AquaPlay nyheder 2021

Alder: Anbefales fra 3 år | Mål på lille vandbane: L:88 x B:50 x H:13 cm | Mål på STOR vandbane: L:330 x B:330 x H:24,5 cm |Materiale: Polypropylenplast | Produceret i Tyskland | Designet i Sverige

"Denne vandbane er en børnemagnet, som giver børnene en wow-oplevelse, når de flokkes om det store vandkanalsystem fra Aquaplay. Hele familien og vennerne kan være en del af legen og fantasien, kreativiteten, rollelege, kommunikation, hånd-øje-koordination, sociale kompetencer og årsag og virkning vil virkelig få et boost..."

En anmeldelse af AquaPlay’s nyheder i 2021

Wow! Se lige dette gigantiske vandkanalsystem! Med AquaPlay’s vilde 2021 nyhed, så kan jeres børn nu få vejens største og sejeste vandbane.

Nyder jeres familie kvalitetstid, fordybelse og lærerig leg?

Elsker I at lege og plaske med vand?

Er I nysgerrige og interesseret i at opleve en wow-effekt?

Så er denne mega bane med 11 både lige noget for jer!

Er I derimod mere til en meget lille bane, som nemt kan bruges på badeværelset eller på altanen, så er Amphiesæt vandkanal inkl. 1 figur og 1 båd, nok nærmere noget for jer.

Vores familie har været sindssygt heldige, at få mulighed for at teste og anmelde de to 2021 nyheder fra AquaPlay. Nemlig den vilde og gigantiske vandbane og den lille og simple vandbane. Det har været en rigtig god og sjov oplevelse, ikke kun for mine egne drenge, men også for resten af familiens børn. Endda også for de voksne.

De to 2021 nyheder er totale modsætninger...

Aquaplay - Amphiesæt med 1 figur og 1 båd

Den lille Amphiesæt vandkanal fylder ikke ret meget, men den er alligevel ikke kedelig.

Der medfølger et amphie-køretøj/båd og en figur, nemlig den søde flodhest Wilma.

Banen er utrolig simpel, men på trods af det, så har den flere spændende detaljer som bl.a. en paddel/vandmøllehjul, som kan drejes så strømmen i vandet øges og båden sejler hurtigere.

Den lille bane kan sagtens aktivere barnet i flere timer.

Det er den perfekte begynderbane!

Min yngste søn Villads på 1,5 år har haft en fest med at lege med denne bane. Han kunne nemt sejle med båden igennem kanalen og han fandt hurtigt ud af, hvordan han skulle bruge vandmøllen, så der kom små bølger.

Selvom Villads er for ung i forhold til målgruppen, så lader jeg ham være med i legen. Det er nemlig et sundt tegn, at han er nysgerrig og interesseret. Så længe han er under opsyn så er det ikke farligt, at lade ham være med i legen.

Min venindes søn Carl på 5 år har også hygget sig med denne bane. Han hjælp stolt mig, med at samle banen da det kræver hjælp fra en voksen, for at sikre at tætningslisterne sidder korrekt, så vandet ikke løber ud.

Carl og Villads ville gerne sejle med hver sin båd, så det var heldigt at jeg havde tilkøbt et par ekstra både, så de kunne sejle med hver sin båd og på den måde lege sammen.

Aquaplay - Gigantisk Vandkanal inkl 11 både

Den gigantiske bane er virkelig stor. Banen i det helt store AquaPlay sæt fylder mere end 3 x 3 meter og den er uden tvivl AquaPlay’s største vandkanalsystem.

Denne bane indeholder hele 11 både og 8 figurer, derudover indeholder sættet virkelig mange vandkanals dele + broer, sluser, tætningslister, samlinger, porte, vandpumpe, lille kran, stor container kran, paddel/vandmøllehjul og meget mere.

  • Broerne kan bl.a. bruges når amphie køretøjet skal fra den ene kanal til den anden. (Amphie køretøjerne er specielle ved, at de er en kombination af en bil og en båd.) I sættet er der en bro, som kan gå fra kanal til kanal, men der er også en bro som går hen over vandet. Broerne har været populære hos alle børnene herhjemme, da det er spænende at sejle under en bro, imens der kører en bil hen over broen på samme tid.
  • Containerkranen kan løfte container af bådene, når de sejler ind under kranen eller den kan bruges til at læsse containerne på bådene. Den store kran var det første som børnene viste interesse for. Inden det store vandkanalsystem var samlet, fordelte jeg de mange dele ud på græsset, for at kunne overskue alle delene. Imens jeg byggede banen sammen med min store teenagesøn Marcus, gik de mindre børn igang med at undersøge figurerne, bådene og de to kraner.
  • Paddel/vandmøllehjul er et møllehjul som barnet kan dreje på, for at få strøm og bevægelse i vandet. På den måde lærer barnet om årsag og virkning, observation og bevægelse. Vandmøllehjulene har været meget populære herhjemme, børnene elsker at dreje på dem og få bådene til at sejle afsted ved hjælp af strømmen i vandet. Møllehjulet er utrolig nemt at håndtere, så selv min yngste søn Villads på 1,5 år kan dreje på det. De større børn er også nysgerrige og interesseret i, at vide hvordan møllehjulet kan skabe bevægelse i vandet.
  • Vandpumpen er spændende, der kan komme rigtig meget vand ud og bølgerne starter med det samme. Lige efter banen var samlet skulle pumpen selvfølgelig testes. De yngste børn kunne ikke få pumpen til at virke, det krævede at man trykkede en del gange, fordi det var første gang og der skulle derfor lige pumpes vand op i den. Derefter kunne alle børnene prøve at bruge pumpen. Vandpumpen kan også tages med i badebassinet eller i bad og på den måde gøre badningen sjovere.
  • Sluserne vil hel sikkert også fange børnenes interesse. Herhjemme har børnene været nysgerrige og stillet mange gode spørgsmål til sluserne. Hvordan fungerer sluserne? Hvorfor er de der? Hvordan kan vandet stige eller falde ved hjælp af sluserne?

Fælles for de to nyheder er, at de er i en utrolig god og holdbar kvalitet. De er lavet af polypropylenplast, som er utrolig slidstærkt og som kan tåle UV stråling, hvilket betyder at den flotte klare blå farve, som vandkanalerne har ikke falmer i solen.

AquaPlay er også STEM Legetøj

Der er masser af timers leg og læring i banerne og så er det en kæmpe fordel, at de uden problemer kan bygges sammen med andre baner fra AquaPlay. På den måde kan banerne ændres og/eller kombineres som man har lyst til og derfor bliver legen aldrig kedelig.

Banerne henvender sig til børn fra 3 år og opefter.

De spændende og sjove nyheder fra AquaPlay er et oplagt STEM legetøj, da der er muligheder for rigtig mange forskellige former for læring igennem legen.

Hvad står S.T.E.M for?

S står for Science (videnskab).

T står for Technology (teknologi).

E står for Engineering (konstruktion).

M står for Math (matematik).

S for Science: Det nysgerrige barn vil erfare, observere, sanse og opleve forskellige materialer, strukturer og temperaturer.

Snak om de forskellige ting, lige fra temperaturen over og under vandet. Snak og lær om sikkerheden, når man leger med vand eller er i vand.

Selvom barnet ikke kan få hovedet under vand i denne leg, så skal man huske at børn generelt lærer bedst igennem leg. Det vil derfor være oplagt at tage en af de medfølgende figurer og bruge figuren i læring om sikkerheden.

Hvad sker der, hvis vi har hovedet under vand for længe? Dette kan I fortælle og lære barnet om, imens I leger med de forskellige figurer.

T for Technology: I kan snakke om hvordan en sluse, pumpe eller en kran fungerer.

Hvordan kan der komme strøm i vandet og hvordan kan vandstanden stige og falde?

Hvordan kan vandet få bådene til at sejle afsted i kanalerne?

E for Engineering: Lad det nysgerrige lille barn undre sig. Man behøver ikke konstatere noget eller søge efter det korrekte svar.

Det er sundt at undre sig og tænke lidt over tingene, det gælder både for børn og voksne.

Hvordan kan solen varme vandet i kanalerne?

Hvorfor er vandet vådt?

Hvorfor sejler bådene hurtigt når det blæser?

I kan også prøve, at konstruere et hjemmelavet vandkanal-system med nogle af de ting i kan finde i skuret/garagen.

M for Math: Lav prisskilte så barnet kan lære at regne ud, hvor meget folk skal betale for, at komme ud og sejle med en af de fine både. I kan også regne ud, hvor meget vand der kan være i det kæmpe store vandkanals-system fra AquaPlay.

Mere om AquaPlay

Siden 2015 produceres AquaPlay-produkterne i BIG-produktionsanlægget i Burghaslach, der ligger mellem Würzburg og Nürnberg. Med de i ​​alt 320.000 kvadratmeter, så er det hjemsted for en af ​​de mest moderne legetøjsfabrikker i Europa.

Historien bag AquaPlay startede helt tilbage i 1976, da to svenskere Britt og Lennart Dahlgren, med en baggrund som pædagog og ingeniør, begyndte at arbejde på noget spændende legetøj til de vandglade børn. De lavede forskellige prototyper til at bygge vandkanalsystemer.

AquaPlay blev derefter grundlagt i Göteborg, Sverige i år 1977.

Det første vandkanalsystem blev kaldt Aqualab og var meget bredere sammenlignet med nutidens version.

I 1984 blev en opdateret version oprettet. De lyse og klare farver, der i dag er AquaPlay's varemærke, blev også etableret i dette år.

De nye flottere farver blev betragtet som fangende og mere legevenlige for børnene. Alle produkter er lavet af genanvendeligt plastik af høj kvalitet og er testet i henhold til de nyeste standarder EN 71 og ASTM.

Selvfølgelig er AquaPlay’s mange forskellige sæt og dele også CE-mærket.

Hvis AquaPlay produkterne ikke bruges i længere tid, hvilket er meget utænkeligt, men HVIS, så anbefales det, at I dækker delene til eller opbevarer det inde. På den måde beskytter I det mod falmning og materielle skader, såsom stærk solstråling eller frosten i vinterhalvåret.

Dog kan det sagtens holde til at stå med vand i og være klar til leg, nogle dage ad gangen.

Vores vurdering af AquaPlays 2021 nyheder

Efter at jeg, sammen med mine to drenge og familiens andre børn har set nærmere på de to nyheder, så er jeg virkelig imponeret!

Den lille bane, er en super begynderbane eller en oplagt bane til brug på badeværelset eller på en altan. Selvom banen er lille, så vil barnet stadig blive optaget af legen og de forskellige sjove funktioner som delene i sættet har.

Min lille søn har hygget sig med at lege med denne bane. Den er overskuelig og derfor nem at lege med for de mindre børn.

Den store bane er helt perfekt til større familier med mange børn eller til institutioner hvor mange børn gerne vil lege sammen.

Den stores vandbane er virkelig STOR og har sindssygt mange funktioner. Den indbyder til rigtig mange timers leg, hvor mange børn kan lege sammen på sammetid, med de 11 både.

Denne bane er en børnemagnet, som giver børnene en wow-oplevelse, når de flokkes om det store vandkanalsystem.

Hele familien og vennerne kan være en del af legen og fantasien, kreativiteten, rollelege, kommunikation, hånd-øje-koordination, sociale kompetencer og årsag og virkning vil virkelig få et boost.

AquaPlays Vandbaner er et kæmpe hit og jeg vil derfor bestemt anbefale nyhederne til andre forældre. Sådan et køb vil I absolut ikke fortryde. Det eneste I vil fortryde er, at I ikke har købt en af AquaPlays fantastiske baner for længe siden...

- Carina Lund

Årets 2021 nyheder findes på vnr. 1504 og vnr. 1680
Anmeldelse af legetøjAquaplayCategory_anmeldelse af legetøj

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen