BiOBUDDi Byggeklodser med Bogstaver anmeldelse

Alder: Anbefales fra 3 år + | Indeholder: 36 dele | Ingen Æ. Ø, eller Å | Kompatibel med DUPLO

"Jeg synes det er skønt med et produkt mine børn lærer noget af, der samtidig også indbyder til fantasifuld leg og som er fremstillet på en hensynsfuld og bæredygtig måde, der passer på vores natur. En sjov og lærerig måde, at introducere bogstaver og ord for små børn"

Byggeklodser og bogstaver

Vi modtog de bæredygtige BiOBUDDi byggeklodser med bogstaver på, til stor fornøjelse for både store og små i vores hjem.

Sættet består af en lille plade og klodser til at sætte på. De fleste af dem er med hvide glatte overflader, hvor man selv sætter de klistermærker på du ønsker.

Der er også nogle farvede klodser som har dupper på til at bygge med. Her sættes der klistermærker på klodsernes sider.

Pakken indholder 27 skønne klodser som endda er CE-mærkede og miljøvenligt fremstillet af BIO-plast.

Sjove og lærerige på samme tid

Jeg havde på forehånd forestillet mig, at byggeklodserne ville være sjove og lærerige på én gang. Og det må jeg sige de har levet op til.

Min 3 årige har pludselig vist stor interesse, for hvad bogstaverne hedder og øver dem imens hun leger.

“Mor hvad hedder det her” siger hun og viser mig klodsen. Hvis det eksempelvis er et A, så fortæller jeg hende, at det er et A, ligesom i ordene abe og agurk. Hvorefter hun leger videre. Rent pædagogisk er det et godt forarbejde til skolestart, som hun gør sig, på en sjov måde.

Vi øver de små ord

Jeg har også brugt klodserne med min 6 årige niece, som startedet i skole, i sommers. Her har vi øvet små ord som bi, sol eller slik. Vi hjælpes ad, til at stave til ordet, eller hun staver sig igennem de ord, som jeg har skrevet og læser dem højt.

Vi har også øvet alfabet, samt hvilke bogstaver der er konsonanter og hvilke der er vokaler.

Desværre er der legetøjet produceret i Holland og indeholder KUN det engelske alfabet, så der er desværre ikke Æ, Ø og Å bogstaver med.

God til træning af engelske ord

Med min søn på 9 år har jeg øvet lette engelske ord, så som cat, milk, sun og lignende. Han har det nemlig en smule svært ved engelsk i skolen og gider ikke rigtigt. Men klodserne her, er med til at motivere ham og gøre læringsaspektet sjovt og tiltalende.

Fra en pædagogisk vinkel er det et fantastisk redskab til bogstav genkendelse og et skønt redskab for børn, til at træne ordlyde og alfabetet, imens de leger.

Klodserne kan også hjælpe børn med at udvikle et større ordforråd i en tidlig alder.

Hvis ens barn har det svært i skolen kan sættet også hjælpe med, at styrke barnets forståelse og gør indlæringen lettere, samt letforståeligt, da det forgår igennem leg. Alt indlæring igennem leg, gør det bare nemmere for børn at lære og huske.

Jo flere gange vi tager den samme klods op og snakker om bogstavet og hvilken lyd det har og hvad for et dyr starter med K ???? - KAT ... Jo lettere er det for barnet at genkende det og huske det.

Min anbefaling

Vil varmt anbefale legesættet, udfra den pædagogiske vinkel, men også som mor. Mine børn har allerede haft klodserne i brug mange gange også uden at jeg opfordrer dem til det.

Alders anbefalingen på æsken hedder 18 måneder til 6 år. Børn under 18 måneder putter gerne alting ind i munden, men klodserne i sættet, er altså for store til sluge, dog kan klistermærkerne let tage skade af tyggende gummer og nye børnetænder, hvilket jeg hurtigt erfarede, da klistermærkerne blev suttet lidt i stykker.

Så har du børn under den anbefalede alder så vent med ansætte klistermærkerne på, indtil de er ikke længere stopper alting i munden.

Eller gør som jeg, leg med bogstav klodserne under opsyn, da de mindste børn sagtens kan få glæde af klodserne, selvom de endnu ikke er begyndt at lære om bogstaver.

Sidder du og tænker; “Jamen jeg har allerede masser af DUPLO og gider da ikke have to slags klodser” Så kan jeg fortælle dig, at klodserne passer 100% sammen med DUPLO og Hubelino kuglebaneklodser, både på deres plader og sammen med andre byggeklodser. Så du kan sagtens sætte BiOBUDDi på ønskelisten alligevel.

Hvis du har lidt større børn og tænker om de mon er for store, vil jeg sige at pt bruger min 9 årige dem til at stave engelsk ord og hygger sig med det. Og man kan jo også lave svære ord end bi og mælk ... Dette kræver dog mere end en kasse da kasse kun indeholder et af hver bogstav.

Hvis du allerede har bogstaver, så fås klodserne også med ta, så l kan øve talrækken og de små regnestykker.

BiOBUDDi byggeklodser

BiOBUDDi byggeklodserne er fremstillet af BIO-plast, og er derfor miljøvenlige. De blivet nemlig fremstillet af sukkerrør og så de kan genbruges til nyt legetøj i fremtiden, hvilket får en klimavenlig mor som mig, til at klappe i hænderne af glæde.

Jeg synes det er skønt med et produkt mine børn lærer noget af, der samtidig også indbyder til fantasifuld leg og som er fremstillet på en hensynsfuld og bæredygtig måde, der passer på vores natur.

Alt i alt så er BiOBUDDi sættet med bogstaver en sjov og lærerig måde at introducere bogstaver og ord for vores små tumlinger, der længes og kun venter på den dag, de kan starte i skolen.

- Kamilla Buch

Anmeldelse af legetøjBiobuddiCategory_anmeldelse af legetøj

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen