Spoolz Stabletårn anmeldelse

Alder: Anbefales fra 10 - 36 måneder | Materiale: 100% BPA-fri kvalitetsplast | Mål: (største spole) Ø:12,5 x H:6,5 cm | Mærke: Fat Brain Toy Co | Antal: 1 sæt Spoolz med 7 dele.

"Spoolz Stabletårnet har virkelig skabt glæde, store smil, og dyb koncentration herhjemme. Det er fantastisk sjovt for Malina, at stable de forskellige spoler som et tårn ovenpå hinanden og det er lige så sjovt at vælte tårnet igen! De store smil og mange grin i legen med Spoolz Stabletårnet, har vist at Fat Brain Toys har ramt plet, i deres udførelse af det perfekte stabletårn til de mindste. Vi er samtidig positivt overraskede over den utroligt holdbare kvalitet som alle spolerne er produceret i. Det er et kæmpe plus i vores bog, når holdbarheden er god - og især når det er legetøj der er henvendt til de helt små..."

En anmeldelse af Spoolz Stabletårn fra Fat Brain Toys

Vi er forældre til vores datter, Malina, der er 11 måneder gammel. Vi elsker at udfordrer Malina, og samtidig træne hendes finmotorik. Vi har for år tilbage købt os fattige i stabletårne til Malinas storebror, som enten formåede at ødelægge dem eller hurtigt mistede interessen for dem. Vi var ude efter en mere holdbar løsning denne gang.

Vi ved at stabletårne kan have en gavnlig effekt på babyers finmotorik, og det var derfor, vi var på udkig efter et stabletårn til Malina. Vi opdagede ret hurtigt i vores søgen - Fat Brain Toys bud - på det perfekte stabletårn. De mange farver, og muligheder hvorpå de forskellige spoler kan stables, fangede lynhurtigt vores interesse.

Vi var spændte på at introducere Malina for Spoolz Stabletårnet fra Fat Brain Toys.

Det praktiske om Spoolz Stabletårn fra Fat Brain Toys

Spoolz Stabletårn er anbefalet fra + 10 måneder og frem til 3 års alderen. Spoolz Stabletårn er produceret i BPA-fri kvalitets plast, og byder på hele 7 spoler i forskellige størrelser og farver. Den største spole måler; 6,5 centimeter i højden og 12,5 centimeter i omkredsen.

De 7 spoler vi stifter bekendtskab med, er i farverne: rød, lilla, orange, gul, grøn og blå.

Spoolz Stabletårn kommer i en æske der ikke overlader meget til fantasien - og samtidig er den super nem at åbne, og så kan legen ellers gå i gang.

Vores oplevelse med Spoolz Stabletårn fra Fat Brain Toys

Da vi introducerede Malina for de 7 spoler i forskellige størrelser og farver, var hun hurtig til at gribe fat i den største spole. Hun kiggede længe på den, og vi kunne fornemme at hun syntes spolen var rar at røre ved. Hun lod sine fingre glide hen over spolen, og virkede meget koncentreret. Vi som forældre synes også spolerne er rigtig rare at røre ved, og vi er sikre på den bløde kvalitet forbedrer Malinas leg.

Malina tog nu alle spolerne - en efter en - for at se nærmere på dem. De mindste spoler begyndte hun at gumle lidt på, hvorimod de store spoler både blev undersøgt med alle fingrene, og slået ned i gulvet et par gange. Alle spolerne uanset størrelse fangede Malinas interesse, og vi er sikre på at de mange forskellige farver, er en medvirkende årsag til den store interesse.

Malina begyndte at tage en spole i hver hånd, og slå dem mod hinanden. Hun begyndte at grine, og gentog den samme bevægelse igen og igen. Malina kunne skabe en lyd ved at slå spolerne mod hinanden, og hurtigt fandt hun ud af at lyden også kunne skabes ved at slå spolerne roligt ned i stuegulvet.

Da Malina havde undersøgt spolerne, var vi klar til at introducere hende for hvad spolerne virkelig kunne. Alle 7 spoler kan stables, og danne et stort stabletårn. Vi forsøgte at vise Malina tårnet, men hurtigt blev det væltet! Malina grinte og grinte, og begyndte nu selv at prøve og stable de forskellige spoler oven på hinanden. De 7 spoler kan både ligge ned og stå op på hinanden. Malina begyndte at stable de forskellige spoler, som både motiverede hende til at rejse sig op og koncentrere sig.

Malina fandt det rigtig morsomt at stable de fleste af spolerne ovenpå hinanden, for derefter at vælte tårnet hun havde bygget igen - til endnu størrer smil og grin. Vi brugte også lang tid på at rulle de forskellige spoler, frem og tilbage på stuegulvet.

En verden af muligheder i selskab med Spoolz Stabletårn fra Fat Brain Toys

Legen med Spoolz Stabletårn kan gribes an på mange måder, og selvom ordet “stabletårn” indgår i navnet - kan Spoolz Stabletårnet bruges til meget andet, end blot et klassisk stabletårn.

Vi har (udover) de mange forskellige måder Spoolz Stabletårn kan stables på, også haft succes med små mindre lege hvor Spoolz Stabletårnet indgår. Vi har blandt andet trillet de forskellige spoler frem og tilbage, og det er bestemt en leg Malina har været helt vild med. Legen træner samtidig hendes finmotorik, hendes koncentration, og hendes hånd-øje koordination. Malina finder det særligt morsomt når hun skubber så hårdt til spolen, at den vælter, og den ikke triller men glider hen ad gulvet.

Vi har også haft meget sjovt med at gemme de forskellige spoler, og finde dem igen. Vi sætter os tit på gulvet med vores sofapuder, og gemmer alle spolerne under dem. Malina elsker at gå rundt og fjerne sofapuderne, og “finde” de gemte spoler. Det er virkelig en leg der skaber mange smil, og er en fantastisk måde - man også - kan bruge Spoolz
Stabletårnet på.

Malina kan både lide at sætte alle spolerne ved siden af hinanden i en lang række, men hun er også helt vild med at stable dem oven på hinanden på forskellige måder. Tit og ofte starter hun sit stabletårn med en af de mindste spoler som fundament, og hurtigt vælter spolerne ud over hele stuegulvet. Det skulle bestemt ikke undrer os hvis det var en bevidst handling fra hendes side af - for hylende morsomt - synes den unge dame bestemt det er!

Spoolz Stabletårn fra Fat Brain Toys byder på kvalitet

De 7 forskellige spoler er alle sammen skarpe i farverne, og let håndterlige for små babyhænder. Alle spolerne er udstyret med et hul i midten, og det gør det derfor nemmere for baby at navigere rundt med alle spolerne. Det er et kæmpe plus at spolerne kommer med et hul i midten, da legen på den måde ikke bliver ødelagt, men grundigt optimeret. De forskellige spoler er alle faste, med en behagelig og blød overflade. Den bløde overflade var noget vi ikke havde forventet, men er bestemt et kæmpe plus - og er med til at gøre legen med stabletårnet så behageligt som overhovedet muligt.

Det er helt fantastisk, hvordan stabletårnet kan bygges på mange forskellige måder. Alle spolerne kan drejes, vendes og lægges - og stadig skabe et tårn. Kombinationen af spoler der står op, der ligger ned, og vender modsat af hinanden, kan hurtigt komme til at se sjovt ud - som et færdigbygget stabletårn. Det er kun fantastien der sætter grænser, for hvordan stabletårnet kan bygges og se ud.

Vi er samtidig positivt overraskede over den utroligt holdbare kvalitet som alle spolerne er produceret i. Det er et kæmpe plus i vores bog, når holdbarheden er god - og især når det er legetøj der er henvendt til de helt små.

Vores vurdering af Spoolz Stabletårn fra Fat Brain Toys

Spoolz Stabletårnet har virkelig skabt glæde, store smil, og dyb koncentration herhjemme. Det er fantastisk sjovt for Malina, at stable de forskellige spoler som et tårn ovenpå hinanden og det er lige så sjovt at vælte tårnet igen! De store smil og mange grin i legen med Spoolz Stabletårnet, har vist at Fat Brain Toys har ramt plet, i deres udførelse af det perfekte stabletårn til de mindste.

Vi har stablet, bygget, rullet, følt, leget, kastet - og ikke mindst, haft en helt vidunderlig tid i legen med Spoolz Stabletårnet fra Fat Brain Toys.

- Camilla Jakobsen

Læs også anmeldelsen af Dimpl Sanselegetøjet fra Fat Brain Toys

Læs også anmeldelsen af RollAgain Tower kuglebanetårn fra Fat Brain Toys

Læs også anmeldelsen af Squigz sugekopper fra Fat Brain Toys

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjFat brain toys

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen