Plus-Plus MINI i metalkuffert anmeldelse

Alder: Anbefales fra 5 - 12 år | Mærke: Plus-Plus MINI | Mål: 4 x 20 x 12 mm | Antal: 600 brikker

"Vi kan helt sikkert anbefale denne lilla metalkuffert med Plus-Plus MINI i pastelfarver. Det er nemt lige at pakke kufferten og tage den med, hvis man skal i sommerhus eller på familiebesøg eller hvis dit barn gerne vil havde den med hjem til vennerne. Sættets størrelse opfordrer også til leg, hvor flere børn bygger og konstruerer sammen og på den måde også styrker de sociale kompetencer. Dette sæt kan også købes med en blå metalkuffert, i dette sæt er der dog ikke pastelfarver, de er i dette sæt byttet ud med basic-farverne..."

En anmeldelse af Plus-Plus MINI i metalkuffert

Vores lille familie har været så heldige, at få mulighed for at teste og anmelde Plus-Plus MINI - pastelfarver i metalkuffert. Metalkufferten er lilla med et lilla gummihåndtag, så den er behagelig at holde ved for børn.

Lidt historie om Plus-Plus

Plus-Plus er et privatejet dansk selskab, der blev etableret som et uafhængigt selskab tilbage i 2009.Deres hovedkontor og produktionsfaciliteter er placeret i Holbæk nær København, og deres amerikanske kontor er beliggende i Greenville, South Carolina.

Plus-Plus har distribution i mere end 40 lande hovedsageligt i Europa, Nordamerika, Mellemøsten og Asien. Plus-Plus er et prisvindende kreativt og meget lærerigt konstruktionslegetøj, som indbyder til leg og på samme tid udfordrer børns fantasi.

Både piger og drenge og deres forældre kan få stor glæde af disse og bruge deres kreativitet og fantasi til at skabe farverige 2D eller 3D kreationer.

Plus-Plus brikkerne findes i to størrelser MINI og BIG og i flere forskellige farve-serier. Basic-farver, neonfarver og pastelfarver. Sættene kan også købes med forskellige antal brikker.

Det er derfor intet problem at finde et sæt der passer til lige netop jeres guldklump. Plus-Plus er testet og godkendt i henhold til de gængse legetøjsstandarder: EN 71-1, 71-2, 71-3. Fri for ftalater, PVC og BPA

Indholdet af kufferten

  • En bog med idéer og byggevejledninger, så dit barn kan få nogle gode idéer til hvad han/hun skal bygge.
  • 500 stk. Plus-Plus MINI i flotte pastelfarver.
  • 100 stk. Plus-Plus MINI i neonfarver.
  • 1 hvid byggeplade, så dit barn har mulighed for at bygge sjovere og vildere konstruktioner.

Ingen max alder

Dette sæt henvender sig til børn fra 5 år og opefter. Efter min mening er der ikke en max alder på dette produkt, da det kan være sjovt at bygge og konstruerer, lige meget om man er barn, ung eller gammel.

Det at bygge sammen med sine børn eller børnebørn er også rigtig hyggeligt. Selvom metalkufferten i dette sæt er lilla, så synes jeg ikke at Plus-Plus MINI er kønsbestemt, lige meget om man vælger basic-farver, neonfarver eller pastelfarverne.

Min store søn og jeg har brugt lang tid på at bygge og konstruere forskellige ting med disse Plus-Plus MINI. Vi har virkelig haft det hyggeligt og hvem vil ikke sætte pris på noget kvalitetstid.

God aktivitet til børn og unge

Plus-Plus er en virkelig god aktivitet til børn og unge. Det er virkelig lærerigt og der er uendelige muligheder for at bygge lige det som dit barn har fantasi til.

De har en meget enkel form og fine farver og de er utrolig holdbare, det er mere eller mindre umuligt at ødelægge disse brikker. Marcus og jeg har haft det virkelig hyggeligt imens vi har testet dette sæt og vi har bygget rigtig mange forskellige ting.

Noget blev bygget ud fra bogen med idéer som fulgte med i sættet. Andre ting blev bygget ud fra idéer, som vi fandt på internettet. Vi byggede selvfølgelig også ud fra vores egen fantasi og kreativitet. Marcus startede med at bygge hovedet af en ræv.

Grundet Marcus’ autisme, så har han svært ved at lave ting ukorrekt, ting skal laves rigtigt og med de helt rigtige farver og lignende. Det har derfor været en utrolig god øvelse for Marcus at bygge med disse pastelfarver. Det var Marcus selv der gerne ville bygge en ræv, men han stoppede op, da han fandt ud af, at de korrekte farver ikke indgik i sættet.

Men det lykkes at få ham til at bygge i andre farver og resultatet blev rigtig flot. Ræven blev lyserød med blå øjne, blå snude og blå ører. Marcus byggede også en gul and med orange næb og orange fødder. (De orange brikker var en del af de 100 neonfarver, der også var med i sættet.)

Efter at have bygget anden, satte han den op på byggepladen, så den kunne stå selv.

Fantasi og kreativitet

På internettet fandt vi et billede af en pige og en dreng, som var lavet af Plus-Plus i pastelfarver. Marcus ville derfor gerne prøve at bygge dem og se om de kunne stå på byggepladen uden at vælte.

Selvom der ikke var en vejledning, kunne Marcus nemt lave dem og han hyggede sig med det. Plus-Plus fanger hans opmærksomhed og interesse. Marcus er koncentreret og meget optaget af at bygge og konstruere.

Det er sundt for børn at sidde selvstændigt med aktiviteter, hvor de kan fordybe sig og bruge fantasien og kreativiteten. Det at bygge med brikkerne styrker især også finmotorikken og tålmodigheden.

Vi prøvede sammen at bygge et hus i 3D ud fra samlevejledningen i den bog, der fulgte med i sættet. Samlevejledningen var simpel og nem at følge, så det lykkes at bygge huset med åben dør, tag, gangsti og blomster.

Antallet af brikker var heller ikke noget problem, der var rigeligt Plus-Plus brikker, så vi kunne endda bygge flere ting, uden at skille de andre ting ad. Det var klart en fordel.

Nu står tingene til pynt, og der er stadig mulighed for at bygge og konstruere, så legen kan fortsætte en anden dag.

Forskellige læringsmuligheder

Med de gode og holdbare Plus-Plus brikker, kan man meget andet end blot at bygge forskellige figurer i 2D og 3D.

De mange brikker kan også bruges i forskellige læringssammenhæng. I kan bl.a. sortere farverne, små børn har stor glæde af at sortere farver og det er en opgave de forstår med det samme.

I kan også lære jeres barn hvad de forskellige farver hedder. Børnene kan også prøve at skrive deres navne eller alder med de små brikker.

Hvis dit barn i de små klasser, har lidt svært ved at forstå, hvordan man laver matematik, så kan I hjælpe jeres barn med at forstå, hvordan man regner plus og minus stykker, med hjælp fra Plus-Plus brikkerne. På den måde kan I vise barnet det på en simpel og konkret måde.

Vores vurdering

Vi kan helt sikkert anbefale denne lilla metalkuffert med Plus-Plus MINI i pastelfarver. Det er nemt lige at pakke kufferten og tage den med, hvis man skal i sommerhus eller på familiebesøg eller hvis dit barn gerne vil havde den med hjem til vennerne.

Sættets størrelse opfordrer også til leg, hvor flere børn bygger og konstruerer sammen og på den måde også styrker de sociale kompetencer.

Dette sæt kan også købes med en blå metalkuffert, i dette sæt er der dog ikke pastelfarver, de er i dette sæt byttet ud med basic-farverne.

- Carina Lund

Læs også anmeldelsen af Plus-Plus BIG Basisfarve

Læs også anmeldelsen af Plus-Plus brikker

Læs også anmeldelsen af Plus-Plus GO

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjPlus-plus

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen