Bright Starts legetøj anmeldelse

Alder: Anbefales fra 6 mdr | Materiale: Plast | Mærke: Bright Starts

"De flotte farver og de mange lyde og lys, er uden tvivl med til at fange Villads opmærksomhed og nysgerrighed. De forskellige sjove lege- og læringsmuligheder er bestemt også med til, at fastholde Villads i legene. Når Villads leger med en eller flere af disse produkter, så vil han eksempelvis styrke og stimulere hånd-øje-koordinationen, de kognitive færdigheder, logisk tænkning, årsag/virkning, koordination, form- og farvegenkendelse, ordforråd og rollelege. Som om det ikke var nok, så vil legen også styrke de fleste af sanserne..."

En anmeldelse af Bright Starts legetøj

Jeg er mor til Villads på halvandet år. Villads er nysgerrig og altid klar på leg og nyder, at undersøge nye ting.

Villads har i de sidste par måneder set nærmere på tre forskellige sjove produkter fra Bright Starts, som alle tre indeholder musik, lys og bolde.

De tre produkter er følgende:

Roll & Pop Tog:

Det lille tog, henvender sig til børn fra 6 måneder.

Da vi modtog det flotte blå tog, sad der allerede batterier i. Legen kunne derfor straks starte. Villads var med det samme interesseret i, at se nærmere på toget og de forskellige muligheder.

På siden af toget sidder der en tænd/sluk knap, hvor man også kan vælge mellem to lydstyrker. Toget kan nemlig spille en masse forskellige melodier og lyse på samme tid.

Med i sættet var også tre bolde, i hver sin farve.

Toget måler: 26 x 12,5 x 17 cm

Det blå tog er sjov og god underholdning for de mindre børn. Villads har stadig interesse for at lege med toget. Fra lokomotivets skorsten kommer der ikke røg, men bolde! - Hvilket er meget underholdende.

Det blå Bright Starts tog må bestemt være det man kalder et miljøvenligt lokomotiv, da det ikke kører på brændstof, men kører derimod på farverige bolde. Så snart Villads smider boldene i, så starter toget, lys og de hyggelige melodier.

Når det lille tog kører rundt på gulvet, popper boldene op af skorstenen og ned i kulvognen - eller ud over hele gulvet, det er lidt forskelligt. Villads løber rundt i huset efter boldene og efter at have puttet boldene i toget, så stiller han sig med spredte ben og afventer det spillende tog kører under “broen”.

Da Villads er halvandet år nu, så kan han sagtens løbe rundt efter boldene og lege selvstændigt med toget. Men for de mindre børn, som endnu ikke har lært at gå eller kravle, så kan toget motivere barnet til, at bruge hele kroppen og alle sanserne.

Fjollet hval:

Den blå hval, henvender sig til børn fra 6 måneder og opefter.

Den sjove hval måler 25,2 x 19,1 x 31,8 cm

Villads er rigtig glad for at lege med hvalen, som med det samme skabte en sjov og lidt vild stemning i stuen.

Der medfølger tre bolde. Når Villads kommer boldene ind i hvalen oppe på hvalens ryg, så starter musikken og lysene. Når Villads efterfølgende trykker ned på springvandet på hvalens ryg, så skydes boldene ud af hvalens mund med fuld fart.

Villads er vild med legen, han løber i fuld fart efter boldene og skynder sig, at putte boldene ned i hullet på hvalens ryg igen. Sådan fortsætter legen igen og igen, mens Villads’ grin kan høres på lang afstand.

Villads kan sagtens lege alene med hvalen, men nogle gange deltager jeg også i legen. Når jeg må være en del af legen, så kombinerer jeg ofte legen med stimulering af den verbale kommunikation. Det er altid en god ide, at styrke ordforrådet og forståelsen igennem leg. - Børn lærer bedst og nemmest igennem leg og sjove oplevelser.

Jeg benævner derfor eksempelvis farver, tæller boldene og så siger vi 1-2-3 inden vi trykker på hvalen og skyder boldene afsted igennem hele huset.

Hvis de yngre børn leger med hvalen, vil de eksempelvis styrke deres balance og motoriske færdigheder.

Sjov giraf med lys og lyd:

Den store gule giraf, henvender sig til de nysgerrige drenge og piger fra ca. 12 måneder og opefter.

Da vi modtog den store giraf var der allerede batterier i, så Villads kunne med det samme undersøge de forskellige funktioner. I dette sæt, medfølger hele seks farverige bolde.

Den store gule giraf har munden helt åben, hvilket Villads selvfølgelig skulle undersøge med det samme. Han tog hele sin hånd ind i munden på giraffen, da han ikke vidste hvad han ellers skulle. Jeg viste Villads, hvordan han skulle fodre giraffen med boldene og den fangede han lige med det samme og begyndte at putte boldene ind i munden på giraffen.

Når Villads putter boldene ind i munden på giraffen, så kan han se boldene trille hele vejen ned i giraffens mave, imens han kan høre musikken spille og se de mange lys blinke i flotte farver.

Giraffen har mange forskellige funktioner, som aktiverer Villads i lang tid ad gangen. Giraffen kan spille mange hyggelige melodier, blinke i forskellige farver, snurre 360 grader rundt om sig selv og sende boldene ud af huller i benene, så legen kan starte forfra.

Villads har en fest, når han fodrer den store gule giraf med de mange bolde, og han griner rigtig meget, når giraffen lige pludselig begynder at dreje rundt. Når giraffen drejer, så løber Villads enten rundt om giraffen eller så begynder han selv at dreje rundt på stedet, lige som giraffen gør.

Det er sjovt at sidde og observere, hvordan Villads hygger sig med legen og hvordan han griner og løber rundt efter boldene.

Kan kombineres på kryds og tværs

Villads har ikke blot leget med de tre sjove sæt hver for sig, han har også leget med dem i kombination med hinanden.

Bright Starts har været så fornuftige, at lave sættene så de bruger samme størrelse bolde, hvilket åbner muligheden for, at lege med sættene sammen.

Herhjemme er alle boldene blandet sammen i en lille kurv, så Villads nemt kan bruge boldene med det produkt, som han lige føler for at lege med.

De tre sæt er alle produceret i plast og er i en meget holdbar kvalitet.

De flotte farver og de mange lyde og lys, er uden tvivl med til at fange Villads opmærksomhed og nysgerrighed. De forskellige sjove lege- og læringsmuligheder er bestemt også med til, at fastholde Villads i legene.

Når Villads leger med en eller flere af disse produkter, så vil han eksempelvis styrke og stimulere hånd-øje-koordinationen, de kognitive færdigheder, logisk tænkning, årsag/virkning, koordination, form- og farvegenkendelse, ordforråd og rollelege.

Som om det ikke var nok, så vil legen også styrke de fleste af sanserne.

Efter at have observeret Villads lege med de tre farverige produkter, så er jeg positivt overrasket. Legeværdien er utrolig høj og det samme gælder kvaliteten og holdbarheden. Jeg ser derfor også disse sæt som værende must have produkter i vuggestuer og dagplejer, hvor de med sikkerhed vil skabe stor glæde blandt de mange børn.

- Carina Lund

Læs også anmeldelsen af aktivitetsbamserne fra Bright Starts

Læs også anmeldelsen af boldbanen med musik og lyd fra Bright Starts

Læs også anmeldelsen af Bright Starts poppende frø

Anmeldelse af legetøjBright startsCategory_anmeldelse af legetøj

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen