Playmobil Pirates anmeldelse

Alder: Fra 4 år | Materiale: Plast | Mærke: Playmobil | Serie: Pirates

"Playmobil har en fantastisk evne til, at stimulere fantasien og kreativiteten hos børnene. De mange sæt fremmer børnenes udvikling og indbyder til mange spændende og lærerige rollelege. Med mange nye idéer hele tiden og fantasifulde supplementer, sørger de kreative medarbejdere hos Playmobil for langvarig og sjov leg. Børn leger aldrig bare. De udvider deres forståelse af sig selv og verden omkring dem. På den måde udvikler de konstant vigtige færdigheder. Husk dit barn på at det er fantasien, der sætter grænserne for, hvad der kan ske på de syv verdenshave, når I drager på eventyr med de modige og frygtløse pirater..."

En anmeldelse af Playmobil Pirates

Ohøj skipper.

Er du klar til at tage med på en spændende og lidt skræmmende skattejagt, over de syv verdenshave, sammen med Playmobil Pirates?

Carl på 6 år og jeg har denne gang set nærmere på forskellige seje produkter fra Playmobil Pirates.

Playmobil Pirates er et tema, som tilbyder alt, som du skal bruge for at skabe en spændende og eventyrlige leg, om jagten på skatten og de mange udfordringer, der opstår på vejen dertil.

Med Playmobil Pirates, vil børnene kunne tage eventyret med ind i stuen, på børneværelset eller med ud under åben himmel.

Børnene kan klæde sig ud med klap for øjet og leve sig fuldt ud, ind i den spændende leg og tage med piraterne på de sjove og måske lidt skræmmende eventyr over de syv have.

Dit barn kan både være pirat, soldat eller opdagelsesrejsende, fantasien bestemmer legens handling.

Carl og jeg har set nærmere på følgende produkter:

Pirat-skatteskjulested

Produktnr.: 70414

Dette sæt var nemt og hurtigt at samle, i æsken medfølger en overskuelig samlevejledning, men det betyder dog ikke, at den absolut skal følges. Børnene kan samle sættet fuldstændig som de har lyst til, så det passer perfekt ind i deres leg.

Med dette sæt, kan børnene leve sig ind i legen, og hjælpe de seje pirater med at sørge for at den store skat forbliver skjult. Den lille ø har flere forskellige skjulesteder, som vogtes af to kampklare pirater, som vil gøre hvad som helst for, at skatten forbliver i deres hænder.

Dette sæt indeholder eksempelvis følgende dele:

Den lille ø med dødningeskjul, to seje og bevæbnede piratfigurer, en farlig kaiman, en edderkop, en abe, en skorpion, en brønd med drejehåndtag og spand og meget andet spændende tilbehør, som er med til at gøre legen spændende.

Rødjakke skib

Produktnr.: 70412

Dette sæt indeholder følgende dele: Rødjakke-soldaternes skib, to soldaterfigurer, en piratfigur, en tømmerflåde, et skattekort, en kanon og meget meget mere.

Rødjakke-soldaterne er på jagt efter den store skat, de forsøger at nå frem uden at blive opdaget af piraterne. Det lykkes dog ikke, da de bliver opdaget af en pirat på en tømmerflåde.

Rødjakke skibet kan flyde, legen kan derfor foregå i badet eller i badebassinet, hvis barnet ønsker dette. Piraten på den lille tømmerflåde er alene og har ikke en chance mod soldaterne i de røde jakker. Desværre lykkes det soldaterne at tage piraten til fange.

Hvad sker der nu?

Slipper piraten mon fri?

Kommer de andre pirater ham til undsætning?

Dødningehoved-kampskib

Produktnr.: 70411

Det store dødningehoved-kampskib er stort og fyldt med spændende detaljer. Jeg blev ret nostalgisk, da jeg så dette skib. Jeg havde nemlig også det store Playmobil-skib, da jeg var barn. Det havde jeg endda arvet af en ældre fætter, så det havde mange år på bagen. For at det ikke skal være løgn, så ser dette skib stadig ud som nyt og bruges endnu af families børn.

Det store dødningehoved-kampskib tog lidt længere tid at samle, fordi der var så mange dele i sættet. Den detaljeret samlevejledning gjorde dog samlearbejdet nemt og overskueligt.

Sættet består eksempelvis af følgende dele: Det store dødningehoved-skib med flotte store sejl, en abe, en papegøje, tre Playmobil piratfigurer, kanoner, kampudstyr, skattekiste og meget mere.

For at gøre legen lettere for børnene, så er skibet udstyret med hjul, så det problemfrit kan skubbes hen over gulvet, uden at ridse. Det store skib kan endda også flyde.

Det store dødningehoved-skib er på jagt efter skatten, inden soldaterne får fingrene i den. Det store skib rammer ind i et voldsomt uvejr, men heldigvis kan piraterne søge ly i kahytten og vente på at uvejret er drevet over.

Det store skib har mulighed for at åbne lågen midt i skibet, så legen kan fortsætte inde i skibet, dette rum kan også bruges som fangekælder.

Skibet store røde sejl med det uhyggelige dødningehoved holder de fleste soldater væk, da de ved at piraterne er kampklare og altid er klar til at overtage flere skibe og skatte.

Pirat med kanon

Produktnr.: 70415

Dette lille sæt, er blot for at tilføje lidt ekstra spænding i legen. Sættet består af en piratfigur og en kanon med dødningehoved kugler til.

I lære som pirat

Velkommen til vores historie om piraterne kaptajn Carl og Carina.

Før historien starter vil vi lige lære dig lidt piratsprog.

For at kunne blive en sej pirat, må du først lære at tale vores sprog. Derfor skal pirat- aspiranterne lære at tale som rigtige pirater, for at blive en del af besætningen.

Carl og jeg har derfor udvalg nogle af de udtryk, som du skal lære.

  • Arrrrrrrr
  • Splitte mine bramsejl.
  • Alle mand på dæk.
  • Landkrabber.
  • Letmatros
  • Aye aye!

Kaptajn Carl havde en rød papegøje. Det var ikke en hvilken som helst papegøje, det var en helt speciel lykke papegøje, med så kraftig en farve, at den kunne lyse i mørket. Papegøjen ved navn Skipper, kunne tale, de ord han sagde mest var “splitte mine bramsejl”.

Kaptajn Carl var en stærkt og klog pirat, med et kæmpe stort skib, - Dødningehoved skibet, som det blev kaldt. Carl var en berømt pirat med masser af erfaringer med at sejle over de syv verdenshave.

På Dødningehoved skibet var også den modige og lidt dumdristige pirat Carina. Hun var altid klar til kamp og ikke bange for noget.

De to pirater var et perfekt team, når bare de var sammen, så kunne de klare de fleste kampe og udfordringer de mødte. Carl og Carina var ofte væk i ugevis, - helt omme på den anden side af jordkloden. Jagten på de store skatte, var aldrig kedelig.

Det store skib, som Kaptajn Carl og Carina sejlede på, var et stort to-mastet træsejlskib. Skibet kunne kendes på lang afstand, med de store røde sejl med dødningehoveder på. Af den grund sejlede de fleste skibe i en stor bue udenom.

Kaptajn Carl kæmpede sig gennem de kæmpe store stormbølger, mens alt på skibet blev kastet rundt. Våben, tønder, guld og mad væltede rundt, men det lykkes for Carl, at få skibet sikkert igennem stormen og på rette kurs mod skatteskjulestedet.

Målet var nemlig at nå til Pirat-skatteskjulestedet, for at se om den store skat stadig var i sikkerhed og for at gemme de mange tyvekoster og ædelstene, som stadig befandt sig på skibet.

Lige så snart Carl havde lagt skibet til, dukkede et andet skib op i horisonten, det var ikke hvilket som helst skib, det var Rødjakke soldaternes. De ville for alt i verden ikke lade piraterne beholde skatten, men kæmpe hårdt for at få skatten med sig.

Heldigvis var Carl og Carina ikke alene om bord på det store skib, de havde flere stærke pirater med sig, som alle var klar til kamp, den ene pirat var grimmere end den anden og de lugtede, men piraterne var bevæbnet og klar til at kæmpe for at beholde skatten.

I kikkerten kunne piraterne se, at Rødjakke skibet med soldaterne kom tættere og tættere på. Skyerne samlede sig over øen og regnede væltede ned.

Det er nu prøven skal stå.

Piraterne har lasten fuld med tyvekoster og ædelstene og den skjulte skat skal bevares.

Er I klar til kamp?

Mon lykke papegøjen bringer held?

Er I pirater eller tøsedrenge?

“Alle mand på dæk, Arrrrr!!!!!”

Som du nok kan læse, så er det intet problem at finde på en god og spændende leg, med de forskellige sæt fra Playmobil Pirates.

Playmobil indbyder til rollelege

Playmobil stammer fra Tyskland og har eksisteret i næsten 50 år. De fleste af os har selv leget med Playmobil dengang vi var børn. Jeg kan huske, at jeg legede meget med Playmobil som barn, men den gang var der ikke helt så mange forskellige temaer som der er nu.

Siden år 1974, har Playmobils mange spændende temaer - fra pirater til cowboys eller hospitalet - været en klassiker på børneværelserne rundt omkring i verden. De mere end 30 lege temaer sælges nemlig i 100 forskellige lande.

Siden 1974 er der blevet produceret omkring 3,5 milliarder af de populære små figurer med det sympatiske smil, som begejstrer både drenge og piger.

Playmobil har en fantastisk evne til, at stimulere fantasien og kreativiteten hos børnene. De mange sæt fremmer børnenes udvikling og indbyder til mange spændende og lærerige rollelege. Med mange nye idéer hele tiden og fantasifulde supplementer, sørger de kreative medarbejdere hos Playmobil for langvarig og sjov leg.

De populære Playmobil-figurer måler 7,5 cm.

De fantasifulde rollelege med de historiske og moderne temaverdener fascinerer børn og via legen, vil børnene udvikle deres verbale kommunikation, sociale kompetencer, empati, nysgerrighed og evnen til at leve sig ind i rollelege.

Børn leger aldrig bare. De udvider deres forståelse af sig selv og verden omkring dem. På den måde udvikler de konstant vigtige færdigheder.

Husk dit barn på at det er fantasien, der sætter grænserne for, hvad der kan ske på de syv verdenshave, når I drager på eventyr med de modige og frygtløse pirater.

- Carina Lund

Læs også anmeldelsen af Playmobil Family Fun Zoo

Læs også anmeldelsen af Playmobil Country

Læs også anmeldelsen af Playmobil 1.2.3 stort familiehus

 

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjPlaymobil

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen