, bestemt motivere Malina til at samle de forskellige bolde op. Boldene ryger bestemt ikke for langt væk, og er heller ikke tæt nok på frøen til at legen “bliver for let”. Vi mener at det er en perfekt længde boldene bliver poppet afsted med her handler det selvfølgelig også om man vælger at lege med frøen på et tykt gulvtæppe, eller et glat gulv. Malina blev meget motiveret til at kravle frem og tilbage flere gange. Vi har
også forsøgt os at introducere hende for frøen da hun var mindre, og dette var bestemt også et stort hit. Malina var ikke stor nok til at kravle, men møve sig fremad det kunne hun - med en fantastisk hjælp fra boldene.

Vores vurdering af den Poppende Frø fra Bright Starts

Hvor har den Poppende Frø for Bright Starts, dog sikret mange sjove timer herhjemme. Malina har været mere end underholdt, og er samtidig blevet forkælet med glade melodier - igennem hele sin leg med frøen. Den Poppende Frø er utrolig nem at gøre rent, hvilket er et stort plus for os herhjemme. Det tager få minutter at vaske alle boldene under varmt vand, og derefter køre en varm fugtig klud henover frøen. Det betyder meget for os at rengøringen af både frø, og bolde er så nem, da hygiejnen er vigtigt.

Den Poppende Frø fra Bright Starts har motivere Malina til at krybe, og møve sig fremad da hun var helt lille. I dag motivere frøen hende til at kravle rundt i hele stuen, og samle boldene op - samtidig med - at fantastiske melodier fylder rummet. Malina har været ekstremt underholdt i sin leg med frøen, og hendes lattermuskler har - i
den grad - været på overarbejde

- Camilla Jakobsen

Læs også anmeldelsen af Bright Starts Boldbane

Læs også anmeldelsen af Bright Starts Aktivitetsbamser

Læs også anmeldelsen af Bright Starts mærket

 

Anmeldelse af legetøjBright startsCategory_anmeldelse af legetøj

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris679,96 kr Normalpris799,95 kr
Udsolgt
Underret mig!Se varen