Polydron Magnetic Sphera anmeldelse

Alder: Anbefales fra 3 år | Indhold: 72 stk magnetbyggeklodser | Serie: Polydron Magnetic Sphera

"Polydron Magnetic Sphera magnetsættet har rigtig meget at byde på, og magneter er der nok af til hele familien. Vi har været rigtig godt underholdt hele vejen igennem, og vi har haft mange timer i kreativitetens tegn. Vi har været positivt overraskede over den rigtig gode kvalitet, som magneterne har. Det har gjort, at Mateo nemt og hurtigt har lært, hvordan magneter virker og fungerer i praksis. Vi havde troet, at det ville tage noget længere tid at lære de forskellige teknikker, men her har Polydron altså gjort magneterne rigtig børnevenlige..."

Vi elsker at være kreative

I vores familie elsker vi at være kreative, og det er noget vi kan være sammen. Mateo elsker at undersøge ting og være kreativ i udviklingen af sin leg.

Da vi modtog Polydron Magnetic Sphera sættet, var vi sikret god underholdning til vores 2 årige dreng, som aldrig har leget med magneter før.

Det var derfor spændende, hvordan han ville reagere på hele konceptet, og hvor kreativ hans udfoldelse ville blive. Mateo gjorde i hvert fald store øjne, da han så de 72 magneter, der pludselig lå spredt ud over bordet!

Godt at vide om Polydron Magnetic Sphera

Polydron Magnetic Sphera sættet indeholder 72 magneter. Magneterne er pakket godt og sikkert ind, og de leveres i en spand. Magneterne er fremstillet af plast, og sættet er anbefalet fra +3 år.

Polydron Magnetic Sphera sættet indeholder: 24 kvadrant magneter, 8 cylinder magneter, 8 anti kvadrant magneter, 4 rektangel magneter, 4 firkantede magneter, 16 kugleformede magneter og 8 kegleformede magneter.

Kreativiteten fik frit spil

Det er kun Mateos kreativitet og fantasi, der sætter grænser med Polydron Magnetic Sphera sættet. Mateo kan nemlig skabe lige, hvad han vil, og undersøge magneternes funktioner på tværs af hinanden.

Der var én enkelt ting, som Mateo skulle være opmærksom på. Hvis han har to magneter, er de kun magnetiske, hvis man sætter de to rigtige farver overfor hinanden. Det vil altså sige, at to farvede sider eller to sorte sider passer sammen, og derfor er de magnetiske. En sort side og farvet side kan ikke tiltrække hinanden, og magneterne “hopper” derfor væk fra hinanden. Magneternes sider skal altså være ens, og der gik heller ikke lang tid før, Mateo havde fanget pointen.

Til Polydron Magnetic Sphera sættet medfølger en guide til forskellige figurer, som vi kunne bygge. Det er en super god måde at komme ordentligt i gang med sættet på. Her fik Mateo hurtigt lært de forskellige dele at kende, og hvordan magneterne generelt fungerede.

Vi tog guiden frem og begyndte at lave netop de figurer, som Polydron var kommet med forslag til. I fællesskab byggede vi først den runde bold og derefter hjulet. Mateo var vildt imponeret over at magneterne - når de blev sat sammen - kunne blive til figurer. Vi sad og trillede bolden og skubbede hjulet frem og tilbage. Med ét ville Mateo give bolden et ordentligt skub, og så lå alle magneterne spredt i alle retninger.

Mateo blev noget overrasket, og vi måtte forklare ham, at det nu var tid til at lave en ny bold. Den var han med på, og hurtigt lærte Mateo vigtigheden i at være forsigtig, når man legede med sine magneter.

Efter lidt tid følte vi os så sikre, at vi lagde den medfølgende guide til side. Vi følte nu vi havde godt styr på de forskellige magneter og deres funktioner. Mateo gik hurtigt i gang med at stable et tårn af magneterne. Det er sværere, end det lyder. Det måtte han også hurtigt konstatere, og i al sin afmagt væltede han tårnet, da det ikke var muligt for ham at stable flere magneter ovenpå hinanden. Vi hyggede os rigtig meget, og hele familien lod fantasien få frit løb.

Vi byggede hurtigt to mål og en lille bold af magneterne. Det var Mateo og mor på det ene hold, imod far på det andet hold. Så var kampen i gang! Mateo og mor vandt stort, og far måtte se sig slået af et langt stærkere hold, end det han selv var. Vi byggede også et lille cirkus, og så lod vi nogle af Mateos hestefigurer løbe rundt i manegen. Vi fandt også på at lave en lille rumraket og en super hurtig bil.

Det er fantastisk at lade fantasien få frit løb, og dermed finde sit indre legebarn frem igen. Mateo nød virkelig, at vi alle sammen var samlet om legen med hans Polydron Magnetic Sphera sæt.

Den perfekte opbevaring

Efter vi havde leget rigtig meget med Polydron Magnetic Sphera sættet, var vi rigtig glade for opbevaringsløsningen, der følger med. Vi havde været lidt nervøse for, hvordan det ville være at opbevare 72 magneter i vores legeskuffer.

Vi fandt heldigvis ret hurtigt ud af, at det ikke var en situation, vi ville komme ud i. Det gjorde os lettede og helt sikre på, at vi i fremtiden stadig ville kunne finde alle 72 magneter, når legen med Polydron Magnetic Sphera sættet skulle til at starte!

Polydron har virkelig gjort opbevaringen af de magnetiske polydroner nem.

Når Mateo er færdig med at lege med sine magneter, tager han blot den medfølgende praktiske spand frem og fylder sine magneter i. Der er plads til hele Polydron Magnetic Sphera sættet - endda med mere plads end det er nødvendigt. Det er helt fantastisk, at Polydron har sørget for en så nem opbevaring. Da magneterne har forskellige størrelser, kunne vi nemt forestille os, at enkelte magneter med tiden ville mangle i sættet, hvis denne praktiske opbevaringsløsning ikke var en mulighed.

Det bliver ikke nemmere og ligetil, og så har spanden også et super håndtag, der gør håndteringen af den super nem. Mateo kan både være med til at finde sit Polydron Magnetic Sphera sæt frem, og han kan selv være med til at pakke det sammen igen. Det er den helt perfekte opbevaringsløsning, der er nem at benytte, og som ikke fylder det store.

Flere hænder om legen

Vi nyder at konstruere alverdens 2- og 3-dimensionelle figurer med Mateo. Vi er alle sammen nysgerrige på, hvad vi hver især får lavet. Det er derfor med skulende blikke - til både mor og far - at Mateo lader sig inspirere. Det er fantastisk at se at Polydron Magnetic Sphera sættet gør Mateo så motiveret. Til lige netop at konstruere lige så gode figurer - hvis ikke bedre - som mor og far. Vi motiverer hinanden rigtig meget, men det bliver ofte hurtigt erstattet af en sjov konkurrence.

Vi har både haft konkurrencer om, hvem der kunne bygge det højeste tårn og hvem, der var hurtigst til at samle magneterne til en bold. Lige efter kunne en ny konkurrence begynde, hvilken bold kunne nu trille længst?

Hele tiden motiverer og udfordrer vi hinanden, og det gør virkelig legen helt speciel og spændende!

Polydron Magnetic Sphera sættet er - i vores optik - helt ideelt til flere børn på én gang. Vi kunne forestille os, at børnene her kunne få lov til at lade deres kreativitet udfolde sig med hjælp fra hinanden. Det er i hvert fald noget, som vi er helt sikre på, at Mateo ville være helt vild med, når han bliver lidt ældre.

Polydron Magnetic Sphera magnetsættet er fuld af muligheder, og med flere nysgerrige og kreative børn er der ikke dén ting, der ikke vil kunne lade sig gøre. For med hele 72 magneter i forskellige former, farver og størrelser er der nok til alle.

Vores vurdering af Polydron Magnetic Sphera

Vi har været positivt overraskede over den rigtig gode kvalitet, som magneterne har. Det har gjort, at Mateo nemt og hurtigt har lært, hvordan magneter virker og fungerer i praksis. Vi havde troet, at det ville tage noget længere tid at lære de forskellige teknikker, men her har Polydron altså gjort magneterne rigtig børnevenlige.

Polydron Magnetic Sphera magnetsættet har rigtig meget at byde på, og magneter er der nok af til hele familien. Vi har været rigtig godt underholdt hele vejen igennem, og vi har haft mange timer i kreativitetens tegn.

Det er rigtig dejligt, at Mateo har haft mulighed for at udfolde sin fantasi på en ny måde - denne gang med magneter. I sidste ende er det hans fantasi og kreativitet, der skaber grobund for den allerbedste leg og senere hen bliver en vigtig faktor at kunne mestre.

Vi er derfor rigtig glade for at have stiftet bekendtskab med Polydron Magnetic Sphera sættet, som vi vil få glæde af mange år endnu.

- Camilla Jakobsen

https://youtu.be/VnCqfG7F1u0
Se hvordan Polydron Magnetic Sphera magneterne virker i denne video!
Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjPolydron

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen