PAPO Piratfigurer anmeldelse

Alder: Anbefales fra 3 år. | Mærke: PAPO | Produktionsland: Frankrig | Materiale: Phthalatfri Plast

"Piratskibet og piratfigurerne fra PAPO har taget vores leg og fantasi til nye højder. Vi er helt vilde med at kunne skabe vores egne historier og lade fantasien få frit løb. Det er skønt, at man kan lege lige præcis, som man vil!"

Anmeldelse af PAPO Piratskib og PAPO piratfigurer

“Ohøj alle mand om bord! Lad os sejle ud og udforske de syv verdenshave”

Det var nogenlunde dét, vi tænkte, da piratskibet fra PAPO og piratfigurerne fra PAPO, meldte sin ankomst på vores adresse.

Vi var spændte på at få de vilde pirater, indenfor husets fire vægge. Heldigvis var piraterne helt nede på jorden. Dette viste sig dog kun at vare et kort øjeblik. Det ændrede sig fuldstændigt, da Mateos leg udviklede sig til kampen om fjendtlige piratskibe og øer, der gemmer på store skatte.

Vi kunne ikke vente med at lade fantasien og legen få frit spil, med piratskibet og piratfigurerne fra franske PAPO.

Detaljerne om piratskibet og piraterne fra PAPO

Piratskibet måler 55 centimeter i længden, 51 centimeter i højden, og 14,5 centimeter i dybden.

Den anbefalede alder er +3 år, og materialet, der er anvendt til piratskibet, er træ.

Pakken indeholder: piratskib, flag, 4 skruer, pæle og stiger.

Piratfigurerne og piratskibet kommer assorteret, så det du får hjem, kan derfor afvige fra vores billeder.

De ti pirater er pakket enkeltvist, de er lavet af phthalatfri plast, og de er også anbefalet fra +3 år.

* Piratskibet og piratfigurerne leveres ikke som ét samlet sæt, og skal derfor bestilles hver for sig

Fantastisk nem at samle

Piratskibet og dets tilhørende dele er pakket rigtig godt ind. Alt er pakket ind i bobleplast, så det er beskyttet på den bedste måde. Da piratskibet er lavet af træ, er det dejligt at se, at der virkelig er tænkt over den mest optimale beskyttelse.

Piratskibet kommer stort set samlet, lige med undtagelse af enkelte pæle, flag og stiger. Der følger 4 skruer med til piratskibet. Det eneste værktøj vi brugte igennem hele samlingsprocessen, var en lille skruetrækker. Det tog os 10 minutter at montere de få ting, der virkelig gør piratskibet troværdigt. Vi var ikke i tvivl om, hvor de forskellige pæle, flag og stiger skulle monteres. Der medfølger dog en rigtig god vejledning, der detaljeret og fint viser, hvor delene skal placeres.

Mateo elsker at hjælpe, med at bygge sit legetøj. I denne omgang måtte han nøjes med at kigge på, da skruerne og delene på piratskibet skal sidde helt nøjagtigt. Det var derfor rigtig godt, at han i mellemtiden kunne øve sig i at sige som en rigtig pirat!

Da piratskibet var samlet, manglede besætningen. Alle piraterne er pakket enkeltvis med hård plast om deres fødder. Det er en god detalje, da det sørger for, at vi får piraterne hele hjem.

Der er ikke noget værre, end at skulle starte en god leg op og så er figurene ikke pakket forsvarligt. Piraterne er ovenikøbet håndmalede hvilket er en rigtig fin finish, og gør produktet helt specielt.

Leg for hele familien

Vi morede os rigtig meget, og vi fandt nemt på vores egne pirathistorier. Det var virkelig sjovt at se Mateo leve sig så meget ind i de historier, som vi i fællesskab fandt på. Det smittede meget af på os forældre, som hurtigt blev Mateos anden og tredje styrmand!

Der gik ikke lang tid før, piratskibet stævnede ud til sin første sejltur på det store hav! Piratskibet var læsset godt med en masse guld og farlige pirater. Alle piraterne var i godt humør. De havde nemlig fået nys om en hemmelig skat på en øde ø flere hundrede sømil væk.

Med Mateo som styrmand drog vi ud i jagten på den hemmelige skat. Det skulle vise sig at være en noget mere kompliceret affære end først ventet.

Da piraterne havde sejlet få sømil med det store piratskib, blev de noget overrasket. I atmosfæren kunne piraten i udkigstårnet se, at der var uvejr på vej. Ikke det uvejr som vi kender herhjemmefra - men med lyn og torden, regn og voldsom blæst!

Mateo skulle nu finde ud af, om vi skulle sejle gennem uvejret, eller om det blev for usikkert. Vi blev derfor blev nødt til at vende om. Mateo valgte den sikre løsning. Han vendte skuden, og piraterne måtte noget slukørede vende hjem igen - uden den hemmelige skat.

Der gik ikke lang tid før, uvejret var drevet over igen. Mateo orienterede de andre pirater om, at piratskibet sejlede om præcis ti minutter! Med hjælp fra styrmand Mateo fik mor og far hurtigt uddelegeret opgaver til alle piraterne. Alle mand vidste nu, hvilken funktion de skulle varetage,
og det var nu på tide at komme afsted efter den hemmelige skat!

Til sidst fandt vi den hemmelige skat. Den var gemt på øen (i vores tilfælde) på vores sofabord - under en pude. Vi skylder næsten at skrive, hvad den hemmelige skat var. Det var en skøn æblejuice, som Mateo nu kunne nyde på vej tilbage med sit store piratskib og besætning!

Da æblejuicen var drukket færdig, var Mateo klar til at drage ud på nye eventyr. Piratskibet står helt perfekt på både gulv og bord, og er super nem for Mateo at håndtere. Legen med PAPOs piratskib er dybt kreativ og imponerende.

God kvalitet og seje detaljer

Piratskibet, som PAPO har valgt at kalde “Blackbeard”, er intet mindre end fantastisk. Piratskibet er fyldt med detaljerede, livagtige detaljer - alt lige fra de klassiske piratflag til stigerne op til udkigstårnet.

Det er selvfølgelig også muligt for piraterne at styre skibet ved det store ror og bruge den store kanon, hvis fjendtlige skibe skulle komme for tæt på. Det er også en rigtig fin detalje, at bagenden på piratskibet kan slås ned, og det er en sjov måde at få alle piraterne til at gå ombord på.

Piratskibet er af en rigtig god kvalitet, og alle kanter er afrundede. Farverne er flotte og det er et utroligt livagtigt piratskib. Skibet indbyder ved første øjekast til leg! Der er hele tre piratflag på skibet, hvilket er prangende og i den helt rigtige “pirat stil”.

Piratfigurerne er meget detaljerede. Vi kan uden problemer se, hvilke udtryk de forskellige pirater har. Det gør det nemt for os og Mateo at se, hvilke pirater der vil i kamp, og hvem der er mere tilbageholdende.

Piraterne har både sværd, økser og kroge, og detaljerne er lige i øjet. Det er en kæmpe fordel, at piraterne tilmed tåler at blive bøjet og kastet lidt rundt med. De vilde kampe, der pludselig kan opstå mellem piraterne, har bestemt ikke været et problem herhjemme.

Mange gange har vi tænkt “hold da op, kunne piraten holde til det?”, når Mateo har været lidt for begejstret. Han tænker ikke altid over, at man skal være forsigtig med sit legetøj. For når først Mateo er inde i en god leg, skal der ikke meget til at ødelægge den.

Hvis vi som forældre skal sidde og bede ham om, at være stille og rolig med piraterne, vil legen hurtigt blive forstyrret og ødelagt.

Vores vurdering af Piratskibet og piratfigurerne fra PAPO

Piratskibet og piratfigurerne fra PAPO har taget vores leg og fantasi til nye højder. Vi er helt vilde med at kunne skabe vores egne historier og lade fantasien få frit løb.

Det er skønt, at man kan lege lige præcis, som man vil! Det er helt fantastisk, at kvaliteten på produkterne er så god, og at vi trygt kan lade Mateo lege med piratfigurer og piratskib uden at være bange for, om tingene går i stykker.

Vi er overbeviste om, at PAPOs piratskib og piratfigurer bliver fast inventar på Mateos værelse i lang tid.

Vi er helt vilde med pirater, skatte, hemmelige øer og den fantastiske leg, der opstår, når vi alle begiver os ud på de syv verdenshave som vaskeægte pirater!

- Camilla Jakobsen

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjPapo

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen