BiOBUDDi Byggeklodser anmeldelse

Alder: Anbefales fra 18 mdr | Materiale: Miljøvenligt Polyethylene (BIO plast) | Mærke: BiOBUDDi | Antal: 1 pose med 100 klodser

"De miljøvenlige byggeklodser findes i mange forskellige farver, former og størrelser og er derfor et godt alternativ til de oliebaserede byggeklodser fra deres konkurrenter. BiOBUDDi's byggeklodser er milde, sikre for børn og de kan bruges sammen med byggeklodserne af andre mærker. Byggeklodserne er holdbare og egnede til hyppig brug på skoler og i daginstitutioner, men selvfølgelig også i hjemmet..."

En anmeldelse af 100 BiOBUDDi byggeklodser

Vi er en familie bestående af Mor, Carina på 32 år som i de sidste 9 år har arbejdet med hjemmetræning, kognitiv udvikling og hjemmeundervisning.

Storebror Marcus som er 15 år gammel og som så mange andre i den alder interesserer han sig især for PlayStation, IPad og Nintendo Switch. Han kan dog også godt lide at fordybe sig i opgaver hvor der skal bygges og konstrueres.

Så er der lillebror Villads, som kom til verden i starten af december 2019. Han er allerede nu en bølle som er meget nysgerrig og interesseret i at opleve og udforske ALT.

Vi har været så heldige, at få lov til at teste og anmelde 100 stk. af de miljøvenlige BiOBUDDi byggeklodser, noget vi alle tre og vores venners børn, har haft stor glæde af.

BiOBUDDi forpligter sig til at lave legetøj, der ikke skader miljøet

De starter deres produktion ved hjælp af resterne fra sukkerrørsplanter, i modsætning til olie er dette en bæredygtig ressource.

De miljøvenlige byggeklodser fra BiOBUDDi produceres i Holland og alle varianter er CE-mærkede og overholder alle gældende regler indenfor EU. Emballagen, klistermærkerne, instruktionerne og andre materialer, de bruger, er også miljøvenlige.

Byggeklodserne er genanvendelige, hvilket gør dem bæredygtige selv efter brug. BiOBUDDi laver produkter i kombination med aktivitetsbøger for at stimulere børns nysgerrighed til at udforske og lære gennem leg.

De miljøvenlige byggeklodser findes i mange forskellige farver, former og størrelser og er derfor et godt alternativ til de oliebaserede byggeklodser fra deres konkurrenter. BiOBUDDi's byggeklodser er milde, sikre for børn og de kan bruges sammen med byggeklodserne af andre mærker. Byggeklodserne er holdbare og egnede til hyppig brug på skoler og i daginstitutioner, men selvfølgelig også i hjemmet.

BiOBUDDi byggeklodserne anbefales til børn fra 18 måneder. Det er meget få stykker legetøj, der har samme legeværdi som byggeklodser. Børn elsker dem og elsker at undersøge, hvordan tingene hænger sammen når der fantaseres, testes og bygges.

I modsætning til en bilgarage eller en bondegård, så kan byggeklodser blive til lige præcis det som barnet ønsker, at det skal være! Der er ingen begrænsninger, kun fantasien sætter grænser.

Vores test af BiOBUDDi byggeklodser

Vi har testet den miljøvenlige pose med 100 stk. BiOBUDDi byggeklodser i assorterede flotte farver, uden tryk.

For at gøre byggelysten større og mere kreativ, så har vi tilkøbt et par byggeplader, da de ikke er med i lige netop denne pose.

Legebyen.dk sælger mange forskellige poser og kasser med BiOBUDDi byggeklodser og man kan også købe byggeplader, hvis man ikke køber et sæt hvor der allerede er byggeplader med, eller hvis man blot ønsker flere.

Vi har haft stor fornøjelse af at teste disse byggeklodser. Man kan bygge med klodser alene, eller sammen med familie og venner.

I vores pose var der ikke en byggevejledning med, så her handlede det om at bruge fantasien og kreativiteten. Byggeklodser er et fantastisk redskab, til at styrke og udvikle dit barn.

Dit barn vil bl.a. styrke og udvikle følgende:

  • Kreativiteten, ved at han/hun bygger løs med klodserne og laver sjove konstruktioner.
  • Logisk tænkning.
  • Imitation, hvis I skal prøve at bygge efter noget I har set på nettet eller hvis I bygger efter hinanden.
  • Motoriske færdigheder, ved at dit barn samler og skiller det af igen.
  • Sociale færdigheder udvikles ved at dit barn leger og bygger sammen med andre børn og voksne.
  • Fantasien vil også blive styrket, da dit barn selv skal opfinde en leg med BiOBUDDi byggeklodser.

Byggeklodser kan man også bruge til at udvikle andre områder, bl.a. matematisk, hvor man bruger klodserne til at øve plusstykker eller minusstykker.

Sproget kan også trænes, ved at snakke om farverne, antal og hvad man har bygget eller gerne vil bygge.

Byggeklodser er et meget lærerigt stykke legetøj, der er ingen grænser for hvad man kan bygge og I kan lade kreativiteten få frit spil.

At bygge med klodser

Min store søn har infantil autisme, han har derfor meget svært ved at indgå i rollelege og fantasi lege med jævnaldrende børn. Han vil derfor oftest foretrække de aktiviteter, som at stable genstande eller lægge ting i rækkefølge.

Han har derfor stor glæde af at konstruere og bygge. Generelt opgaver/lege hvor han kan fordybe sig i det og hvor legen skal ende ud i et produkt.

Jeg har erfaret, at mange børn med autisme, ADHD og andre kognitive udfordringer, har stor glæde af at kunne mestre en opgave som f.eks. at bygge med klodser, uden de nødvendigvis behøver indgå i sociale fællesskaber.

Dermed ikke sagt, at man ikke kan være flere om at lege og bygge med BiOBUDDi klodser, blot at dette også henvender sig til de børn som har ekstra udfordringer i hverdagen.

Vi har leget med BiOBUDDi byggeklodserne bare os alene og også med venners børn. Vi har haft mange timers sjov leg og grin.

Vi har været kreative og bygget og leget meget forskelligt med BiOBUDDi byggeklodser f.eks. sammen med vennernes børn...

  • Har vi bygget garager til vores legetøjsbiler. Så de kunne få et sikkert og flot sted og parkere.
  • Vi har også bygget huse til vores små bamser og leget, at bamserne boede inde i huset og at bamserne fik besøg af de andre bamsevenner, så de kunne spise kage og lege sammen.
  • Børnene har også bygget tårn, hvor de skulle se, hvem der kunne bygge det højeste tårn uden at det væltede. De væltede mange gange, men det var sjovt, og så kunne de bare prøve at bygge et nyt.
  • Vi har også bygget med byggeklodserne udenfor, her har vi bygget indhegning til forskellige legetøjsdyr og leget, at det var en zoologisk have med mange forskellige dyr.

Et fantastisk godt legeredskab

Byggeklodser er et fantastisk godt legeredskab, det henvender sig til både drenge og piger og det er nemt at finde på en leg med byggeklodser.

Vi har haft besøg af børn i forskellige aldersgrupper, lige fra 2 år og op til 7 år og sjovt nok, så vil de allesammen gerne lege med byggeklodser.

Jeg kan også huske at jeg selv legede meget med byggeklodser som barn, både alene og sammen med min lillebror eller med veninder. Byggeklodser har altid været et populært stykke legetøj og det vil det hel sikkert blive ved med at være.

Hvis byggeklodserne bliver beskidte efter udendørs leg, så er de super nemme at rengøre, de skal bare en tur under vandhanen.

Vi kan hel sikkert anbefale BiOBUDDi byggeklodser

Mangler man en gave til et mindre barn eller har man bare lyst til at forkæle et lille barn, så vil byggeklodserne uden tvivl falde i god jord.

Hvis man vælger at købe en af poserne med BiOBUDDi byggeklodser så vil jeg anbefale at man køber et par byggeplader ved siden af, da det giver ekstra mange gode byggemuligheder.

Vi synes at BiOBUDDi uden tvivl er pengene værd!!!

- Carina Lund

Anmeldelse af legetøjBiobuddiCategory_anmeldelse af legetøj

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris837,95 kr
På lager
Se varen