BiOBUDDi Naturlige Byggeklodser med Tal anmeldelse

Alder: Anbefales fra 18 mdr + | Indeholder: 27 dele | Kompatibel med DUPLO

"Fra en pædagogisk synsvinkel er BiOBUDDi-klodserne med tal, et fantastisk redskab til at lære talgenkendelse og er bare et skønt redskab for børn, til at lærer om tal på en sjov måde..."

Sjov og lærerigt legetøj til at lære tal

Vi modtog BiOBUDDi’s byggeklodser med tal, til stor fornøjelse for både de store og de små. Sættet består af en lille plade og klodser til at sætte på. De fleste af klodserne, er med hvide glatte overflader, hvorpå du selv sætter de klistermærker du ønsker - med forskellig tal og tegn.

Der er også nogle farvede klodser i pakken som har dupper på til at bygge med, som også kan bruges sammen med Jeres DUPLO klodser. Her sættes der klistermærker på siderne af klodserne.

Pakken indholder 27 skønne klodser som endda er CE-mærket og miljøvenlige. BiOBUDDi legetøj er nemlig fremstillet af BIO-plast, og er derfor miljøvenlige. De blivet lavet af sukkerrør og kan genbruges 100% i fremtiden .

Lær talrækken med BiOBUDDi

Jeg havde på forehånd en forhåbning om at BiOBUDDi-klodserne kunne bruges til, at lære min datter at kende talrækken, da hun elsker at tælle. Rent prakrisk kunne jeg godt tænke mig at hun kunne se tallene, når hun tæller, så hun kan øve talgenkendelse, imens hun leger. Og jeg må sige at det har levet op til mine forventninger.

Min 3-årige stopper tit op i hendes leg med tal og kommer løbene med et tal “Mor hvad tal er det her for et tal?” siger hun og viser mig klodsen.

Hvis det eksempelvis er et 2-tal fortæller jeg hende, at det er et 2-tal, hvor efter hun tæller 1,2 .... Herefter leger hun videre. Jeg tænker det et godt forarbejde til skolestarten, som hun gør på en sjov måde.

Jeg har også brugt klodserne med min 6 årige niece, som er startet i skole, i sommers. Her har vi øvet regnstykker som 2 + 5 = ... Hvorefter vi hjælpes med at regne os frem til tallet.

Hun har også lavet små regnstykker til mig, til store fornøjelse og sjov for hende. BiOBUDDi-klodserne er med til at gøre læringsmiljøet sjovt og tiltalende.

Den pædagogiske synsvinkel

Fra en pædagogisk synsvinkel er BiOBUDDi-klodserne med tal, et fantastisk redskab til at lære talgenkendelse og er bare et skønt redskab for børn, til at lærer om tal på en sjov måde.

Hvis dit barn har det svært i skolen kan sættet her, måske hjælpe med at styrke barnets forståelse og gøre indlæringen lettere og nemmere at forstå, da indlæringen forgår igennem leg. Alt læring igennem leg gør det nemmere for børn, at lære og at huske.

Jo flere gange vi tager den samme klods op og snakker om tallet og hvilken plads det har i talrækken og laver små regnestykker - Jo lettere bliver det for barnet, at genkende og huske tallet.

Mine varmeste anbefalinger

Jeg vil varmt anbefale sættet, set fra den pædagogiske synsvinkel, men også som mor. Mine børn har allerede haft klodserne i brug mange gange, endda også uden at jeg har opfordret dem til det.

Alders anbefalingen på BiOBUDDi-byggeklodserne hedder 18 måneder til 6 år - hvilket nok skyldes, at børn smager på alting. Også noget jeg hurtigt erfarede, da klistermærkerne blev suttet lidt i stykker.

Så har du børn under den anbefalede alder så vent med at sætte klistermærkerne på, indtil dine børn ikke længere stopper alt ind i munden. Eller gør som jeg selv gør nu, leg med byggeklodserne under opsyn, da de mindste børn sagtens kan få glæde af byggeklodserne allerede nu.

Og sidder du og tænker “Jamen jeg har allerede DUPLO og gider da ikke ha to slags klodser” så kan jeg fortælle dig, at BiOBUDDi byggeklodserne passer sammen med DUPLOs klodser, både på deres byggeplader og sammen med andre byggeklodser. Så du kan sagtens sætte BiOBUDDi på ønskelisten.

Hvis du har lidt større børn og tænker om de mon er for store, vil jeg sige at byggeklodser også kan bruges til at udregne gange-stykker og division.

Alt i alt så er sættet er en sjov og lærerig måde at introducere tal til små børn.

Har du allerede tal-klodserne - eller ønsker flere måder at øve sjov indlæring på - så kan du også få BiOBUDDi klodserne med bogstaver, til at træne og lære alfabetet og de små ord.

BiOBUDDi byggeklodserne bliver fremstillet af BIO-plast, og er derfor miljøvenlige. De bliver lavet af CO2 venlig produktion af sukkerrør og de kan genbruges til nyt legetøj, når det i fremtiden bliver kasseret.

Det får en klimavenlig mor som mig til at klappe i hænderne af glæde. Jeg synes det er skønt med et produkt mine børn lærer noget af, men samtidig både indbyder til leg og fantasi, men også er lavet på den mest hensynsfulde måde, set i forhold til naturen.

- Kamilla Buch

Læs også anmeldelsen af BiOBUDDi byggeklodser med bogstaver

Læs også anmeldelsen af BiOBUDDI byggeklodser med dyr

Anmeldelse af legetøjBiobuddiCategory_anmeldelse af legetøj

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen