Aquascope Vandkikkert anmeldelse

Alder: Anbefales fra 3 år | Materiale: Plast | Mål: H:41 cm. / Vindue: L:20 x B:17 cm | Vægt: 670 gram | Antal: 1 stk.

"Vandkikkerten fungerer rigtig godt, fordi den er nem at holde ved, den er samtidig forholdsvis lang, således at man kan få den lidt ned i vandet og ikke kun se hvad der er i overfladen. Kikkerten vejer 670 gram og måler 41 cm. Enden af kikkerten er også dejlig bred, så man kan se rigtig meget i den anden ende..."

En anmeldelse af Aquascope Vandkikkert

Herhjemme elsker vi at gå en tur ned til den sø, som ligger tæt ved hvor vi bor. Der kan gå mange timer med at kaste sten, fodre ænder og lignende. Det var dog helt perfekt at kunne få lidt ekstra ting at krydre gåturen med.

Vores oplevelse med vandkikkert, båd og vandkande

Vandkikkerten er lavet af plastik og selve “glasset” er ligeledes noget gennemsigtigt plastik. Så man skal ikke være bange for, at børnene taber den, og der så befinder sig glasskår udover det hele. Når man modtager kikkerten skal man selv sætte gummistykket på kikkerten. Det er ikke vanskeligt, men det skal nok være en voksen der gør det. Vandkikkerten vejer ikke ret meget og Inger på 3 år kan nemt selv holde den.

Den første gang vi skulle prøve vandkikkerten, var på en af vores normale gåture. Jeg havde fortalt Inger om, at vi havde fået en vandkikkert, og hun forstod ikke helt præcist hvad den kunne. “Kan jeg se hvad der er nede i vandet?” Spurgte hun lidt undrende. Jeg tror det gav lidt mere mening for hende, da vi den fandt frem. Først gik hun lidt rundt med den og brugte den som almindelig kikkert - og det havde hun faktisk også meget sjov ud af.

Vi måtte naturligvis prøve at stikke kikkerten ned i vandet for at se, hvordan der så ud nede i søen. De første par gange skulle Inger lige vænne sig til, at hun skulle stikke hovedet helt ned i vandkikkerten, men det fandt hun hurtigt ud af. Da det var en sommerdag var der lidt alger, så Inger udbrød med det samme “der er noget lort dernede”.

Vi snakkede lidt om, hvad det så var hun så, og hvorfor stenen på bunden af vandet var grønne også videre. Det var en rigtig god oplevelse og sjovt for Inger at lære noget nyt. Jeg tror, det kunne være endnu sjovere, hvis man eksempelvis havde en lille robåd og kunne komme lidt længere ud på vandet. Alternativt har vi snakket om, at skulle ud på en badebro, hvor der er lidt dybere vand.

Vandkikkerten fungerer rigtig godt, fordi den er nem at holde ved, den er samtidig forholdsvis lang, således at man kan få den lidt ned i vandet og ikke kun se hvad der er i overfladen. Kikkerten vejer 670 gram og måler 41 cm. Enden af kikkerten er også dejlig bred, så man kan se rigtig meget i den anden ende.

Vi havde også det lille fine skib med fra Dantoy på vores gåtur. Skibet er lavet i et godt og holdbart plastik materiale og tåler både leg, vejr og vind :) Jeg havde bundet en lille snor i fronten af båden (der er lavet et lille hul, således at dette er muligt).

Inger havde rigtig meget fornøjelse med at trække båden på vandet, efter jeg havde kastet den ud. Der var lidt fisketur over det, bortset fra, at det altså var en grøn legetøjsbåd. Det er virkelig anbefalelsesværdigt at tage sådan en med, hvis man går forbi et sted hvor der er noget vand.

Vi var også så heldige, at få en lille legetøjs vandkande fra Dantoy. Denne har Peter brugt flittigt henover sommeren, hvor vi har leget i badebassin i det gode vejr. Som billederne afspejler blev der også sejlet mange ture med den grønne båd i badebassinet.

- Anders Østergaard

Anmeldelse af legetøjAquascopeCategory_anmeldelse af legetøj

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen