PUKYlino skubbekøretøj anmeldelse
Produktet er desværre udgået af Legebyen's sortiment.
Vi har dog mange andre spændende varer på Legebyen.dk!

Alder: Anbefales fra 1 år+ | Sædehøjde: 22 cm. | Max. belastning: 20 kg. | Vægt: 2,7 kg

"Simone hyggede sig og grinede og havde det så sjovt imens hun kørte afsted. Hun legede med skubberen og kørte rundt i over en time ad gangen. Hun blev så glad for at køre på denne skubber at hun også ville køre på den udenfor da det regnede..."

En anmeldelse af PUKYlino skubberen fra PUKY

PUKY Skubbekøretøjet "PUKYlino" anbefales til børn fra 1 år eller en højde på 75 cm. Dette skubbekøretøj er en god forløber til en løbecykel eller scooter, da den er lavet til de helt små børn. Den er grøn og blå og virkelig lille og sød.

Specifikationer:

Mål: 51 cm lang, x 26 cm bred og saddelhøjden er 22 cm.
Max 20 kg. belastning.

Dette skubbekøretøj har fire hjul, to foran og to bagved. Dette er for at stabilisere mest muligt, så din lille guldklump ikke vælter og slår sig, så let som på en almindelig løbecykel.

Hjulene er støjsvage og punktérfrie, hvilket betyder at den kan anvendes både indenfor eller udenfor.

Den har et sort ergonomisk sæde, som på grund af formen, hjælper dit barn til at sidde ordentligt derpå.

Mere om PUKY

PUKY, er en tysk mellemstor producent af børnekøretøjer med base i Wülfrath, nær byen Düsseldorf. PUKYs produkter inkluderer bl.a. hjul, trehjulede cykler, scootere, gokart og børnecykler samt tilbehør.

Den uafhængige virksomhed beskæftiger over 100 ansatte på sin Wülfrath-placering. Derudover arbejder over 400 mennesker med forskellige grader af handicap for PUKY.

I tæt samarbejde med børnelæger, børnehaver og skoler har PUKY næsten 70 års erfaring med udvikling, design og produktion af børnekøretøjer og cykler. Deres udviklere ved nøjagtigt, hvad de skal kigge efter for at sikre, at alle køretøjer fungerer perfekt.

PUKYlino skubberen ankom i en stor papkasse.

Den bestod af fire dele og der fulgte en vejledning med, som jeg selvfølgelig skal anbefale alle at læse, inden I samler og lader jeres guldklump kører afsted i fuld fart.

De fire dele bestod af, styr, sæde, forhjul og stel med baghjul. Den var meget hurtig og let at samle.

Det lille søde skubbekøretøj fra PUKY kan dit lille barn få glæde af, når han/hun er stabil nok til at holde balancen og skubbe sig frem uden hjælp.

Der kan komme fart på og jeg vil derfor klart anbefale at I husker cykelhjelmen.

Jeres lille guldklump bør selvfølgelig heller ikke køre på denne skubber eller andre skubbere for den sags skyld, uden at være under opsyn af en voksen.

Vores familie

Vores familie består af Mor, Carina 32 år, Marcus 15 år og Villads som er født i dec 2019. Jeg har de sidste 9 år arbejdet med hjemmetræning, hjemmeundervisning og generelt udviklingen af kognitive, sproglige og motoriske færdigheder.

Storebror Marcus på 15 år har en autisme diagnose, men kæmper for at udvikle sig. Han er glad og nysgerrig og vil gerne lære.

Som det sidste skud på stammen, er der som skrevet lillebror Villads, som blev født i Dec. 2019. Han er allerede en lille bølle, der gerne vil udforske og opleve verden.

Vi har været så heldige, at få lov til at teste og anmelde den søde lille PUKYlino skubbecykel. Eller rettere, Villads og min lille niece Simone på 2 år har været så heldige, at få lov til at teste PUKY skubbekøretøj.

Hos legebyen.dk kan denne type PUKY skubbekøretøj købes i to forskellige størrelser, der er den til børn fra 1 år eller 75 cm højde. Så er der også en som henvender sig til børn fra ca. 18 måneder.

Vi har testet den mindste af dem. Villads er kun 8 måneder, men 74 cm. men på grund af hans alder kan han selvfølgelig ikke køre på den selv.

Når han bliver et par måneder ældre og kan bruge den alene, så tror jeg at den bliver et kæmpe hit.

Der er ikke ret meget forskel på de to størrelser, så jeg undre mig lidt over, at de vælger at lave to så ens skubbekøretøjer. De burde have lavet mere forskel på de to.

Styrker og stimulerer

Hvis dit barn kører på sådan en Pukylino skubber, så vil han/hun bl.a. styrke og stimulere:

Balancen, ved at den lille guldklump skal holde balancen på skubberen.

Koordination og krydskoordinering, ved at dit barn skubber sig frem af og styrer imens.

Muskelstyrke, kropsbevidsthed og grovmotorikken bliver også styrket og stimuleret når dit barn lærer at skubbe sig frem ad på denne skubber.

Afstandsbedømmelse vil blive styrket, når dit barn skal lære at køre udenom de forhindringer han/hun møder på sin vej.

Selvtillid, selvstændighed og selvværd vil blive styrket, ved at barnet får en succes oplevelse ved selv at kunne skubbe sig afsted og ved at mor og far roser barnet rigtig meget.

Vores vurdering

Min niece, Simone på 2 år, har kørt rundt på Pukylino skubberen herhjemme i nogle dage nu. Hun har kørt både inde i stuen og udenfor på fliserne. Hun forsøgte også at køre på græsset, men det var umuligt, det har hun slet ikke benmuskler nok til.

Hun havde helt styr på at bruge den på fliserne og hun suste afsted i fuld fart, jeg har helt dårlig samvittighed over, at jeg ikke havde fået fat i en cykelhjelm til hende.

Jeg synes at skubberen passer helt perfekt til hendes aldersgruppe. Den er lavet lige til hendes størrelse, ser det ud til, på trods af at hun jo er 2 år gammel.

Simone hyggede sig og grinede og havde det så sjovt imens hun kørte afsted. Hun legede med skubberen og kørte rundt i over en time ad gangen. Hun blev så glad for at køre på denne skubber at hun også ville køre på den udenfor da det regnede.

Villads er meget nysgerrig og han har derfor også prøvet PUKYlino skubbekøretøjet flere gange, dog kun imens jeg holder ham og skubber ham frem. Men han griner og synes den er sjov, så jeg håber han får glæde af sådan en når han bliver et par måneder ældre.

Skubberen er en rigtig god kvalitet som er utrolig holdbar. Den er utrolig sød at se på, fordi den er så lille og på samme tid er den meget stabil.

Skubberen har været så stort et hit herhjemme, at Simone blev ked af, at hun ikke måtte tage den med sig hjem.

Jeg vil derfor rigtig gerne anbefale denne skubber, den vil være en rigtig god gave til en 1 års fødselsdag. Jeg er helt sikker på, at dennes skubber vil blive brugt rigtig meget, af det lille barn, der er så heldig at få sådan en i 1-års fødselsdagsgave.

- Carina Lund

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjPuky

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen