Andreu Funny Scooter løbehjul anmeldelse
Produktet er desværre udgået af Legebyen's sortiment.
Vi har dog mange andre spændende varer på Legebyen.dk!

Alder: Anbefales fra 2 - 4 år | Mærke: Andreu | Cykelvægt: 5 kg |
Størrelse: L:57 x B:43,5 x H:60 cm.

"Det er en super slidstærk kvalitet, robust, stabilt og let at bruge. Det er ikke ret dyrt, men på trods af det, så er det bestemt ikke en billig kvalitet. Jeg vil der imod tro, at kvaliteten er mindst lige så god, som løbehjulene fra de dyrere mærker..."

En anmeldelse af det sjove løbehjul fra spanske Andreu

Er I også på udkig efter et godt og sikkert begynderløbehjul til jeres lille guldklump, som gerne vil ud og opleve fart og vind i håret - så læs endelig videre, for det har I nu fundet.

Andreu's Funny Scooter løbehjul er rigtig godt til de små børn, der endnu ikke har en god nok balance til at bruge de løbehjul, som kun har to hjul.

Dette løbehjul henvender sig til de mindre børn som er fra 2-4 år. Løbehjulet har tre hjul, der er nemlig to baghjul og det er derfor meget mere stabilt end mange andre løbehjul.

Hjulene er meget holdbare og de er oveni købet punkterfrie.

Der er god plads på ståfladen, så barnet ikke falder ned eller vipper.

Ikke nok med det, så er ståfladen også skridsikker.

Mere om løbehjulet fra Andreu

Det lille løbehjul ankom i en papkasse og det bestod kun af to dele og én skrue. Det kræver derfor ikke meget, lige at få det samlet.

Det smarte løbehjul fra Andreu er gult, med sorte håndtag, sorte hjul og sort ståflade. Løbehjulet er ikke kønsbestemt og det henvender sig derfor til både drenge og piger.

Hvis man gerne vil gøre sit løbehjul mere personligt, så kan man enten pynte det med nogle super seje klistermærker som matcher barnets interesser, eller man kan male på det. (Selvfølgelig med hjælp fra mor eller far).

Løbehjulet er meget robust og det kan derfor holde til rigtig meget!

Det kan bruges i al slags vejr og den gode kvalitet gør, at det er velegnet til hyppigt brug i bl.a. vuggestuen, dagplejen og børnehaven. Det lille gule løbehjul vil selvfølgelig også skabe rigtig meget glæde hjemme i privaten, hvor det med sikkerhed vil blive et hit, hos den lille fartbølle.

Tag børnene med udenfor...

I nutidens Danmark hvor tablets, TV, computere og andre spillekonsoller desværre fylder rigtig meget, for selv de helt små børn. Så er det vigtigere end nogensinde, at forældre og pædagoger får lokket børnene med udenfor, for både at få frisk luft, men bestemt også for at få noget motion og få brugt hele kroppen.

Børn har også rigtig godt af at lege med andre børn, så de kan lære at omgås andre og på den måde udvikle sociale kompetencer, empati og lære om turtagning.

Her kan Andreu's løbehjul hjælpe. Det vil nemlig hurtigt blive populært og det kan derfor motivere børnene til at lege og have det sjovt udenfor og samtidig skiftes til at prøve og vente på tur.

Ved at suse afsted på det lille løbehjul fra Andreu, vil dit barn også styrke mange andre områder, ligefra;

Balancesansen, den vil blive styrket når det lille barn står på løbehjulet.

Krydskoordinering, afstandsbedømmelse og koncentration vil uden tvivl blive styrket, ved at barnet skubber sig frem på løbehjulet og styrer udenom forhindringer.

Grovmotorikken og kropsbevidsthed vil blive styrket, fordi barnet bruger hele kroppen, for at stå på løbehjulet og for at skubbe sig afsted.

Selvstændighed, selvtillid og tålmodighed vil blive styrket, når det lille barn kæmper for at lære at skubbe sig fremad uden hjælp. Barnet vil også opleve at blive glad og stolt når det lykkes, helt uden hjælp.

Om firmaet Andreu Toys

Andreu Toys er et spansk firma som blev grundlagt i 1973.

De er en meget veletableret virksomhed, som nu er til stede i mere end 30 forskellige lande fordelt rundt i verden.

Andreu's primære formål er at levere godt og holdbart legetøj og legecykler, for at hjælpe og motivere børn til at lege og udvikle sig.

På verdensplan opdateres sikkerhedsstandarderne for legetøj kontinuerligt for at sikre, at alt legetøj på markedet er så sikkert som overhovedet muligt.

Andreu’s legetøjs sikkerhed, er efter deres egen mening, deres stærkeste salgsargument. Alle deres produkter er i overensstemmelse med de europæiske sikkerhedsforskrifter som EN71. Derudover er de også CE mærket.

CE-mærkning betyder, at legetøjet opfylder en række krav til sundhed, sikkerhed og miljø. Det er krav, som er fælles i hele EU, og i Danmark er det Sikkerhedsstyrelsen og Miljøstyrelsen, som overvåger, at reglerne bliver overholdt.

Vores test af det sjove løbehjul

Vi har været så heldige, at få mulighed for at teste og se nærmere på Andreu Funny Scooter løbehjulet, som passer perfekt til fartglade små børn fra 2-4 år.

For bedst muligt at kunne vurdere dette fine løbehjul, så har jeg hentet assistance. Jeg har nemlig fået min kusines lille søn, Theis på 4 år til at hjælpe mig.

Theis er en nysgerrig lille dreng, der er glad for fart og køretøjer. Han sagde derfor hurtigt ja, til at være med til at teste dette løbehjul.

Jeg synes, at løbehjulet er på grænsen til at være for lille til ham, på trods af at han er 4 år. Men det går alligevel, han kan godt køre på det, men han kan ikke passe det i ret lang tid, men det havde jeg heller ikke forventet, da han jo allerede er 4 år.

Løbehjulet er meget stabilt og det tipper ikke når han kører afsted på det.

De punkterfrie plastikhjul kører godt og ubesværet på fliserne udenfor, det er derfor ikke hårdt at køre på løbehjulet.

Theis synes, det er nemt at køre på det gule løbehjul og han er glad for at ståpladen er så bred, så han nemt og sikkert kan stå der med begge fødder, når han kører ned af en bakke.

Håndtagene er gode og behagelige at holde ved og det er let for Theis at styre løbehjulet, imens han kører på det. Løbehjulet vejer ca. 5 kg. det er 57 cm. langt og 60 cm. højt.

Jeg kan se, at Theis let og ubesværet kan løfte det ned af et par trappetrin, eller ned af en kantsten, så jeg synes at løbehjulet har en rigtig god størrelse for yngre børn.

Efter at vi har undersøgt løbehjulet fra Andreu grundigt og kørt rundt på det i flere timer, så er vi kommet frem til en konklusion.

Vores konklusion er, at løbehjulet lever op til alle vores krav. Det er en super slidstærk kvalitet, robust, stabilt og let at bruge.

Det er ikke ret dyrt, men på trods af det, så er det bestemt ikke en billig kvalitet der kommer fra Andreu. Jeg vil der imod tro, at kvaliteten er mindst lige så god, som løbehjulene fra de lidt dyrere mærker.

Det er et fantastisk bud på et begynderløbehjul og vi vil derfor give det de varmeste anbefalinger med herfra.

- Carina Lund

AndreuAnmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøj

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen