Quercetti magnetpuslespil anmeldelse
Produktet er desværre udgået af Legebyen's sortiment.
Vi har dog mange andre spændende varer på Legebyen.dk!

Alder: Anbefales fra 18 mdr | Materiale: Plast | Antal: 1 sæt med 13 dele | Mærke: Quercetti

"Jeg er overrasket over, hvor gode og lærerige disse magnetpuslespil fra italienske Quercetti er. Jeg er utrolig glad for den høje og sikre kvalitet, de velovervejet former og bløde figurer er bare helt perfekte til yngre børn, som nemt kan falde med legetøj i hænderne eller komme til at træde på det. Størrelsen på både figurer og tavlen er fuldstændig som ønsket og håbet. Det giver mulighed for, at Villads kan sidde med sin tavle, når vi er på længere køretur i bilen eller have den med på familiebesøg..."

En anmeldelse af Quercetti magnetpuslespil

Hvis jeg siger magnetpuslespil, hvad tænker du så?

Du tænker muligvis det samme som jeg gjorde, hvad er det og hvordan fungerer det?

Vi har set nærmere på to magnetpuslespil til de mindste, fra det italienske mærke Quercetti.

Hvad står Quercetti for?

Det italienske mærke Quercetti, har igennem de sidste 70 år designet og produceret produkter til private hjem og institutioner, uden nogensinde at gå på kompromis med kvaliteten og sikkerheden.

Legetøjet fra Quercetti er altid blevet fremstillet i hjemlandet Italien og det vil det blive ved med.

Quercetti har stor fokus på, at stimulere børnenes kreative intelligens og logisk tænkning, på samme tid indbyder deres produkter til udforskning og eksperimenter.

Quercettis legetøj er lavet til, at imponere og inspirere de nysgerrige børn og de voksne, mens det sætter gang i kreativiteten og fantasien.

Quercetti producerer legetøj til mange forskellige aldersgrupper, men deres produkter har en ting til fælles, nemlig at det kan indgå i S.T.E.M. og/eller S.T.E.A.M. koncepterne. - Hvilket jeg ser som et stort plus.

Legetøjet overholder de høje krav under EN71 samt ASTM og CPSIA. Derudover producerer Quercetti altid legetøjet med miljøet i mente.

Produktinformation

Magnetpuslespillene fra Quercetti, henvender sig til de små børn og andre barnlige eller nysgerrige sjæle, fra 1 år og opefter. De fungerer som 2 i 1 puslespil, da de er tosidet, hvilket giver ekstra legeværdi og læring for pengene.

Puslespillets ene side har 12 søde motiver med genkendelige dyr og genstande. De magnetiske brikkerne er tegnet så de ser venlige ud. Brikkernes tykkelse og størrelse er meget velovervejet, på den måde kan min lille søn Villads og andre børn nemt holde fast i brikkerne og placerer dem i de korrekte fordybninger i magnetbrættet.

På den anden side af brættet er der en farverig magnetisk tavle, som kan bruges som baggrundsbillede. Det ene sæt, har en baggrund med et landskab og en vej, det andet sæt har en skov som baggrund.

Denne side er tiltænkt, at børnene frit kan placere de magnetiske brikker og lege ud fra fantasien.

De enkle og fine motiver tiltaler Villads rigtig meget og sætter gang i fantasien og kreativiteten.

Magnettavlen måler 24 x 31,5 cm og brikkerne måler ca 5 x 5 cm og de er 8 mm tykke.

Høj legeværdi og Villads elsker det

Da vi modtog de to sæt med magnetpuslespil, blev Villads hurtigt fanget af de flotte farverige motiver på æskerne og han var hurtig til at åbne dem.

Jeg præsenterede Villads for ét puslespil ad gangen, for at give ham muligheden for, at undersøge det ordentligt, stille og roligt.

Villads er 21 måneder gammel, så han passer fint ind i den tiltænkte målgruppe.

Han kan nemt fjerne de magnetiske brikker på pladen og sætte dem på igen.

Villads er lidt udfordret, når han skal sætte magneterne ned i de korrekte fordybninger på den ene side af tavlen, men han skal nok blive god til det, han har interessen og lysten til at lære det. Jeg ser det som en fordel, at han er lidt udfordret, for bliver det for nemt så bliver det hurtigt kedeligt og uinteressant.

Villads er meget interesseret i sættene og de bliver ofte blandet sammen, så han kombinerer brikkerne på de magnetiske baggrunde, som er på den anden side af tavlerne.

Når Villads og jeg sidder sammen i sofaen, og sætter de mange brikker ned i de korrekte fordybninger i pladen eller laver vores eget flotte billede, så benævner jeg de forskellige dyr og farver. På den måde inddrages ekstra læring, udover den finmotoriske stimulering, som der er ved at placere og afmontere brikkerne på brættets to magnetsider.

I legen med de to puslespil, styrker Villads også sin koncentration, overblik, tålmodighed, hånd-øje-koordination, logisk tænkning, fantasien og selvfølgelig også synssansen.

Brikkerne er magnetiske, hvilket gør at de ikke kun kan sidde på magnetbrættes to sider, de kan også sidde på køleskabet og andre magnetiske overflader.

Da jeg viste Villads, at brikkerne kunne sidde fast på køleskabet, blev han helt vild. Det synes han var fedt og han løb frem og tilbage mellem køkkenet og stuen, for at hente brikker og sætte dem på køleskabet.

Brikkerne er bløde og har ingen skarpe kanter og hjørner, så Villads kommer ikke til skade på brikkerne. Magnetpladen er ligeledes uden skarpe kanter og hjørner.

Lige i øjeblikket sidder en del af magnetbrikkerne på vores køleskab, så vi kan snakke om dem, mens jeg laver mad. Villads vil ofte helst lege i samme rum som jeg er. Han kan selvfølgelig sagtens lege med magnettavlen i køkkenet, men det er altså lidt ekstra spændende, at brikkerne kan flyttes rundt på køleskabet.

Alt efter barnets alder, så kan de magnetiske brikker også bruges som skabeloner, hvis I sidder ved bordet og tegner.

Her kan barnet lægge en af brikkerne på papiret og tegne omkredsen, derefter kan barnet så farvelægge og tegne detaljer på tegningen.

Måske vælger det lille barn, at tegningen skal ligne brikkens motiv, eller måske vil figurerne se ud på en ny og fantasifuld måde.

Vores konklusion

Jeg er overrasket over, hvor gode og lærerige disse magnetpuslespil fra italienske Quercetti er. Jeg er utrolig glad for den høje og sikre kvalitet, de velovervejet former og bløde figurer er bare helt perfekte til yngre børn, som nemt kan falde med legetøj i hænderne eller komme til at træde på det.

Størrelsen på både figurer og tavlen er fuldstændig som ønsket og håbet. Det giver mulighed for, at Villads kan sidde med sin tavle, når vi er på længere køretur i bilen eller have den med på familiebesøg.

De søde motiver og de mange flotte farver, er uden tvivl med til at fange Villads’ interesse. Det at magnettavlerne har en aktivitet på hver side, er også en stor fordel, som er med til at sørge for timevis af sjov og lærerig leg.

Kvaliteten og legeværdien er ikke kun god til de private hjem, men bestemt også til institutioner, hvor jeg er sikker på at magnetpuslespillene vil være et kæmpe hit blandt de mange børn.

Er du på udkig efter en jule- eller fødselsdagsgave til et lille barn, så vil en af disse flotte og søde magnetpuslespil være en rigtig god gaveidé, som barnet vil elske.

- Carina Lund

Læs også anmeldelsen af Quercetti Stift Mosaik Daisy Maxi

Læs også anmeldelsen af Spiral Tower kuglebane

Læs også anmeldelsen af Migoga Junior kuglebane

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjQuercetti

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen