TOY^2 Track Connectors anmeldelse
Produktet er desværre udgået af Legebyen's sortiment.
Vi har dog mange andre spændende varer på Legebyen.dk!

Alder: Anbefales fra 3 år | Materiale: Plast | Funktion: Forbinder Duplo og BiOBUDDi klodser, med togbaneskinner fra eksempelvis BRIO eller VIGA

"Toy^2 Track Connectors er ikke de dele, der er primært fokus på i legen, men et redskab, der ubevidst for børnene tillægger legen en fornyet wauw-effekt og giver det kendte, elskede legetøj nyt liv. Med Toy^2 Track Connectors er der bestemt potentiale for udvikling af kreativitet og større, højere, sjovere og mere idérige baner i takt med, børnene bliver ældre..."

En anmeldelse af de smarte TOY^2 Track Connectors fra Squar3d

Med høje forventninger til produktet har vi herhjemme fået lov til at teste produktet Toy^2 Track Connectors.

Jeg er mor til Signe på 4 år og Johannes på 2 år. Blandt deres meget legetøj er der slet ingen tvivl om, at noget af det mest populære, er klassikerne fra henholdsvis Duplo og Brio. Mine børn har altid elsket at bygge og lege med begge dele og er med stor optagethed gået ind i de universer, der dér er mulighed for at konstruere.

Med Toy^2 Track Connectors har de syntes, det har været så alletiders og spændende at skulle finde både Duplo og Brio frem – De forskellige kasser, forbinder de med kvalitetsleg og kvalitetstid på én gang.

Vores æske TOY^2 Track Connectors til test består af 33 dele. Vi har testet den store pakke med 30 dele + udvidelsessættet med 3 dele.

I alt har vi fået 24 stk. basis-klodser. Klodsen passer på undersiden perfekt til duplo-klodserne, og på oversiden er det slet ikke til at tage fejl af, hvordan brio-skinnerne skal placeres i forbindelse med klodsen. Det giver rigtig god mening, det er netop denne klods, der er flest af i æsken, da det er denne, der hyppigst vil blive anvendt.

Vi fik også 3 stk. flade ligeud-klodser. Denne bruges, når der er en afstand, hvor det ikke passer præcist i for eksempel længden eller retningen.

Der var også 3 stk. runde sving-klodser. Træskinnesvingene og y-krydsene fra Brio's togbaner har fordybninger ovenpå og nedenunder, og sving-klodsen er her med til at fastgøre netop disse skinner, så de holdes bedre på plads.

På den måde er der taget højde for, der kan bygges meget avancerede baner.

OBS: Produktet er opdateret. I den oprindelige version havde sving-klodsen to dutter ovenpå. Evalueringen af dette lyder på, den ene dut dog ofte vil være i vejen og dermed være til hinder for fleksibiliteten i det, man vil bygge. Derfor altså kun en dut på de æsker, man fremover vil modtage.

I ekstrapakken med 3 dele fik vi også 1 stk. han-han-klods. Denne fungerer fuldstændig som basis-klodsen, men fungerer naturligvis også som retningsvender. Min erfaring siger, sådan en er guld at have, når der bygges med brio. 1 stk. hun-hun-klods. Se ovenstående... samt 1 stk. kryds-klods. Her er der mulighed for at samle en masse togbaner på lidt plads.

TOY^2 legetøjet giver fornyet wauw-effekt

Mens mine børn har testet og leget mere og mere med Toy^2 Track Connectors er der tre ord, jeg i særdeleshed kan knytte til det: 1) Fornyet wauw-effekt, 2) samarbejde, 3) udviklingspotentiale.

Fornyet wauw-effekt:

Signe og Johannes er som nævnt i indledningen helt vilde med at lege med både Duplo og Brio, hvorfor det også har givet mening for os at investere en del i netop disse brands.

Timevis kan de bruge på først at finde frem, derefter samle, bygge op, justere, udvide, prøve af, lege etc. En af mange fordele ved netop dette samle-legetøj er, at der ikke - med mindre man følger en manual - er et facit, men at fantasien 100% kan komme til udtryk.

Det motiverer bestemt mine børn til at give sig i kast med processen.

At man så derefter kan lege med det byggede er i særdeleshed endnu en motivationsfaktor.

At det ikke bare er en færdigbygget model, der så kan stå til pynt, men at resultatet - som igen og igen kan justeres og nok i virkeligheden aldrig rigtig bliver helt færdigt - kan anvendes til leg.

Selvom Signe og Johannes finder så meget glæde i både Duplo og Brio, er det også legetøj, der kan fylde en del, hvorfor det ikke altid er fundet frem.

At der nu i form af Toy^2 Track Connectors er kommet et twist til legen gør, at de slet ikke kan lade være med at finde legetøjskasserne frem. Både Duplo og Brio - som i forvejen er populært - har fået en renæssance.

Toy^2 Track Connectors er ikke de dele, der er primært fokus på i legen, men et redskab, der ubevidst for børnene tillægger legen en fornyet wauw-effekt og giver det kendte, elskede legetøj nyt liv.

Samarbejde:

Mens Signe og Johannes bygger med deres Duplo, Brio og Toy^2 Track Connectors er det helt tydeligt, de har en fælles interesse i at få projektet til at lykkes.

Selvom det i særdeleshed er Signe på 4 år, der er tovholder og byggeleder, er de begge fuldstændig med.

Enten samler de i hver sin ende af togbanen, eller også hjælper de hinanden med at bygge op, udtænke osv. De henter duplo-klodser og plader til hinanden og skaber sammen de højder og støtte-piller, der skal til for at stabilisere.

Der skal lidt mere udtænkning til, end når der bygges en almindelig brio-bane i bare et plan, og derfor oplever de et gensidigt behov for samarbejde.

Udviklingspotentiale:

Herhjemme har det med Toy^2 Track Connectors været vigtigt for mig at holde fast i, det med Signe og Johannes på bare 4 og 2 år ikke er resultatet, der er det vigtige, men processen.

Der er med dem som bygherrer lang vej til at få en mega sej og avanceret bane, som Toy^2 Track Connectors virkelig, virkelig skaber rammer for!

Men for os er det slet heller ikke målsætningen endnu. Signe og Johannes er vildt begejstrede over at kunne bygge op i højden og hen over ting ved hjælp af Toy^2 Track Connectors, men banerne bliver selvfølgelig ud fra deres forudsætninger.

De mangler dog slet ikke de vilde baner, for indtil nu har der været rigelig leg og læring ved selv at få lov at bygge.

Det er der, interessen og optagetheden indtil nu ligger.

Vi voksne vil gerne inspirere, men ikke på nuværende tidspunkt overtage legen og tage deres glæde og begejstring over deres byggeri fra dem ved at “trumfe” med et vildere byggeri.

Med Toy^2 Track Connectors er der bestemt potentiale for udvikling af kreativitet og større, højere, sjovere og mere idérige baner i takt med, børnene bliver ældre.

På den måde er det også legetøj, der kan holde mange år, fordi børn i en alder af 4 og 2 år langt, langt fra er færdige med det og langt fra har fået det maksimale ud af det.

I takt med deres øgede alder ligger der potentiale til endnu flere timers leg – af anden karakter end i dag. Den slags legetøj værdsætter jeg højt!

Jeg kan bestemt anbefale at besøge både Legebyen.dk og Squar3Ds egen hjemmeside for at se både billeder og YouTube-klip af, hvordan det med Toy^2 Track Connectors kan se ud.

Jeg har bestemt høje forventninger til produktet – også når jeg tænker år frem med større børn i huset.

- Elisabeth Kristensen

https://youtu.be/5tAlhp4WaUU
Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjSquar3dToy^2

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen