TumbleMee Hila anmeldelse
TumbleMee er desværre udgået af Legebyen.dk's sortiment.
Vi har dog meget andet sjovt motorisk legetøj ;-) Klik her!

Alder: Anbefales fra 3 år | Mål: H:24 (hoved)/H:12 (krop) x L:40 x B:25 cm | Materiale: Hårdt EVA-skum (uden phthalater og giftstoffer) | Farve: Blå | Certificering: CE-mærket og testet hos Teknologisk Institut | Mærke: TumbleMee | Model: Fabeldyret Hila

"Hila er også blevet brugt som en stol, da der skulle spilles på iPad og slappes af efter en lang dag. Det har været en god og sjov oplevelse at teste fabeldyret Hila. Jeg er vild med det flotte og stilrene udtryk og de mange muligheder for motorisk træning. Kvaliteten er i top og det at produkterne ikke har skarpe kanter og hjørner, giver også mig som forældre en ro i maven. Hila lever hel sikkert op til mine forventninger og endnu engang må jeg sige, TumbleMee skuffer bestemt ikke!"

En anmeldelse af Hila fra TumbleMee

Vi er en lille familie, der består af Mor, Carina på 32 år. Storebror Marcus på 15 år og lillebror Villads, som blev født i dec. 2019.

Vi er alle tre meget nysgerrige og vi kan rigtig godt kan lide at teste forskelligt legetøj. Jeg går meget op i at godt legetøj er legetøj, som er lærerigt og som kan bruges på mange forskellige måder og i mange forskellige sammenhæng.

Derudover skal legetøj være i en god kvalitet, som kan holde til at blive brugt rigtig meget.

Vi har været så heldige, at få lov til at teste fabeldyret Hila fra TumbleMee.

Jeg kendte ikke ret meget til produkterne fra TumbleMee i forvejen og var derfor meget spændt på at undersøge dem nærmere. Jeg må indrømme, at jeg er positivt overrasket over dette skummøbel.

Det er heldigvis et legetøj uden en manual. Man kan af den grund vælge at bruge det lige præcis som man gerne vil, det handler blot om at være lidt kreativ og se muligheder fremfor begrænsninger.

Skummøblet anbefales fra 3 år! Jeg vil dog sige, at selv de mindste børn kan have stor glæde af at træne motorikken, ved at kravle på Hila. Dog skal de mindre børn være under opsyn...

Hila er lavet som et fabeldyr. Et fabeldyr er et fantasidyr, som er en blanding af flere forskellige dyr. Det giver derfor anledning til at lære børn om fabeldyr og I kan sammen fortælle en historie om fabeldyr. I kan måske lade børnene selv tegne deres egne fabeldyr, med inspiration fra fabeldyret Hila. På den måde stimuleres børnenes finmotorik også.

Hvordan kan TumbleMee's Hila møbel bruges?

Man kan vælge at bruge det fine blå skummøbel som en lille stol eller måske som en skammel.

Hvis dit lille barn skal hjælpe med madlavningen og ikke kan nå op til køkkenbordet, så kan man bruge skummøblet som skammel.

Hila kan vendes på alle måder og ved at lade dit lille barn kravle rundt på dette skummøbel eller balancere derpå, så styrkes og stimuleres rigtig mange forskellige sanser. Det drejer sig bl.a. om grovmotorikken og kropsforståelsen. Dit barn vil også styrke sin balance og koncentration, ved at lege på Hila.

Ved at lade barnet finde på lege og selv klare at lege ovenpå skummøblet, så styrkes selvstændigheden, kreativiteten og fantasien.

Dit lille barn vil også få styrket sit selvværd, hvis I forældre roser jeres barn rigtig meget. Det vil også gøre jeres lille barn stolt.

Fremstillet af EVA-skum

Produkterne fra TumbleMee er lavet af EVA-skum, som har en skridsikker overflade og som er meget holdbare. Som et ekstra plus, så efterlader skummøblerne fra TumbleMee, ikke mærker på hverken gulve eller vægge.

De er af den grund også velegnet til brug af flere børn, det kan både være i institutioner eller i et legeland.

Ved at lade dit barn lege med Hila sammen med andre børn, kan de f.eks. lave en forhindringsbane i fællesskab, hvor børnene så skal hjælpe hinanden igennem banen og vente på hinanden. Så vil barnet også udvikle evnen til rollespil, empati, sociale kompetencer og turtagning. Ikke nok med det, så vil børnene også få brugt lattermusklerne, idet de uden tvivl vil hygge sig og have en sjov og på samme tid meget lærerig og udviklende leg.

Hila kan købes i tre forskellige farver, blå, rosa eller grå. Den består at to dele, der er nemlig også en Step. Steppen kan afmonteres og bruges for sig selv, det kan bl.a. være hvis man leger jorden er giftig.

Hvis man fjerner Steppen, kan man f.eks. vælge at tilføje et andet produkt fra TumbleMee, det kan måske være et Bump, så får jeres skummøbel en helt ny funktion, da den nu kan vippe frem og tilbage.

Skummøbler egner sig ikke til udendørs brug, så jeg vil anbefale at man beholder dem indenfor. Skulle den have behov for en gang rengøring, så klares dette nemt med en fugtig klud, undgå brug af rengøringsmidler på skummet.

Vores oplevelser med Hila tumlemøblet

Vi har haft meget glæde af at lege med det stilrene og fantasifulde skummøbel. Villads på 8 måneder, har været meget interesseret i at forsøge at kravle op på Hila. Villads har også kunnet bruge den som en stol med det lille ryglæn.

Jeg går meget op i, at Villads bliver trænet motorisk og at det selvfølgelig er sjovt for ham at træne. Jeg har derfor også holdt Villads imens han hoppede på møblet, så Villads kunne mærke, at det føles anderledes end når han hopper på gulvet.

Villads har også ligget derpå på maven, da jeg vendte Hila modsat og det motiverede Villads til at skubbe sig baglæns ned af bakken. Da Villads allerede nu viser stor interesse for skummøblet, så er jeg helt sikker på, at han nok skal få rigtig meget glæde af det.

Vi har haft min kusines to søde børn på weekendbesøg, de har derfor også været med til at lege med skumstolen.

De er virkelig kreativ, så de har fundet på så mange sjove lege. Børnene har bl.a. leget at skumstolen var sædet i den fedeste racerbil, som de legede at de kørte afsted i, i fuld fart med vinduerne rullet ned og vind i håret.

Mie og Theis har også leget jorden er giftig, hvor vi brugte andre af produkterne fra TumbleMee, for at gøre banen endnu større og sjovere.

Hila er også blevet brugt som en stol, da der skulle spilles på iPad og slappes af efter en lang dag. Det har været en god og sjov oplevelse at teste fabeldyret Hila. Jeg er vild med det flotte og stilrene udtryk og de mange muligheder for motorisk træning.

Kvaliteten er i top og det at produkterne ikke har skarpe kanter og hjørner, giver også mig som forældre en ro i maven.

Hila lever hel sikkert op til mine forventninger og endnu engang må jeg sige, TumbleMee skuffer bestemt ikke! Jeg vil derfor ikke bare anbefale, men også råde forældre til, at investerer i en eller flere af disse geniale skummøbler fra det danske mærke, TumbleMee.

- Carina Lund

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjTumblemee

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen