Bright Starts Aktivitetsbamser anmeldelse
Bamserne er desværre udgået af Legebyen's sortiment.
Vi har dog mange andre søde bamser på Legebyen.dk!

Alder: Anbefales til børn fra 3 måneder og op | Brand: Bright Starts | Mærkning: CE-mærket

"Malinas sanser har været på overarbejde - på den gode måde! Det er rigtig dejligt, at aktivitetsbamserne byder på så mange forskellige overflader, teksturer, forskellige lyde og sikre top underholdning til de allermindste. Vi har igennem hele vores test af Bright Starts aktivitetsbamserne haft en dybt engageret pige, der virkelig er blevet aktiveret, udfordret, og bedst af alt - har de skabt en masse smil og glæde!"

En anmeldelse af aktivitetsbamserne fra Bright Starts

Vi har været på udkig efter aktivitetslegetøj til vores datter Malina på 5 måneder. Hun er allerede rigtig vild med storebrors bamser, som reelt set ikke har nogle funktioner.

Vi gik derfor på udkig efter bamser til hende med funktioner, som hun kunne få gavn og glæde af. Vi fandt hurtigt bamserne fra Bright Starts utroligt interessante. Bamserne så utroligt søde og børnevenlige ud, og de forskellige funktioner, som bamserne var udstyret med, var ikke til at overse.

Vi havde svært ved at finde ud af, hvilken af bamserne, der ville falde allermest i Malinas interesse. Vi har derfor indlogeret tre nye, søde beboere herhjemme for at finde ud af, hvilke muligheder der er med de forskellige bamser.

Vores nye beboere

Vores nye beboere herhjemme er tre super søde bamser fra Bright Starts. Alle bamserne er anbefalet fra +3 måneder, og de henvender sig derfor til de allermindste familiemedlemmer.

Bamserne har alle fællestræk, der indbyder til leg, nysgerrighed og smil fra de helt små. Bamserne har også en masse nyttige funktioner til de mindstes gummer, lange blikke og nysgerrige sind.

Vi har tidligere stiftet bekendtskab med Bright Starts, der står bag de tre aktivitetsbamser. Malinas storebror har haft stor glæde af Bright Starts’ elektroniske legetøj, som var noget af hans absolut bedste babylegetøj, da han var lille.

Vi har derfor haft rigtig gode oplevelser med Bright Starts i forvejen, og det gjorde bestemt ikke vores forventninger til de tre aktivitetsbamser mindre! Nu skulle vi i gang med at teste aktivitetsbamserne, og vi startede med den søde løve.

Bright Starts Aktivitets-Løve

Vi startede med at introducere Aktivitets-Løven fra Bright Starts for Malina. Løven er med sin orange manke, små ører, korte knurhår og sit glade smil rigtig rar at kigge på. Malina gav et stort smil fra sig og greb med det samme fat i løvens arm. Løvens poter er udstyret med forskellige funktioner, som Malina straks gik i gang med at undersøge!

I den ene pote har løven en stor kugle, med en orange, bølget kant. Inden i den store kugle er der 9 små kugler i farverne orange, gul og lilla. De små kugler begynder at rasle lige så snart, Malina griber fat i løvens arm. Dette udløste et stort smil hos Malina.

I den anden pote har løven to forskellige ringe i farverne blå og gul. Ringene er super nemme at gribe fat om for små babyhænder. Den blå ring er rillet i overfladen, og den gule ring er bølget i sin overflade. Her kan gummerne virkelig komme på arbejde og blive masseret godt af de forskellige overflader - det blev også udnyttet af den unge dame!

Løven har forskellige flapper over hele kroppen, som Malina kan gribe ud efter og røre. Flapperne er i forskellige størrelser, farver og mønstre, og de er fantastisk bløde og behagelige at tage ved. De har alle sammen den samme funktion. Da Malina rørte løvens mave, kunne vi se på hende, at hun blev noget overrasket. Løvens mave begyndte at sige en knasende lyd, når hun rørte den. En sjov detalje, som Malina fik lang tid til at gå med, til stor latter for os alle sammen.

I løvens højre fod er der gemt en hård kugle, der lyder som en klokke, hvis man rører ved den. På løvens venstre fod hænger et stort blåt blad af gummi, som byder Malina op til endnu en god omgang massage af hendes gummer.

Bright Starts Aktivitets-Enhjørning

Enhjørningen med sin store, lyserøde snude og kinder var også rigtig sød og fangede Malinas interesse lige med det samme. Det var nu tid til, at vi skulle finde ud af, hvilke muligheder enhjørningen bød på. Malina tog stille ved fødderne på enhjørningen og undersøgte sin nye aktivitetsbamse nøje.

Vi kunne hurtigt se, at funktionerne ved enhjørningen var identiske med funktionerne fra Aktivitets-Løven. Det gjorde os absolut ikke noget, da Malina fandt Aktivitets-Enhjørningen rigtig interessant. Forskellen på Aktivitets-Løven og Aktivitets-Enhjørningen er, hvordan aktivitetsbamserne ser ud.

Man er bestemt ikke i tvivl om, at den ene version af aktivitetsbamserne (efter vores vurdering) er lavet i en drenge version, og den anden i en pige version. Herhjemme går vi dog ikke så højt op i den slags ting, men er overbeviste om, at grunden til begge aktivitetsbamser har de samme funktioner er fordi, de er forbløffende gode og udfordrer de helt små!

Gode ting at vide om Aktivitets-Løven og Aktivitets-Enhjørningen

Både Aktivitets-Løven og Aktivitets-Enhjørningen har en hank i nakken, hvilket gør det nemt at hænge dem på autostolen eller i barnevognen. Det er en super smart detalje, som vi har brugt meget.

Det er så dejligt, at man kan have sine aktivitetsbamser med på tur! Det er også smart, at rengøringen af bamserne nemt kan klares med en varm og fugtig klud (eventuelt med en mild sæbe). Derefter skal bamserne lufttørre.

Fælles for begge aktivitetsbamser er, at de går ind og stimulerer barnets sanser. Bamserne har et væld af muligheder - heriblandt forskellige overflader, lyde og det ydre.

Bright Starts Titte-Bøh Bamse

Nu var det blevet tid til at introducere Malina for Titte-Bøh Bamsen. Titte-Bøh Bamsen er en hund med bløde poter, store øjne og et venligt smil. Vi lagde hurtigt mærke til de store ører, der lå hen over hundens øjne. Navnet på bamsen giver rigtig god mening, og vi var spændte på at se, hvordan Titte-Bøh bamsen fungerede.

Titte-Bøh bamsen fungerer ved, at man trykker bamsen på maven, og så hopper bamsens ører op og øjnene kommer til syne. Der afspilles enten en mild latter eller forskellige skønne melodier, som varierer alt efter, hvor mange gange, man trykker.

Malina blev én stor grinebidder ligeså snart, at mor begyndte at trykke Titte-Bøh bamsen på maven. Det hele var en succes - både melodierne, den milde latter, der strøg igennem stuen fra Titte-Bøh Bamsen og ørerne, der hoppede hurtigt op og ned. Malina var meget optaget af Titte-Bøh bamsen, og hun nød de små “titte bøh” fra den!

Titte-Bøh Bamsen kan rengøres med en fugtig klud (eventuel med en mild sæbe) og skal lufttørre efterfølgende.

Vores samlede vurdering af aktivitetsbamserne fra Bright Starts

Kvaliteten er super lækker på alle aktivitetsbamserne, og de forskellige muligheder, som de hver især bidrager med, er helt fantastiske. Aktivitetsbamserne har virkelig givet Malina sjove stunder, og de har beriget os med en masse smil.

De rolige - men samtidig fængende - farver gør aktivitetsbamserne helt ideelle til det moderne hjem og dets indretning. Det er helt fantastisk, at vi kan have bamserne stående fremme til stor glæde for os og vores lille pige.

Malina ligger tit og leger med sine aktivitetsbamser på sit store aktivitetstæppe. Aktivitetsbamserne bruges også flittigt til forskellige øvelser, når Malina for eksempel skal fra ryggen og om på maven. Aktivitetsbamserne er her en alletiders måde at få lokket hende til at komme om på maven og få trænet sin ryg.

Malinas sanser har været på overarbejde - på den gode måde! Det er rigtig dejligt, at aktivitetsbamserne byder på så mange forskellige overflader, teksturer, forskellige lyde og sikre top underholdning til de allermindste.

Vi har igennem hele vores test af Bright Starts Aktivitets-Løve, Aktivitets-Enhjørning og Titte-Bøh bamsen haft en dybt engageret pige, der virkelig er blevet aktiveret, udfordret, og bedst af alt - har aktivitetsbamserne skabt en masse smil og glæde!

- Camilla Jakobsen

Læs også anmeldelse om babylegetøj fra Bright Starts

Anmeldelse af legetøjBright startsCategory_anmeldelse af legetøj

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris662,96 kr Normalpris779,95 kr
På lager
Se varen