Riff Raff Keytar fra Baby Einstein anmeldelse
Produktet er desværre udgået af Legebyen.dk's sortiment.
Besøg i stedet Baby Einstein kategorien på Legebyen.dk!

Alder: Fra 12 mdr | Mærke: Baby Einstein | Afspiller 30 + melodier & 6 instrumentlyde | Antal: 1 stk.

"Riff Raff Keytar er lavet i en helt perfekt størrelse, der gør at Malina kan håndtere den helt selv. Hele håndteringen af Riff Raff Keytar er gjort så børnevenlig som overhovedet muligt. Malina finder samtidig en stor glæde i selv at kunne lege med Riff Raff Keytar, og selvfølgelig have muligheden for at inddrage os som forældre i legen, hvis hun skulle have lyst til det. Riff Raff Keytar er et godt bud på barnets første musikalske stykke legetøj, og er samtidig med til at skabe glæden for musik hos barnet i en tidlig alder..."

En anmeldelse af Riff Raff Keytar fra Baby Einstein

Vi er forældre til vores datter, Malina, der er 1 år gammelt. Malina er vild med at “synge” med på klassiske børnesange, danse til fagtelege, og så er musik generelt et kæmpe hit herhjemme. Malina elsker at danse, dreje rundt, og rokke med til melodier - og derfor var vi ekstra glade - da vi skulle introducere hende for Riff Raff Keytar fra Baby Einstein.

Vi har tidligere stiftet bekendtskab med enkelte produkter fra Baby Einstein, og vi har altid været meget imponeret over kvaliteten på deres forskellige produkter. Vi synes virkelig at produkterne fra Baby Einstein er nytænkende, farverige, og fanger opmærksomheden hos de små lynhurtigt. Det var derfor med spænding og store forventninger, at vi gik ind til vores test af Riff Raff Keytar fra Fat Brain Toys.

Det praktiske om Riff Raff Keytar fra Baby Einstein

Riff Raff Keytar er anbefalet fra + 1 år, og er produceret i plast. Riff Raff Keytaren byder på mere end 30 forskellige melodier og 6 forskellige instrumenter!

Riff Raff Keytar kommer i en æske, der ikke overlader meget til fantasien. Riff Raff Keytar er super hurtigt at pakke ud, og er klar til brug lige med det samme. På bagsiden af æsken er der beskrevet lidt om de forskellige egenskaber som barnet trænes i, ved legen med Riff Raff Keytar.

Riff Raff Keytar er et 2-i-1 instrument, og fungere både som et klaver og en guitar. Barnet kan selv folde klaveret ud så det bliver til en guitar. Klaveret har i alt 10 forskellige tangenter, som alle sammen er i forskellige farver. På tangenterne bliver vi introduceret til de søde små dyr; fuglen, giraffen, og blæksprutten. De forskellige tangenter skal ikke trykkes ned som på et almindeligt klaver, tangenterne skal blot røres, og så strømmer lyden ud af Riff Raff Keytaren.

Barnet kan vælge at spille klassisk klaver, xylofon eller keyboard.

For at omdanne klaveret til en guitar, tager barnet og folder Riff Raff Keytaren ud. Det tager få sekunder, og pludselig er klaveret omdannet til en sej guitar. Barnet kan vælge imellem at spille klassisk guitar, country guitar eller rock guitar.

Guitaren har i alt 3 kraftige blå strenge, og på guitarens hals er den udstyret med 6 taster. De forskellige taster er i forskellige farver, og udsmykket med søde dyr. Vi bliver her introduceret for; blæksprutten, ormen, frøen, giraffen, tigeren, og fuglen - alle sammen kendinge indenfor Baby Einstein universet.

Riff Raff Keytaren er udstyret med én rød knap og én blå knap. Den røde knap skifter mellem instrumenterne, den blå knap spiller forskellige melodier. På siden af Riff Raff Keytaren er det muligt at slukke den, og skifte imellem to forskellige lydniveauer. Der findes desuden en lysbar over tangenterne på klaveret og strengene på guitaren, som lyser op, hver gang barnet spiller på instrumentet.

Vores oplevelse med Riff Raff Keytar fra Baby Einstein

Vi var virkelig spændte på at introducere Malina for Riff Raff Keytar fra Baby Einstein. Vi havde valgt at lægge Riff Raff Keytar på Malinas yndlingstæppe, og ventede spændt på at hun opdagede den. Der gik ikke lang tid før hun fik øje på Riff Raff Keytar, og med det samme satte hun sig ned foran den. Hun rørte tangenterne på klaveret, og hurtigt strømmede tonerne ud af klaveret. Malina begyndte at grine, og ville hurtigt have mor med i legen. Malina tog forsigtig mors fingre, og begyndte at kører dem henover klaveret - med samme resultat - tonerne strømmede endnu en gang ud af klaveret.

Malina fik hurtigt øje på lysbjælken over tangenterne, der lyser op i forskellige farver hver gang hun spiller på klaveret. Malina prøvede at spille på klaveret samtidig med hun fangede de forskellige farver af lys, det lykkedes hende ikke - men underholdende det var det!

Der gik ikke lang tid før Malina fandt ud af, at hun kunne “åbne” Riff Raff Keytar. Lige pludselig sad hun med en guitar tilpasset hendes størrelse, og det var godt nok interessant! Malina begyndte med det samme at undersøge de blå strenge, som bevægede sig da hun rørte dem. Det hele var nyt og meget spændende, og hele stuen blev endnu en gang fyldt med skønne melodier og guitarspil.

Vi kunne hurtigt mærke på Malina at hun begyndte at rokke fra side til side, og havde svært ved at sidde stille, når musikken fyldte stuen. Malina rejste sig hurtigt op, og så begyndte hun ellers at “danse” - som mest af alt består af at dreje rundt og vifte med armene. Vi prøvede at skifte imellem de to forskellige indstillinger for lydniveauet på siden af Riff Raff Keytar, og der er virkelig en stor forskel. Det er virkelig en fordel at man kan skrue lidt højere op for lyden, især hvis man skal op og danse til de skønne melodier. Det er samtidig en fordel at man kan skrue ned for lyden, hvis fordybelsen i guitarspillet skulle tage over.

Super underholdning til de musikglade børn

Fra første øjeblik efter vi havde pakket Riff Raff Keytaren ud af æsken, strømmede den søde musik ud i stuen. Vi er meget positive over den klare og gode lyd Riff Raff Keytaren forkæler vores øregange med, og at man kan føle bassen i den er et stort plus. Vi har tidligere stiftet bekendtskab med musiklegetøj hvor lyden bestemt ikke var god, og her var det store irritationsmoment at musikken skrattede og lød helt forfærdelig. I Malinas leg med Riff Raff Keytaren er vi blevet bekræftet i, at der findes musik legetøj til børn hvor der er tænkt over den gode lydkvalitet.

De mange forskellige melodier og instrumenter, er med til at gøre at legen hele tiden er interessant. Det er ikke den samme melodi Riff Raff Keytaren starter om og om igen, nej - det er en helt ny melodi hver gang. De forskellige tempoer i melodierne er der både blevet danset og rokket meget til herhjemme, og de forskellige instrumenter Malina kan skifte imellem er et kæmpe hit.

Hvis Malina selv vælger at spille på enten klaver eller guitar, er vi helt vilde med den skarpe touch funktion alle tasterne har. Malina elsker at sidde og spille vildt og voldsomt på både klaver og guitar - og omvendt - kan hun godt lide at lade sine fingre glide stille hen over tangenterne eller tasterne, og fornemme og lytte til hver en tone.

Vores vurdering af Riff Raff Keytar fra Baby Einstein

Hvor er vi glade for at have stiftet bekendtskab med Riff Raff Keytar fra Baby Einstein! Vi kan slet ikke få armene ned over hvor meget glæde Riff Raff Keytar har skabt herhjemme. De skønne klassiske melodier vi er begyndt at nynne med på, under tilberedningen af aftensmaden - er vel et godt tegn på, at Riff Raff Keytar i bund og grund er et rigtig hyggeligt og musikalsk stykke legetøj.

Vi er virkelig glade for kvaliteten af Riff Raff Keytar. Det er dejligt at lyden er god og klar uden ujævnheder - samtidig med at touch funktionen på klaveret virker upåklageligt. Da Riff Raff Keytar er produceret i hård plast gør det instrumentet meget hårdfør, og herhjemme har vi endnu ikke været ude for skrammer eller tydelige brugsspor - på trods af vilde guitarsoloer og voldsomt klaverspil.

Riff Raff Keytar er lavet i en helt perfekt størrelse, der gør at Malina kan håndtere den helt selv. Hele håndteringen af Riff Raff Keytar er gjort så børnevenlig som overhovedet muligt. Malina finder samtidig en stor glæde i selv at kunne lege med Riff Raff Keytar, og selvfølgelig have muligheden for at inddrage os som forældre i legen, hvis hun skulle have lyst til det.

Riff Raff Keytar er et godt bud på barnets første musikalske stykke legetøj, og er samtidig med til at skabe glæden for musik hos barnet i en tidlig alder. Riff Raff Keytar er et 2-i-1 instrument som er fyldt med melodier og instrumenter. Vi mener derfor at man absolut får værdi for pengene og god musikalsk underholdning, hvis man vælger at investere i det musikalske legetøj til sit barn.

- Camilla Jakobsen

Læs også anmeldelsen af Baby Einstein

Læs også anmeldelsen af Oball Babylegetøj

Læs også anmeldelsen af Sassy Babylegetøj

Anmeldelse af legetøjBaby einsteinCategory_anmeldelse af legetøj

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen