AquaPlay LockBox vandbane anmeldelse

Alder: Anbefales fra 3 år | Materiale: Polypropylenplast | Mål: Opslået: 85 x 65 x 22 cm | Vægt: 1,9 kg | Antal: 1 kasse med 27 dele | Kategori: Vandlegetøj

"AquaPlays bestseller kan nemt og ubesværet bygges sammen med de mange andre vandkanalsystemer fra AquaPlay og legen kan på den måde nemt ændres, så der hurtigt er plads til at venner og familie kan være en del af legen. Hvem vil ikke gerne lege med vand en varm sommerdag, hvor vi alle trænger til at blive kølet ned. Denne bestseller har en rigtig god størrelse, hvis man ønsker at bruge banen både ude i haven og inde på badeværelsesgulvet om vinteren, hvis barnet synes der er for koldt udenfor, men alligevel gerne vil lege med AquaPlay..."

En anmeldelse af AquaPlay LockBox vandkanalen

Vores familie, har været så heldige at fået lov til at anmeld den smarte og praktiske sammenklappelige LockBox vandbane fra AquaPlay.

Hvis der sidder folk derude, som ikke har ret meget kendskab til AquaPlay og derfor ikke er klar over hvad jeg snakker om, så vil jeg lige fortælle lidt generel information om AquaPlay-legetøjet.

AquaPlay er et vandkanal-system, eller "vandbaner" som børnene vil kalde det. Lige udover denne transportable model, så består de andre modeller af moduler, som skal sættes sammen ved hjælp af samlinger og tætningslister. AquaPlay's vandkanal-baner er lavet af polypropylenplast og derfor er de utrolig holdbare.

Sættet henvender sig til de nysgerrige og vandglade børn fra ca. 3 år og opefter.

Var meget spændt

Jeg var meget spændt på, at modtage vandkanalbanen fra AquaPlay for jeg vidste, at det er meget populært i både ind- og udland. På trods af det, så er denne bane vores første, men bestemt ikke vores sidste vandkanal-bane!!

Jeg ELSKER når vi finder noget legetøj som vi alle tre kan hygge os med, på trods af en stor aldersforskel. Jeg er 33 år, min ældste søn Marcus er 15 år og min yngste søn Villads er kun 1 år.

Vi har alle tre hygget os og virkelig nydt kvalitetstiden sammen, imens vi har leget og undersøgt sættet. Da vi ikke rammer banens målgruppe, så har min kusines lille søn Felix været en del af testningen, hvilket han synes var rigtig sjovt.

Marcus samlede banen ved hjælp fra vejledningen, imens Villads, Felix og jeg legede med bilen og båden.

Da det efter kort tid var samlet, kunne legen straks begynde. Selvom Villads kun er 1 år, så synes han, ligesom alle andre børn at det er fedt at plaske og lege med vand.

Selvom han er for ung til at lege med banen, så må han gerne være med når vi leger, for han er selvfølgelig hele tiden under opsyn og jeg er derfor ikke bekymret. Felix er meget nysgerrig og han gik derfor straks i gang med, at undersøge banens mange dele.

Felix pumpede løs på vandpumpen, så der kom bevægelse i vandet. Han skulle selvfølgelig også prøve kranen, som kunne løfte containeren af båden.

LockBox er AquaPlays bedst sælgende vandkanal

LockBox banen er AquaPlay’s bestseller, ikke bare i Danmark men i hele verden. Banen består af 27 dele, deriblandt en bil, bro, båd, sluse, pumpe og den søde flodhest Wilma.

Det er en bærbar vandbane, som er nem at tage med sig. Skal børnene på ferie hos bedsteforældre, i sommerhus eller har de blot et ønske om, at vise deres favorit legetøj til vennerne, så er det intet problem med denne bane.

Ved blot af afmontere et par enkelte dele, så kan sættet klappes sammen som en kuffert og med det praktiske håndtag kan barnet selv bære afsted med det.

LockBox vandbanen vejer 1,9 kg og i opslået tilstand måler den 85 x 65 x 22 cm.

Historien om firmaet AquaPlay

Historien bag AquaPlay startede helt tilbage i 1976, da to svenskere Britt og Lennart Dahlgren, med en baggrund som pædagog og ingeniør, begyndte at arbejde på noget spændende legetøj til de vandglade børn. De lavede forskellige prototyper til at bygge vandkanalsystemer.

AquaPlay blev grundlagt i Göteborg, Sverige i år 1977.

Det første vandkanalsystem blev kaldt Aqualab og var meget bredere sammenlignet med nutidens version.

I 1984 blev en opdateret version oprettet. De lyse og klare farver, der i dag er AquaPlay's varemærke, blev også etableret i dette år. De nye flottere farver blev betragtet som fangende og mere legevenlige for børnene.

Alle produkter er lavet af genanvendeligt plastik af høj kvalitet og er testet i henhold til de nyeste standarder EN 71 og ASTM. Selvfølgelig er AquaPlay's mange forskellige sæt og dele også CE-mærket.

Kvalitet og rengøring

Hvis AquaPlay LockBox ikke bruges i længere tid - hvilket nok er utænkeligt - men HVIS, så anbefales det, at I tørrer banen af og opbevarer den inde. Her kommer den sammenklappelige funktion jer til gode, så fylder banen nemlig ikke så meget.

På den måde beskytter I også jeres vandbane imod falmning og materielle skader ved stærk solstråling eller frosten i vinterhalvåret. Dog kan vandkanalen sagtens holde til at stå med vand i og være klar til leg, nogle dage ad gangen.

Hvorfor AquaPlay er så populært

Jeg forstår godt hvorfor AquaPlay er så populært. Det fanger børns opmærksomhed lige med det samme og børnene bliver hurtigt grebet af legen.

Vi har haft besøg af familiens børn i alderen 3-10 år over flere omgange og de er alle vilde med AquaPlay. De har nu alle AquaPlay stående på deres ønskesedler.

Om sommeren kan legen med AquaPlay være en rigtig dejlig måde at blive kølet ned på. På med solcreme og kasketten, så skal der plaskes og sejles rundt i de små kanaler med de forskellige både.

Når vejret er køligere eller hvis der er regnvejr, så er det bare på med en varm trøje eller/og regntøj, og så kan legen sagtens fortsætte. Der er ikke noget der hedder dårligt vejr, kun dårlig påklædning.

LockBox sættet er en af de små vandbaner, så den kan også bruges indenfor, evt. inde på badeværelsesgulvet. (Husk at spørge mor og far først.)

Vandbaner styrker og stimulerer

Når børn leger sammen med LockBox vandbanen, så vil de bl.a. styrke og stimulere følesansen, finmotorik, logisk tænkning, kommunikation, sociale kompetencer, rollelege, årsag/virkning, fantasi og kreativitet.

Som en del af legen, vil de nysgerrige børn møde den søde flodhest Wilma. Wilma tager sin lille containerbåd ud på nye eventyr, igennem de mange vandkanaler ved hjælp af pumpen.

Den store kran i havnen, vil hjælpe med at læsse containeren på båden og ved at dreje på skovlhjulet strømmer vandet igennem kanalerne og børnene vil opleve, hvordan vandet bevæger sig.

Vores oplevelser med dette sæt er meget positive

AquaPlays LockBox er et rigtig fint begynder sæt, hvor der stadig er mange lærerige og interessante muligheder, for en timelang lærerig leg. Sættet kan nemt klappes sammen og tages med på ferie. Dette er en stor fordel, så barnet nemt kan få sit yndlingslegetøj med sig.

AquaPlay’s bestseller kan nemt og ubesværet bygges sammen med de mange andre vandkanalsystemer fra AquaPlay og legen kan på den måde nemt ændres, så der hurtigt er plads til at venner og familie kan være en del af legen. Hvem vil ikke gerne lege med vand en varm sommerdag, hvor vi alle trænger til at blive kølet ned.

Denne bestseller har en rigtig god størrelse, hvis man ønsker at bruge banen både ude i haven og inde på badeværelsesgulvet, om vinteren hvis barnet synes der er for koldt udenfor, men alligevel gerne vil lege med AquaPlay.

Kvaliteten er rigtig god og det at man kan bygge banen sammen med de andre baner og tilkøbe ekstra dele, som bl.a. ekstra figurer og både er en stor fordel, så flere børn kan være med i legen.

AquaPlay’s LockBox kan uden tvivl anbefales til andre forældre. Det er bestemt pengene værd!

- Carina Lund

Læs også anmeldelsen af AquaPlays 2021 nyheder

Anmeldelse af legetøjAquaplayCategory_anmeldelse af legetøj

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen