Andreu Roman Chariot anmeldelse
Produktet er desværre udgået af Legebyen's sortiment.
Vi har dog mange andre spændende varer på Legebyen.dk!

Alder: Anbefales fra 3 - 7 år | Cykelvægt: 9,6 kg | Størrelse: L:100 x B:59 x H:63 cm | Sædehøjde: 38 cm | Mærke: Andreu | Produktionsland: Spanien

"Roman Chariot Trike trehjulet cykel fra Andreu, har været et hit herhjemme og det er jeg sikker på at den også vil være i diverse institutioner og private hjem. Det er altid en smule sjovere, når børnene må være flere på en cykel, helt uden at de voksne kommenterer det og skælder ud. For med denne cykel er der lavet plads til det og sikkerheden og kvaliteten er der også helt styr på…"

En anmeldelse af Andreu Roman Chariot Trike trehjulet cykel

Er I på jagt efter en cykel, som er i en god og robust kvalitet og som indbyder til at flere børn kan lege sammen? Så er denne gule Andreu Roman Chariot Trike garanteret lige noget for jer.

Andreu Toys, som er firmaet bag denne cykel, er et spansk firma som blev grundlagt i 1973. Det er en meget veletableret virksomhed som nu er til stede i mere end 30 forskellige lande. Andreu’s primære formål er at levere gode og holdbare cykler, for at hjælpe børn i en god og spændende udvikling.

På verdensplan opdateres sikkerhedsstandarderne for legetøj kontinuerligt for at sikre, at alt legetøj på markedet er så sikkert som overhovedet muligt. Andreu’s legetøjs sikkerhed, er efter deres egen mening, deres stærkeste salgsargument. Alle deres produkter er i overensstemmelse med de europæiske sikkerhedsforskrifter som EN71. Derudover er de selvfølgelig også CE mærket.

Glædeligt overrasket

Da vi modtog cyklen, blev jeg glædeligt overrasket da jeg så, at den mere eller mindre var samlet. Det tog mig kun 2 minutter at sætte de to dele sammen, som var det eneste der ikke var samlet på forhånd.

Jeg havde frygtet, at jeg skulle i gang med et større samlearbejde, så jeg må nok indrømme at jeg blev ekstra glad for valget af cykel, da jeg så hvor lidt arbejde der var i det.

Cyklen som vi har set nærmere på, er gul. Den har tre røde og sorte hjul, sorte skridsikre pedaler, sort sæde og sorte håndtag. Bagpå er der lavet plads til at der kan stå et barn, så de to børn kan tage på tur sammen.

Det at cyklen har to hjul bagpå, gør at den ikke tipper eller vælter når børnene kører afsted på nye eventyr.

Sædet kan justeres, der er to forskellige muligheder, alt efter barnets alder.

Cyklen måler L:100 x B:59 x H:63 cm. Sædehøjde: 38 cm. og den vejer 9,6 kg.

Den gule cykel er lavet til at to børn kan være på cyklen på samme tid. Et barn sidder på sædet og træder i pedalerne, imens det andet barn står bagpå, på en skridsikker metalplade. Der er et robust håndtag som barnet kan holde ved, så han/hun ikke falder af i farten.

Pedalerne sidder godt, i forhold til sædet og styret og det at pedalerne er skridsikre gør, at barnets fødder ikke glider i vådt vejr.

Det barn der står bagpå, kan også hjælpe føreren med at få fart på cyklen, ved at holde godt fast, stille det ene ben på pladen og skubbe fra på jorden med det andet ben, lidt ligesom når man kører på løbehjul. På den måde vil de to børn komme hurtigere frem ved hjælp af koordinering og samarbejde.

Velegnet til institutioner

Denne fine gule cykel fra Andreu, henvender sig til børn, fra 3-7 år. Holdbarheden og stabiliteten gør den yderst velegnet til institutioner. Den kan sagtens holde til at blive brugt hele tiden, af mange børn og i al slags vejr.

Dermed ikke sagt, at den ikke kan bruges i privaten, for selvfølgelig vil den også skabe stor glæde i det private hjem.

Den gule cykel er i så god en kvalitet, at den uden tvivl kan holder til mange års leg.

For bedst muligt at kunne teste den gule cykel ordentligt, så indhentede jeg assistance hos min kusines to børn, Lasse og Felix. De er to skønne børn, som altid er klar på en sjov og spændende leg. Det var derfor helt oplagt, at det var de to som skulle teste denne cykel.

For at gøre legen mere spændende og ekstra lærerig, så havde jeg sat et trafiklys op.

Det er også købt hos Legebyen.dk dog sælger de ikke denne model mere, men de har et som er tilsvarende.

Lærer bedst gennem leg

Børn lærer bedst igennem leg og ved at inddrage trafiklyset i legen, kan I på en sjov og sikker måde lære barnet om trafiksikkerhed. Trafiklyset er et kombineret trafiklys og fodgængerlys, der er derfor mange muligheder for vigtig læring.

Lyset kan skifte automatisk eller man kan vælge at skifte selv.

Det er vigtigt at lære sine børn, at være opmærksomme på trafiklysene.

Hvornår må vi gå og hvornår må vi ikke???

Øvelse gør mester og rim og remser kan ofte hjælpe med at huske regler.

Rød mand STÅ, grøn mand GÅ.

Lasse og Felix har godt styr på trafiksikkerheden og lysreguleringer, men de ville alligevel gerne have trafiklyset med i legen, så de kunne stoppe cyklen når lyset skiftede til rød.

Lasse kørte cyklen, imens Felix stod bagpå og råbte når han skulle stoppe for rød eller hvis han skulle sætte farten op, for at nå over imens det stadig var grønt. De grinede og hyggede sig, imens de suste rundt i området på den gule cykel.

Vurdering af Andreus Roman Chariot cykel

Faktisk bør børnene have en cykelhjelm på, hvis man spørger mig. Men når de kører rundt på disse cykler i institutionerne, så har de heller ikke hjelm på.

Når børnene kører ud på nye eventyr på den gule to-personers cykel, så vil de sætte skub i deres positive udvikling. Det er ikke alle der tænker over, hvor meget træning og udvikling der kan være i at cykle rundt med sin bedste ven bagpå cyklen. Men imens børnene cykler afsted i højt humør, så vil de på samme tid bl.a. styrke og stimulere deres balance, koordination, grovmotorik, overblik, opmærksomhed, selvstændighed, fantasi, kondition, sociale kompetencer, samarbejde og afstandsbedømmelse. For ikke at glemme masser af motion.

Roman Chariot Trike trehjulet cykel fra Andreu, har været et hit herhjemme og det er jeg sikker på at den også vil være i diverse institutioner og private hjem.

Det er altid en smule sjovere, når børnene må være flere på en cykel, helt uden at de voksne kommenterer det og skælder ud. For med denne cykel er der lavet plads til det og sikkerheden og kvaliteten er der også helt styr på.

Jeg kan sagtens stå inde for at anbefale denne cykel til andre, både private og diverse institutioner. Den er virkelig pengene værd.

Rigtig god cykeltur og husk nu at se jer for og ta' gerne en cykelhjelm på!

- Carina Lund

AndreuAnmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøj

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen