Bamsespillet anmeldelse

Alder: Anbefales fra 3 år | Spilletid: Ca. 15 min. | Spillere: For 2 – 4 deltagere

"Bamsespillet er perfekt for de mindste spillere, fordi der hele tiden sker noget. Man skal holde skarpt øje med hver enkelt kort, der bliver lagt på bunken. Og derfor er der ingen kedsommelig ventetid, hvor man venter på, at andre bliver færdige med deres tur. Det giver en hektisk stemning, som i sig selv er fængende. Det kaster også en del grin af sig, når man i kampens hede kommer til at gøre noget forkert. Bamsespillet er med andre ord et godt og hurtigt spil, som er værd at have i samlingen af børnespil – især i betragtning af den rimelige pris..."

En spilanmeldelse af Bamsespillet

Klap i hænderne, tramp i gulvet, bank i bordet eller sid musestille.

Det er det eneste, man skal gøre for at vinde i Bamsespillet. Man skal bare sørge for at gøre det på det rigtige tidspunkt.

Reglerne kort fortalt

Bamsespillet består ganske enkelt af en stak kort, der hver viser en af de fire handlinger. Man blander dem og fordeler hele stakken mellem spillerne, så alle har lige mange.

Så skiftes spillerne til at lægge et kort fra deres egen bunke på midten af bordet.

Det fortsætter man med, indtil der kommer to ens kort i træk. Når det sker, skal man skynde sig at gøre det, der er vist på kortet. Den første, der tramper, banker eller klapper, vinder alle de kort, der er lagt ned.

Men hvis man for eksempel kommer til at banke i bordet i stedet for at klappe, skal man give et kort fra sin bunke til hver af medspillerne.

For at vinde spillet, skal man vinde alle kortene ved at være den hurtigste. Det kan nogle gange give et lidt langt spil, hvis spillerne er cirka lige hurtige. Så man kan også vælge at stille et æggeur og se, hvem der har den største kortbunke, når uret ringer.

Hektisk hygge

Bamsespillet er perfekt for de mindste spillere, fordi der hele tiden sker noget. Man skal holde skarpt øje med hver enkelt kort, der bliver lagt på bunken. Og derfor er der ingen kedsommelig ventetid, hvor man venter på, at andre bliver færdige med deres tur.

Det giver en hektisk stemning, som i sig selv er fængende. Det kaster også en del grin af sig, når man i kampens hede kommer til at gøre noget forkert.

Bamsespillet er med andre ord et godt og hurtigt spil, som er værd at have i samlingen af børnespil – især i betragtning af den rimelige pris.

- Søren Vinggaard Hellerung

Anmeldelse af spilCategory_anmeldelse af spilDanspil

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen