RollAgain Tower kuglebanetårn anmeldelse

Alder: Anbefales fra 12 mdr | Materiale: Plast | Mål: L:40 x B:45 x H:47 cm | Mærke: Fat Brain Toy | Antal: 1 stk

"Hele konceptet bag kuglebanetårnet er en smule anderledes, end det vi er vant til når vi leger med kuglebaner herhjemme. Vi kan rigtig godt lide måden Fat Brain Toys har tænkt ud af boksen på, og gjort kuglebanetårnet til en “uendelig leg”. Dét faktum at kuglerne aldrig stopper med at trille, og legen derfor ikke stopper - er virkelig godt tænkt! Vi har haft flere forskellige kuglebaner til vores søn da han var mindre, og her kunne vi godt mærke på ham,
at da først kuglerne var trillet ned af banen og lå spredt ud over hele gulvet - så ophørte tålmodigheden ret hurtigt, og det sjove gik af legen. Fat Brain Toys har ovenikøbet sørget for at kuglerne ikke kan trille ud på gulvet, og derfor hele tiden er i nærheden af de små hænder..."

En anmeldelse af RollAgain Tower kuglebanetårn

Vi er forældre til vores datter, Malina, der er 1 år gammel. Vi elsker at engagere os i sjove lege sammen med Malina, og her får vi virkelig lov til at se hende blomstre. Malina er nysgerrig af sind og så elsker hun nye udfordringer. Vi har derfor længe kigget på forskellige kuglebaner, der er henvendt til hendes alder. Vi var så heldige at falde over RollAgain Tower Kuglebanetårnet fra Fat Brain Toys, som vi hurtigt kunne se en masse fordele i.

Vi har tidligere stiftet bekendtskab med andet legetøj fra Fat Brain Toys, og vi var derfor overbeviste om at kvaliteten var i orden. De mange farver som kuglebanetårnet består af og de 6 medfølgende kugler i børnevenlig størrelse - var prikken over íet. Det og meget andet, gjorde at vi valgte RollAgain Tower Kuglebanetårnet, som kuglebanen der forhåbentligt ville berige vores leg med vores datter.

Det praktiske om RollAgain Tower Kuglebanetårnet fra Fat Brain Toys

RollAgain Tower Kuglebanetårnet er anbefalet fra + 1 år, og er produceret i plast.

RollAgain Tower Kuglebanetårnet måler 40 centimeter i længden, 45 centimeter i bredden, og 47 centimeter i højden.

Kuglebanetårnet kommer i en farvestrålende kasse, og overlader ikke meget til fantasien.

Der gik ikke lang tid før Malina viste en stor interesse for kassens indhold, og det kunne vi bestemt godt forstå!

RollAgain Tower Kuglebanetårnet kommer næsten samlet, og det eneste vi skulle gøre - var at sætte de 3 farverige baner fast på tårnet. Det tog under 1 minut og var dejligt simpelt. Det er helt fantastisk at vi ikke skal sidde og bruge lang tid på samlingen af kuglebanetårnet, som hurtigt kan gå hen og blive tidskrævende og besværligt med en baby på skødet.

  • Der medfølger 6 store kugler til kuglebanetårnet i forskellige farver, og med Fat Brain Toys logo på.

Vores oplevelse med RollAgain Tower Kuglebanetårn fra Fat Brain Toys

Vi var virkelig spændte på at introducere Malina for hendes nye kuglebanetårn, som vi havde rigtig store forventninger til.

Vi havde samlet kuglebanetårnet imens Malina sov sin middagslur - så det stod klart til hende når hun stod op. Vi brugte lidt tid på at undersøge kuglebanetårnet en smule nærmere, og vi faldt hurtigt over den smarte funktion, der gør at legen med kuglebanen aldrig stopper.

Kuglebanetårnet fungere på denne måde:

Den første kugle placeres i toppen af kuglebanetårnet, og begynder at trille ned. De efterfølgende kugler placeres herefter også i toppen, og triller ned. Ligeså snart den første kugle rammer bunden, begynder alle niveauerne på kuglebanetårnet at låse sig. Alle kuglerne stopper derfor på hver sit niveau, og ruller ikke videre. Niveauerne
åbnes først op igen når kuglen på bunden fjernes, og bliver placeret i toppen af kuglebanetårnet igen. Det er på denne måde kuglebanetårnet fungerer - og som du nok kan læse - kommer barnet bestemt ikke til at kede sig.

Malina var endelig stået op fra sin lur, og hvor vi dog glædede os til at hun skulle opleve kuglebanetårnet. Malina har sit eget legehjørne i vores stue, og der havde vi valgt at stille kuglebanetårnet. Der gik ikke mange øjeblikke fra hun havde fjernet søvnen fra øjnene, til at hun var i gang med at undersøge sit nye kuglebanetårn nærmere. Malina begyndte forsigtigt at røre ved de forskellige baner, der alle snor sig ned af kuglebanetårnet. De tre forskellige
baner er både farverige og flotte, og Malina var virkelig optaget af dem.

