Oball biler anmeldelse

Alder: Anbefales fra 12 mdr | Materiale: Plast og gummi | Mærke: Oball

"Hvis flere børn leger sammen med de fine Oball-biler, så vil børnene også udvikle sociale kompetencer og lære at dele legetøjet. Det at kunne dele med andre og lege sammen med andre børn, er rigtig godt at kunne når barnet skal starte i vuggestue, dagpleje og børnehave..."

En anmeldelse af Oball's seje biler

Vores lille familie har haft fornøjelsen af at anmelde nogle af de populære og flotte biler fra Oball.

Oballs historie startede med et enkelt stykke legetøj som blev så populært, at virksomheden hurtigt udviklede et stort sortiment af andre produkter, som også lynhurtigt blev elsket og populært hos både børn og deres forældre over hele verden.

Oballs sortiment rækker nu om dage fra bolde og rangler til biler, badelegetøj og meget andet sjovt. Med de mange forskellige produkter og muligheder så påvirker Oball, legen med et dynamisk og sjovt aftryk.

Oball biler med et unikt og fangende design

Vi har undersøgt flere forskellige biler, som henvender sig til de mindre børn fra ca. 1 år. Bilerne fra Oball har et unikt og fangende design, med flotte farver og spændende former.

Bilerne fanger med det samme opmærksomheden hos de små nysgerrige børn, som med det samme er klar til at udforske legen med bilerne.

Da vi modtog bilerne, startede jeg med det, som jeg altid gør når vi modtager legetøj, nemlig at gøre dem rene med en fugtig klud. Derefter blev de flotte biler sat ned på gulvet og så lod jeg Villads undersøge dem helt selv.

Han viste med det samme stor interesse og gik i gang med at undersøge bilerne på kryds og tværs. Villads er vild med bilerne fra Oball og Oball's legetøj generelt, om det er farverne eller formerne der fanger hans interesse, det ved jeg ikke. Men populære det er de!

Oball bilerne er fremstillet af plast og gummi og de er selvfølgelig alle CE mærket.

Kvaliteten på de farverige biler er helt i top, de holder til meget mere end man lige tror. Bilerne er flere gange blevet kørt ud over kanten på sofaen og nogle af bilerne er endda kørt ned af trappen fra vores 1. sal.

Kvaliteten er så god, at bilerne også er yderst velegnede til brug i vuggestuen og hos dagplejeren, hvor de uden tvivl vil skabe stor glæde hos flere børn af gangen.

Der er ingen små dele, som børnene kan få galt i halsen og man skal derfor ikke være bekymret for at lade de mindste hygge sig med bilerne fra Oball.

Kan bruges på flere måder...

Jeg kan godt lide, når man kan bruge legetøjet på alle mulige forskellige måder og det har vi derfor også gjort, med disse sjove biler. Ud over at lege med bilerne, både indenfor og udenfor, så har vi brugt bilerne som en del af godnathistorien.

Da jeg passede for nyligt mine to niecer på 2 og 5 år, fik de lov til at vælge en af bilerne, som de tog med i seng og så fortalte jeg en historie om lige netop den bil.

De havde lidt svært ved at blive enige om hvilken bil det skulle være, men de endte med at vælge den grønne ryst og rul bil.

Jeg fortalte derfor en historie ud fra den...

“Der var engang en lille grøn bil som boede i en legetøjsbutik.

Om aftenen når legetøjsbutikken var lukket og der ikke var flere børn i butikken, så trillede den lille grønne bil ned af hylden, for at tage på opdagelse.

Sådan gjorde den hver aften.

Den grønne bil tøffede stille og roligt rundt i butikken, for ikke at vække alt det andet legetøj, den larmede nemlig lidt med de små kugler inde i hjulene.

Bilen kørte hen til den hylde hvor alle bamserne sad, og da de så den grønne bil, vågnede de med det samme og hoppede ned af deres hylde.

Bamserne fortalte, at de havde haft en rigtig god dag, fordi der var rigtig mange børn der havde krammet dem og leget med dem.

Bamserne spurgte den lille grønne bil, hvordan dagen havde været henne på hylden med bilerne.

Den lille bil fortalte om en sød lille dreng, som havde været i legetøjsbutikken sammen med sin mor. Den søde dreng var meget interesseret i den grønne bil og han løftede den ned fra hylden og kørte frem og tilbage på gulvet. Drengen var meget interesseret i de farverige kugler inde i bilens hjul, som lyder lidt som regnvejr, når man kører med bilen.

Bilen fortalte bamserne om den dejlige følelse den oplevede, da drengen legede med den.

Den søde dreng viste den grønne bil til sin mor, men desværre sagde moren at bilen skulle stilles tilbage på hylden.

Den grønne bil blev ked af det, det eneste den virkelig ønskede sig, var at komme hjem til en familie, som ville køre og lege med den.

Den grønne bil kørte trist væk fra bamserne og tilbage til sin hylde i legetøjsbutikken.

Dagen efter åbnede butikken til sædvanlig tid og ikke længe efter åbningen, blev den grønne bil rigtig glad og overrasket.

Den søde lille dreng var kommet tilbage til legetøjsbutikken, sammen med sin mor.

Denne gang kom drengen for at hente den grønne bil, han ville købe den og tage den med hjem, så de kunne lege sammen.

Den grønne bil var lykkelig og glædede sig til at komme hjem til den lille dreng.

På vej ud af legetøjsbutikken smilede bilen til alt det andet legetøj på hylderne, for nu var han blevet valgt.

Valgt til et nyt liv udenfor legetøjsbutikken.

Et liv med masser af glæde, leg og gode timer med den sødeste lille dreng.

Læring med legetøjsbiler

Udover at fortælle historier om bilerne, så er der også mange andre lærerige muligheder for at lege med bilerne.

Da Villads ikke er så gammel endnu, så er der ikke helt så mange muligheder for ham endnu. Når han bliver lidt ældre, kan vi begynde at træne ordforrådet igennem leg med bilerne.

Det vil vi gøre ved bl.a. at fortælle om legen, finde på navne til bilerne, snakke om farverne og lære at et hjul er et hjul og lign.

Ikke nok med det, så vil det også være oplagt at bruge bilerne i den finmotoriske træning. Det kan bl.a. være hvis man stiller bilerne op på bordet så kan man prøve at tegne en af bilerne på et stykke papir, blot ved at kigge på den. Det kan være lidt udfordrende, men alligevel sjovt at se hvilket resultat man kommer frem til. Dette er også en leg som mor, far og søskende kan være med til.

Lige meget hvordan resultatet bliver, så husk altid at rose jeres barn, for på den måde at styrke selvtilliden og selvværdet.

Vurdering af Oball bilerne

Oball bilerne er meget populære. De flotte farver og unikke designs med de mange huller, gør at selv de mindste børn let kan tage fat i legetøjet og løfte det. Leg med de farverige og unikke biler, motiverer barnet til at bevæge sig efter bilerne.

Dit barn vil på den måde stimulere og styrke sin motorik, når han/hun kravler eller går efter bilerne.

Når jeres lille guldklump leger med bilerne og køre rundt på stuegulvet eller på værelset, så vil det lille barn lære at afstandsbedømme, for at kunne køre udenom de forskellige forhindringer, som bilerne møder på sin vej ud på eventyr.

I en leg som denne vil jeres barn også styrke sin hånd-øje-koordination, nysgerrighed, fantasi og evnen til at lege rollelege.

Det kan f.eks. være når barnet leger med udrykningskøretøjerne og lever sig helt ind i legen. De fleste børn synes brandbiler og politibiler er seje og legen bliver derfor hurtig spændende og lidt vild. De lynhurtige redningskøretøjer skal nemlig køre afsted i fuld fart når alarmen lyder.

Hvis flere børn leger sammen med de fine Oball biler, så vil børnene også udvikle sociale kompetencer og lære at dele legetøjet. Det at kunne dele med andre og lege sammen med andre børn, er rigtig godt at kunne når barnet skal starte i vuggestue, dagpleje og børnehave.

Efter at have set Villads' interesse for de forskellige Oball biler og efter jeg selv har undersøgt de forskellige læringsmuligheder, der er med disse biler, så er jeg rigtig positiv.

Oball's biler lever 100% op til forventningerne vi havde på forhånd og jeg vil derfor uden tvivl anbefale dem til andre. De vil helt sikkert være en rigtig god gave, til et heldigt lille barn.

- Carina Lund

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjOball

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen