SpinAgain Stabeltårn anmeldelse

Alder: Anbefales fra 1 år | Materiale: Stærkt ABS plast (100% BPA-fri) | Mål: H:40 cm.

"Sættet kan bruges til alle slags børn og det kan bruges til forskellige former for læring. Der er heldigvis ingen regler for, hvordan det skal bruges, kun at det skal være sjovt at lege og lære. Jeg vil derfor give SpinAgain de varmeste og mest snurrende anbefalinger med herfra..."

Fat Brain Toys har et godt bud

Leder I også efter noget nyt, anderledes og spændende legetøj til jeres lille barn fra 1 års alderen, som kan fange barnets interesse i længere tid ad gangen og på samme tid hjælpe barnet i en positiv udvikling?

Fat Brain Toys har et rigtig godt bud på lige netop det, som I står og mangler; nemlig det sjove SpinAgain Stabletårn. En ny og moderne udgave af det klassiske og lidt kedelige stabletårn, som vi alle kender fra vores egen barndom.

Dette nye og anderledes stabletårn, henvender sig til børn fra 1 år. Når nu de yngre børn også gerne vil lege med det sjove og farverige legetøj, så bør de lege sammen med en voksen.

SpinAgain fra Fat Brain Toys

SpinAgain stabeltårnet består af 8 dele.

  • En bund, som er blå.
  • Pinden/skruen i midten, som er hvid.
  • 6 stjernelignende møtrikker.

Legetøjet er fremstillet af stærkt ABS plast, som er CE mærket og 100% fri for BPA og andre giftstoffer.

De 6 stjerne møtrikker har hver to forskellige farver, så man kan vende den farve op ad, som man synes er flottest. De er i hver sin størrelse og har hver sin struktur rundt i kanten.

Når møtrikkerne sættes på den store hvide skrue, så ruller de selv ned i bunden.

Bunden kan man vender som man vil, hvis den vender på den ene måde, så står den stabilt, men vender man den modsat så vil tårnet stå og vippe.

Møtrikkerne kan stables i den rækkefølge som barnet ønsker det, man behøver ikke nødvendigvis at dele dem op efter størrelse.

Vil du lave en fin regnbue? Eller kunne det være sjovt kun at sætte de mindste stjerner på? Barnet kan give kreativiteten og fantasien frit løb, lige meget hvordan han/hun gør, så er det muligt, med SpinAgain’s stabletårn. Selv den mindste stjerne møtrik kan spinne helt ned til bunden.

Fanger barnets interesse

SpinAgain lever ret godt op til navnet. Den fanger nemlig barnets interesse så meget, at det lille barn ikke kan lade være med at prøve det igen og igen.

De iøjenfaldende farver, der snurrer og snurrer ned af den hvide pind, vil med sikkerhed fange barnets nysgerrighed og sætte gang i både fantasi og kreativitet. Barnet vil med det samme begynde at undersøge, hvad der vil ske, hvis man vender bunden i vejret på sættet eller hvis man fjerner den blå bund.

Ja, så vil stjerne møtrikkerne stadig dreje rundt med fuld fart og til sidst falde ned på gulvet. ;)

Det er super nemt, at tage stjernerne af pinden, det er bare at vende den om, og lade den snurre af. Derefter kan legen begynde igen.

Utrolig god kvalitet

Sættet er lavet i en utrolig god og holdbar kvalitet, det går ikke bare i stykker, heller ikke når man lader møtrikkerne snurre og falde ned på gulvet fra højder. Det sker der slet ikke spor ved. Dette sæt kan virkelig holde til at blive leget med. Det vil derfor være helt oplagt til institutionsbrug også til special institutioner.

De mange farver og store former med de forskellige strukturer er en god træning til at styrke og stimulere synssansen, følesansen og hånd-øje- koordinationen.

Sættet kan bl.a. bruges til at lære om form- og farvegenkendelse og til at lære de små talrækken fra 1-6. Man skal jo starte i det små. ?

Kan bruges til flere aldersgrupper

Herhjemme har min yngste søn Villads, leget lidt med SpinAgain stabletårnet, men han er for lille til at lege med det selv. Derfor har jeg leget sammen med ham, ved at give ham en møtrik ad gangen. Han kan dog godt selv sætte stjerne møtrikkerne på pinden uden hjælp.

Vi har også haft Theis på 4 år på besøg i weekenden. Han gik straks igang med at undersøge stabletårnet. Han undrede sig lidt over hvad det var, indtil jeg sagde, at han bare skulle bruge fantasien og prøve sig frem.

Theis synes, at det var sjovt at få alle stjernerne til at snurre på pinden og endnu sjovere, når han vendte det på hovedet og de snurrede af pinden og videre ned i sofaen og på gulvet. ?

Theis og jeg snakkede lidt om hvor mange farver der var og vi forsøgte at stable stjerne møtrikkerne på gulvet, uden at sætte dem på pinden.

Det var selvfølgelig ikke helt så sjovt fordi de ikke snurrede, men det var faktisk lidt svært at stable dem uden pinden. De væltede hele tiden eller gled ned af hinanden.

Theis havde meget sjov ud af at få stjerne møtrikkerne til at snurre igen og igen. Han satte møtrikkerne i forskellige rækkefølger og satte flere på ad gangen, så de snurrede tæt sammen på samme tid.

Sættet kan bruges til alle slags børn og det kan bruges til forskellige former for læring. Der er heldigvis ingen regler for, hvordan det skal bruges, kun at det skal være sjovt at lege og lære.

Jeg vil derfor give SpinAgain de varmeste og mest snurrende anbefalinger med herfra.

Pas på at I ikke bliver rundtosset. ;)

Mere om Fat Brain Toys

Herunder får du lidt ekstra viden om producenten bag Fat Brain Toys.

Fat Brain Toys er en amerikansk producent og forhandler af pædagogisk legetøj. Virksomheden blev grundlagt af ægteparret, Mark og Karen Carson i 2002.

Deres uovertrufne udvalg af kvalitetslegetøj er kun en af ​​mange grunde, der gør Fat Brain Legetøj til noget helt særligt og unikt.

Hos Fat Brain Toys har de tænkt meget over designet på deres legetøj, og de har derfor forsøgt at lave legetøj, som også er velegnet til børn med handicap eller andre særlige behov.

Hos Fat Brain Toys er de altid ærlige, også når det gælder legetøj til specielle behov. Deres vigtigste mål er at give kvalitetsanbefalinger, som man kan stole på.

De anerkender imidlertid også, at de ikke er specialister i specialbehov.

Alle deres erfaringer med specielle behov, er udelukkende baseret på feedback fra kunder, deri blandt forældre, specialpædagoger og terapeuter.

Med de mange forskellige produkter fra Fat Brain Toys kan du helt sikkert finde det perfekte legetøj efter udviklingsmål.

Specielle behov eller ej, hvert barn er unikt og sin helt egen.

Uanset om I håber på at styrke barnets taktile evner, motorik eller finpudse deres tænkningskompetencer, så har Fat Brain Toys noget der passer perfekt til lige netop jeres lille barn.

- Carina Lund

Læs også min anmeldelse af PipSquigz Ringlets fra Fat Brain Toys

Læs også min anmeldelse af PipSquigz Loops fra Fat Brain Toys

Læs også min anmeldelse af Tobbles Neo fra Fat Brain Toys

Læs også anmeldelsen af Sensory Rollers fra Fat Brain Toys

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjFat brain toys

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen