Mikado Melon spilanmeldelse
Spillet er desværre udgået af Legebyen.dk's sortiment.
Vi har dog mange andre spændende børnespil ;-) Klik her!

Alder: Fra 6 år | Spilletid: Cirka 5-15 min. | For 1-4 spillere.

"Mikado Melon er et farverigt børnespil, hvor spændingen er i top fra start til slut..."

Mikado Melon: Nemt, farverigt og spændende. Slå med terningen, tag en pind!

Sværere behøver reglerne ikke at være for at skabe et underholdende spil. Mikado Melon er et hurtigt spil, hvor børn fra 3 til 4 år sagtens kan være med. Men det er også udfordrende for voksne og større børn, så der er underholdning for hele familien.

Ganske enkelt godt

Som flere andre spil fra BS-Toys er Mikado Melon lynhurtigt at lære og endnu hurtigere at gøre klar, når I skal spille.

Det eneste, man skal gøre for at komme i gang, er at samle alle de farvede pinde op i hånden, stikke dem gennem melonskiven og lade skiven hvile på pindene, når de spreder sig ud. Så slår den første spiller med terningen, og I er i gang.

På skift tager I en pind i den farve, I slår med terningen hver især.

Der er tre farver, som giver forskellige point. De tykke, pink pinde giver 15 point, de gule pinde giver 10 point, og de tynde, grønne pinde giver 5. Så jo tykkere pinden er, jo flere point giver den. Men til gengæld er der også en større risiko for, at det går galt, fordi man fjerner en større del af melonens indhold.

Hvis melonskiven vælter og rører bordet, når det er din tur, har du tabt runden. Du taber alle dine point. Men alle dine modspillere tæller sine point sammen og skriver dem ned.

I vælger selv, hvor mange runder I vil spille. Hver runde tager sjældent mere end tre minutter. Man kan også vælge at spille til 100 eller 200 point.

Hold tungen lige i munden

Det gælder om at være forsigtig. Mikado Melon er nemlig lidt sværere end almindelig mikado. Melonen er tung, så den vil meget gerne vælte. Og det er ikke altid nemt at se, om pinden, du er ved at tage, udgør en vigtigt del af støtten.

Vi har spillet det flere gange både mor, far (altså mig) og Agnes på 4 år, og vi har tabt og vundet alle sammen. For mig er det en vigtig kvalitet ved et familiespil, at alle har en chance, uden at forældre og større børn skal holde igen for at de mindste også har det sjovt.

Super god kvalitet

Vi har efterhånden testet en del spil fra Legebyen.dk og vi ved, at kvaliteten er er i højsædet. Det gælder også Mikado Melon. Alle delene er lavet af træ. Det er både mere lækkert, slidstærkt og pænere, end hvis man får en gang plastik.

Designet er enkelt og flot. Der er stærke farver over hele linjen, og det appellerer helt klart til børn.

Æsken kunne godt være en anelse bedre. Pappet, som delene ligger, er for løst. Så det følger med op, når man prøver at tage en håndfuld pinde. Men det er ikke værre, end at man kan klare det med et par stykker tape.

Et lille spil der byder på stor kvalitet


Mikado Melon er perfekt, hvis du skal have et hurtigt og sjovt spil, der samtidig er udfordrende for alle familiemedlemmer. Med enkle regler og en hurtig opsætning er man i gang med det første spil inden for ét minut.

Kvaliteten er som sagt også i top. For mig er det vigtigt at købe noget, der holder. Man får både glæde af spillet i lang tid, og så er det også mere bæredygtigt end at poste penge i billig plastik.

- Søren Vinggaard Hellerung

Anmeldelse af spilBs-toysCategory_anmeldelse af spil

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen