Aktivitetstavle Krokodille anmeldelse

Alder: Anbefales fra 18 mdr | Mål: 91 x 33 x 2,5 cm | Farve: Grøn | Dyr: Krokodille | Materiale: FSC-certificeret træ

"Efter mange timers sjov og lærerig leg er konklusionen klar, denne mellemstore krokodille-aktivitetstavle fra VIGA, lever virkelig op til alle forventninger og de skaber stor glæde hos børn. Villads har vist stor interesse for tavlen, lige fra den kom ind ad døren. Jeg er derfor ikke i tvivl om, at jeg vil anbefale disse søde aktivitetstavler med dyr til andre forældre..."

En anmeldelse af VIGA Krokodille-aktivitetstavle i FSC-træ

Vi har testet den mellemstore krokodille-aktivitetstavle fra VIGA. Krokodillen ankom i en stor papkasse og var allerede samlet og lige til at montere på væggen. Vejledningen med målene for hvor hullerne skal bores i væggen er en god hjælp, så tavlen hurtigt kan komme op at hænge.

Denne krokodille-aktivitetstavle er lysegrøn. Krokodillens ansigt har søde rare øjne og den har et stort glad smil, hvor man kan se tre hvide tænder. Krokodillen ser meget rar ud og den skræmmer derfor ikke børnene, men den indbyder derimod til sjov, fantasifuld og kreativ leg.

Krokodillen har tre forskellige gode aktiviteter, som alle er til for at styrke og stimulere motorikken, øje-hånd-koordination, koncentration og form- og farvegenkendelse.

Den første aktivitet er et klodspuslespil.

Det er tre klodser, som sidder på en stang. Klodserne har fire sider med forskellige billeder af dyr. Ved at dreje de tre klodser, kan man til sidst danne et samlet billede af det dyr man har valgt. Man kan vælge at samle billedet af dyret rigtigt, så farve og art passer.

Hvis man derimod er god til at bruge sin fantasi, så kan man matche de tre klodser på en ny og kreativ måde og dermed danne forskellige sjove fantasidyr.

Villads har ikke helt forstået, hvad denne aktivitet skal bruges til, han drejer dem bare rundt igen og igen. Det er dog flere gange lykkes ham at samle dyrene korrekt, men om det er held, det ved jeg ikke. Han synes dog stadig det er sjovt og spændende.

Min lille niece på 2 år, har helt styr på at dreje klodserne så de danner de rigtige dyr. Når hun har dannet et dyr, så kan vi tale om, hvilket dyr det er, hvilke lyde dyret siger, hvor det lever og hvad det spiser. Hun kan også selv finde på, at lave fantasidyr og så griner hun højt af de sjove måder hun sætter dyret sammen på.

Jeg sad og legede sammen med hende en dag, med denne aktivitetstavle fra VIGA. Simone lavede et fantasidyr ud af de tre klodser og så fandt vi sammen på en historie, om lige netop det dyr hun havde sammensat.

Det var rigtig hyggeligt og det er en god øvelse. Hendes fantasi er rigtig god og det er sjovt, at høre hendes mange sjove idéer og fortællinger.

Anden aktivitet er en kuglebane.

Her skal kugler skubbes fra start til slut. Man kan også vælge bare at dreje på kuglerne. Der er ingen regler, blot fantasi og gode idéer. Der er 6 små kugler. To blå, to gule, en grøn og en rød. Derudover er der også 3 store kugler, hvor der er malet en blomst på. En blå, en lyserød og en gul.

Denne aktivitet forstår Villads godt, han er meget interesseret i at røre ved kuglerne og flytte dem frem og tilbage på kuglebanen. Det er en rigtig god øvelse for ham at lege med den, for at styrke øje-hånd-koordinationen og finmotorikken.

Kuglebanen er simpel og let at bruge, selv for de allermindste børn. Villads er meget nysgerrig og vil gerne udforske tingene. Det bliver denne aktivitet så sandelig også bl.a. ved, at han drejer kuglerne hurtigt rundt.

Tredje aktivitet er en labyrint, eller rettere tre forskellige labyrinter.

Den øverste labyrint er en blå trekantet klods, der skal skubbes igennem en labyrint/bane bestående af fem buer. Den midterste labyrint/bane er det en orange rund klods, der skal igennem en hakket bane lavet som trekanter. I den nederste bane er det en rød firkantet klods, der skal igennem en bane, der er lavet som firkanter.

Alle tre labyrinter/baner er simple og nemme for dit lille barn at håndtere. Villads er meget interesseret i at lege med disse tre labyrinter/baner. Klodserne er nemme at holde fast i, for de små hænder og klodserne er sjove at føre igennem labyrinten/banen.

Meget interessante

Villads er meget interesseret i denne krokodille-aktivitetstavle fra VIGA. Om det er krokodillens grønne farve eller det søde ansigt, eller om det er de forskellige aktiviteter der fanger hans interesse, det ved jeg ikke. Men Villads er rigtig glad for denne tavle og han vil meget gerne lege med den. Han kan endda blive sur og ked af det, hvis jeg løfter ham væk fra den.

VIGA aktivitetstavle henvender sig mest til nysgerrige børn fra 18 måneder og opefter, da de i den alder kan lege med den selv. Men jeg vil helt sikkert sige, at mindre børn også sagtens kan få stor glæde af denne tavle, de skal bare lege sammen med en voksen.

Alt VIGA-legetøj overholder EN71, ASTM og GB6675 legetøjs sikkerhedsstandarder, og du kan derfor trygt lade dit barn lege med legetøj fra VIGA. Aktivitetstavlen er, på grund af størrelsen og aktiviteterne også egnet til institutionsbrug, den vil skabe stor glæde i bl.a. vuggestuer.

Dermed ikke sagt, at den ikke vil være populær hjemme i privaten, for det vil den hel sikkert. Kvaliteten er rigtig god og den kan derfor sagtens holde til at blive brugt rigtig meget og af mange børn. Aktivitetstavlen er nem at rengøre med en fugtig klud.

Legebyen.dk sælger mange forskellige aktivitetstavler fra VIGA.

Man kan blandt andet også vælge mellem følgende tavle-dyr:

En lille lyserød flodhest, med varenummer 102002

En orange sød bjørn, med varenummer 102003

En nuttet blå elefant, med varenummer 50472

Derudover fås disse tavler også både større og mindre, der er derfor rig mulighed for at finde en, der passer rigtig godt på jeres børneværelse.

Vores vurdering af VIGA aktivitetstavlen

Efter mange timers sjov og lærerig leg er konklusionen klar, denne mellemstore krokodille-aktivitetstavle fra VIGA, lever virkelig op til alle forventninger og de skaber stor glæde hos børn.

Villads har vist stor interesse for tavlen, lige fra den kom ind ad døren. Jeg er derfor ikke i tvivl om, at jeg vil anbefale disse søde aktivitetstavler med dyr til andre forældre.

Selvom tavlerne er i en rigtig god kvalitet, så kan de desværre ikke holde til at hænge udenfor pga. fugt, dog har jeg fundet en løsning på hvordan vi kan bruge den udenfor, uden at den går i stykker. Jeg har sat to kroge op på vores højbed ved siden af sandkassen og så har jeg sat strips igennem hullerne på tavlen.

Tavlen kan på den måde nemt og sikkert hænges på krogene og bruges udenfor. Efter endt leg tages tavlen nemt ned og løftes ind i vores isoleret skur. Så tager det kun 2 sekunder, at montere eller afmontere tavlen, men den skaber rigtig meget glæde udenfor, når vejret ellers er godt.

- Carina Lund

Læs også anmeldelsen af den mellemstore flodhest-aktivitetstavle fra VIGA

Læs også anmeldelsen af den mellemstore bjørne-aktivitetstavle fra VIGA

Læs også anmeldelsen af den mellemstore elefant-aktivititetstavle fra VIGA

Læs også anmeldelsen af den STORE krokodille-aktivitetstavle fra VIGA

Læs også anmeldelsen af de små aktivitetstavler fra VIGA

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjViga

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris662,96 kr Normalpris779,95 kr
På lager
Se varen