Endelig(!) lagde Malina mærke til de 6 store kugler der lå ved siden af kuglebanen, og hun tog straks en i hver hånd. Hun kiggede undrende på dem, og helt naturligt lagde hun dem op i toppen af kuglebanetårnet. Kuglerne trillede ned af de snoede baner, og endte til sidst for fødderne af hende. Hun kiggede på far og så begyndte hun at grine. Malina greb med det samme kuglerne igen, gentog succesen fra før - og endte med kuglerne foran hendes fødder endnu en gang.

Vi lagde hurtigt mærke til at Malina lidt efter lidt, begyndte at sætte sit tempo op. Pludselig var hun hurtig nok til at holde 3 kugler i gang, og efter noget tid var hun i gang med alle 6 kugler på samme tid, der alle trillede ned af kuglebanetårnet. Malina var meget koncentreret i sin leg, og fik samtidig trænet sin hånd-øje koordination.

De 5 farverige kugler har den perfekte størrelse, og så vejer de også en lille smule. De 6 kugler vejer bestemt ikke meget, men de har stadig en smule vægt, som gør at de triller perfekt og sikkert ned af det høje kuglebanetårn.

Malina har virkelig taget RollAgain Tower Kuglebanetårnet til sig, og finder tilbage til det igen og igen. Malinas storebror på 3 år har også vist en stor interesse for kuglebanetårnet. Han er helt vild med at kunne holde alle kuglerne i gang, så de ikke stopper på noget tidspunkt på sin vej nedad kuglebanetårnet. Det er noget af en udfordring, men det er bestemt ikke umuligt!

Underholdning for de små

Der er mange farver der strømmer imod os, når vi kigger på RollAgain Tower Kuglebanetårnet. Vi kan virkelig se fordele i det farverige legetøj, især når det er legetøj henvendt til vores 1-årige datter. Vi har altid kunne mærke på hende at hun bliver draget af farver, og derfor var vi meget positive over alle farvekombinationerne i kuglebanetårnet.

Hele konceptet bag kuglebanetårnet er en smule anderledes, end det vi er vant til når vi leger med kuglebaner herhjemme. Vi kan rigtig godt lide måden Fat Brain Toys har tænkt ud af boksen på, og gjort kuglebanetårnet til en “uendelig leg”. Dét faktum at kuglerne aldrig stopper med at trille, og legen derfor ikke stopper - er virkelig godt tænkt! Vi har haft flere forskellige kuglebaner til vores søn da han var mindre, og her kunne vi godt mærke på ham,
at da først kuglerne var trillet ned af banen og lå spredt ud over hele gulvet - så ophørte tålmodigheden ret hurtigt, og det sjove gik af legen. Fat Brain Toys har ovenikøbet sørget for at kuglerne ikke kan trille ud på gulvet, og derfor hele tiden er i nærheden af de små hænder.

De farverige kugler har også fanget Malinas interesse, og hun finder jævnligt tilbage til kuglebanetårnet og her starter hun selv sin leg. Det er helt fantastisk hvor “selvstændigt” et barn man pludselig får, når Fat Brain Toys har udviklet kuglebanetårnet så børnevenligt og så nemt at gå til som overhovedet muligt.

Vores vurdering af RollAgain Tower Kuglebanetårn fra Fat Brain Toys

Vi er virkelig glade for at have stiftet bekendtskab med RollAgain Tower Kuglebanetårnet fra amerikanske Fat Brain Toys. Vi er virkelig blevet overrasket og imponeret over den fantastiske leg - der i bogstaveligste forstand - aldrig slutter. De seks kugler kan blive ved med at trille ned af det høje tårn - igen og igen - og underholdningsniveauet forbliver derfor tårnhøjt.

Kvaliteten af RollAgain Tower Kuglebanetårnet kan vi ikke sætte en finger på, og hele kuglebanetårnet er robust og står sikkert på gulvet. De stærke baner hele vejen ned af kuglebanetårnet sidder ordentligt fast, og hopper ikke af i tide og utide. Vi er virkelig glade for de 6 kugler som er farverige, og i den helt perfekte størrelse til små børnehænder.

Vi kan ikke få armene ned over vores oplevelse med RollAgain Tower Kuglebanetårnet fra Fat Brain Toys. Kuglebanetårnet har budt på en masse glæde, undrende blikke, store smil, intense øjeblikke hvor kuglen skal fragtes fra bund til top - og ikke mindst har kuglebanetårnet skabt en masse timers sjov og udfordrende leg herhjemme!

- Camilla Jakobsen

Læs også anmeldelsen af Fat Brain Toys Dimpl

Læs også anmeldelsen af Whirly Squigz Fidget-spinnere

Læs også anmeldelsen af InnyBin Puttekasse

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjFat brain toys

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen